Ga naar inhoud

Karin1

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Karin1

  1. Het is in orde!!!!! Heel erg bedankt he!
  2. Bedankt, het is nog niet helemaal in orde maar je hebt me wel in de goede richting gezet. Het probleem zit niet bij windows live mail maar is inderdaad iets mis met mijn wachtwoord bij telenet. Ik probeer het nu te resetten, maar werkt nog niet, maar ik denk wel dat dat de oplossing voor mijn probleem is. Laat weten wanneer ok, alvast bedankt!!
  3. Bedankt voor je snelle reactie maar dat heb ik al zeker 10 x gedaan, alles staat goed, heb alle stappen overlopen, en mijn telenetaccount werkte vroeger in mijn vorige wlm, het is pas sinds ik mijn pc geherinstalleerd heb dat het niet meer werkt. Ik heb mijn vraag ook al gesteld in het windows live solution center en tot nu toe nog geen reactie gehad
  4. Ik had onlangs problemen met het opstarten van windows media player, werkte niet meer. Ik heb dan uiteindelijk na alles geprobeerd te hebben volledig windows 7 opnieuw geïnstalleerd. Gevolg was dat ik al mijn emails en contactpersonen die ik in wlm bewaard had kwijt was, wat op zich nog niet zo een ramp was. Ik heb windows live mail opnieuw geinstalleerd. Het lukt me om een hotmailaccount aan te maken en daar ook mails mee te ontvangen en verzenden.Telenetaccount krijg ik de volgende foutmelding: Voor het account Telenet (mijn naam) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Er is een onjuist wachtwoord ingevoerd. De volgende keer dat er berichten worden verzonden of ontvangen, moet een gebruikersnaam en wachtwoord voor dit account worden ingevoerd. Serverfout: 0x800CCC90 Reactie van server: -ERR invalid username/password Server: 'in.telenet.be' Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC92 Protocol: POP3 Poort: 110 Beveiligd(SSL): Nee Ik begrijp er niets van heb het account al een paar keer verwijdert en opnieuw toegevoegd,steeds dezelfde foutmelding. En voordien werkte het perfect. Ik heb ook alle updates die beschikbaar waren op mijn laptop geinstalleerd zonder resultaat, weet nu echt niet meer wat ik moet doen. Ik gebruik nu webmail om mijn mails te checken, maar zou graag terug wlm gebruiken ook voor mijn telenetaccount. Kan er iemand mij hier mee verder helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.