Ga naar inhoud

camel1980

Lid
  • Items

    83
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

camel1980's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

2

Reputatie

  1. Recent Windows 11 geinstalleerd. Op mijn computer heb ik geen microsoft account, maar ik werk alleen met een lokaal account. Nu krijg ik elke dag de melding dat mijn wachtwoord over x dagen gaat verlopen en ik een nieuw wachtwoord moet instellen. Ik heb al de optie dat ik aan kan melden zonder wachtwoord, maar hoe kan ik uitschakelen dat mijn wachtwoord om de zoveel tijd veranderd moet worden? Via uitvoeren: netplwiz heb ik al gebruikt, maar in windows 11 werkt dat niet helemaal en word ik terugverwezen naar het configuratiescherm. Daar kan ik bij accounts geen opties vinden om mijn wachtwoord altijd geldig te laten zijn. Hopelijk is er een andere oplossing.
  2. Heb nog steeds dit probleem. Als ik Bing selecteer als standaard zoekmachine voor de adresbalk, dan lukt het wel. Maar als ik Google opgeef, dan dus niet.
  3. Mooi en duidelijk filmpje. Gaat helaas niet specifiek in op de zoekfunctie direct vanuit de adresregel. Echter op het laatst zegt ie nog wel iets interessants: de functies kunnen verschillen afhankelijk of u vanaf windows 7 of 8 of 8.1 upgrade. Ik ben vanaf 8.1 gekomen. Zou dat een oorzaak kunnen zijn voor het niet met google kunnen zoeken via de adresregel? Tsja, dan zouden veel meer mensen dit probleem wereldwijd hebben natuurlijk. Gezien de onbekendheid van iedereen met mijn probleem, zal dit ook wel geen aanknopingspunt zijn, vrees ik.
  4. Bedankt voor je hulp en aandacht in ieder geval. Dan hoop ik dat iemand anders op dit forum nog een ingeving krijgt.
  5. Ja, dat was een inkoppertje, Droske ;-) Als ik het commando nu uitvoer zie ik wel meer dingen gebeuren, maar na een tijdje komt in het rood de tekst dat "het pakket niet geinstalleerd kan worden omdat ik een nieuwere versie heb". Dit zie ik een paar keer in het engels en nederlands in de powershell staan. Toch opnieuw opgestart, maar nog steeds is het probleem niet verholpen.
  6. Goed lezen is ook een kunst! Ik had over het hoofd gezien dat ik dus eerst POWERSHELL moet typen (waarna enter) en dan pas zijn commando plakken. Ik ga het vanavond uitvoeren wanneer ik thuis ben en hou jullie op de hoogte. Hopelijk dat deze reset gaat werken.
  7. Misschien dat ik dit dan niet helemaal begrijp, maar ik zoek via Start naar Powershel for windows en open dat. "Na wat voordedrukte tekst" plak ik het commando van SchoonePC op de plek waar de cursor/streepje knippert en daarna druk ik op enter. Als ik deze procedure uitvoer krijg ik dus de melding zoals eerder gemeld. Voer ik de procedure in powershell dan goed uit, of doe ik hier wat verkeerd?
  8. Ah dank, dit veruidelijkt de zaak! vreemd...als ik van schoonepc dit commando wil uitvoeren Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”} Krijg ik de melding Get-AppXPackage is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Wat doe ik dan verkeerd?
  9. Hoe kan ik als administrator inloggen (moet ik doen om de reset van schoonepc uit te voeren). Ik kan dat op zijn website zo niet vinden.
  10. Heel fijn, ik ben het ook nog nergens op het internet tegengekomen. En nogmaals, bij mijn ouders heb ik het gewoon kunnen inregelen, dus ik denk dat ik wel weet waar ik over praat als ik zeg dat ik weet hoe het moet (ik bedoel maar: geen dommigheid aan mijn kant ;-))
  11. yep, exact zoals in de link beschreven staat bedoel ik het en heb ik het ook al ontelbare keren geprobeerd.
  12. Ongelooflijk, heb exact gedaan wat hierboven staat en opnieuw zoeken in de adresbalk met google ingesteld als voorkeur, maar het werkt nog steeds niet! Ik kom weer uit bij eerst "deze pagina bestaat niet" en vervolgens kan ik alleen met Bing zoeken. En dat terwijl ik bij de instellingen van Edge toch echt zie staan dat er gezocht wordt met google. hmmm.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.