Ga naar inhoud

liefkindje1

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

liefkindje1's prestaties

  1. Ik snap het niet, sorry ben niet zo pc-licious...maar kijk in het register? ehm waar? en hoe? Moet ik misschien de link in mijn bureaublad windows C// etc plakken? Kijk in het register (regedit) of deze sleutel bestaat: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SharedTools\Proofing Tools\1.0\Override Verwijder die, probeer het daarna nog een keer. Dus links zie je in het venster van de registry editor 1.0, die moet je verwijderen, als ie er is. Het is handig altijd eerst een backup te maken van een dergeljke sleutel voor het geval dat je deze weer terug wilt zetten. Bestand -> exporteren.... Verder staat de taal nog wel juist ingesteld bij Office Tools -> Language settings te vinden in het startmenu onder Microsoft Office. Nog even een toevoeging op de reactie van Gérard. In dezelfde registersleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SharedTools\Proofing Tools\1.0\ staat er ook een mapje "Office". Open deze en kijk dan in het rechtergedeelte van de register editor of erWordSpellingOptions staat. Dubbelklik deze tekst. De waarde zou 5 moeten zijn.
  2. Ook al geprobeerd en dacht toen om Microsoft zelf te bellen, maar dat kost dus gewoon 72 euries ---------- Post toegevoegd om 22:11 ---------- Vorige post was om 22:10 ---------- 72 euries voor 1x helpen op afstand bedoel ik
  3. heb ik ook geprobeert door aan te vinken en uit te vinken. Bij beide opties gebeurt er nog steeds niets. Heb er zojuist naar gekeken en zijn niet aangevinkt maar toch als ik "asdf" typ herkent word het niet als een "niet normaal woord". Klopt, als ik iets fouts spel dan wordt het niet onderlijnt.. ander tip misschien ?
  4. Help! Ik ben zo blij met deze forum, heb het zojuist gevonden en heb een vraag en ik hoop zo dat iemand mij kan helpen. Ik heb windows 7 en studenten microsoft office. Nu schrijf ik mijn scriptie en wil spellingscontrole gebruiken. Normaliter (bij mijn oude word) worden woorden die fout getypt zijn of onjuiste zinnen onderstreept met rode en groene kartellijntjes. Nu heb ik bij opties voor word zitten kijken er staat bij controle - spelling - uitzondering voor: scriptie. Als ik op "scriptie"klik kan ik kiezen uit nieuwe documenten of scriptie. het liefst wil ik heel dat blokje uitzonderingen niet hebben . Hoe krijg ik dit eruit. Ik heb geprobeerd mijn scriptie te kopieren naar een nieuw bestand en ook daarbij staat er dan: uitzondering voor nieuw documenten. Wie o wie weet hoe ik gewoon standaard spellingscontrolle heb tijdens het typen? groeten, een heel lief kindje
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.