Ga naar inhoud

johnnyvtz1990

Lid
  • Items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door johnnyvtz1990

  1. Ik heb sinds de update van Windows 10 naar versie 1607, elke keer een vergrendelscherm als er nieuwe updates geinstalleerd moeten worden, waarbij de pc opnieuw moet worden opgestart. Na het opnieuw opstarten komt dit vergrendelscherm in beeld. Dit is een prachtig wit sneeuwlandschap en dit krijg ik alleen weg na ctrl+alt+delete in te toetsen. Normaal heb ik bij het opstarten geen probleem. Kan iemand mij vertellen of dit aan een update van Windows 10 ligt, zonder dat ik een logje hoef te maken van mijn pc? https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_10-windows_install/vergrendelscherm-na-nieuwe-update/12c48b07-53d5-496e-a147-03ea010dc56f
  2. Mijn skype account is gekoppeld aan mijn microsoft account. Als ik skype verwijder zoals is aangegeven via de desbetreffende links wordt mijn microsoft account dan ook verwijderd? http://nl.wikihow.com/Een-Skype-account-verwijderen https://support.skype.com/nl/support-select/?needslogin=true
  3. Bij het opmaak van bron behouden pakt hij wel tekst mee maar geen afbeeldingen als die in het gekopieerde stuk zitten. Dan krijg ik dus die melding.
  4. Het doet zich voornamelijk voor met afbeeldingen. Met stukken tekst kopiëren heb ik er niet veel last van.
  5. Nee, maar normaal moet dit gewoon werken. Ligt het aan Word 2016 misschien. Ik heb een studentenversie. Hetzelfde probleem deed zich ook voor met een studentenversie.
  6. Het volgende probleem doet zich voor met word 2016. Als ik teksten wil kopiëren in een ander word document lukt dit mij niet door middel van ''opmaak van bron behouden''. Hij geeft dan de melding weer "Er zijn teveel wijzigingen in het document. Deze bewerking is niet voltooid. Sla uw werk op". Ik kwam zo'n zelfde probleem tegen op internet http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/892911-in-Word-2016-schermbericht-er-zijn-teveel-wijzigingen Weet iemand wat er hier aan de hand is.
  7. Ik heb hier nog wat probleemgevallen gevonden van mensen met hetzelfde probleem http://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_10-windows_store/microsoft-blijft-maar-steeds-1-update-installeren/dd7e9bd3-d727-4236-a3d0-79a342abeeac?auth=1 https://www.facebook.com/MicrosoftNL/posts/10153636786391418?__mref=message_bubble Lijkt bij Windows 10 te leggen. Mocht een specialist hier een oplossing voor hebben of bekend zijn met het probleem post het.
  8. Hoi Passer, Bedankt voor je reactie, maar ik ben niet van plan om een logje te draaien omdat de vorige keer door een logje de printer het niet deed. Malware virussen lijkt mij stug want ik heb pas nog de hele pc grondig doorgescand met ESET NOD 32 Antivirus 9 en Malware Bytes. Ik vind de conclusie wel erg snel van je. Zou het niet eerder aan Windows 10 liggen. Ik heb trouwens zelf ook een fout gemaakt zie ik het gaat om Update KB3119142. Het schijnt dat er meer problemen zijn, maar mijn Engels in computertaal is niet zo goed. https://www.google.nl/#tbs=qdr:y&q=KB3119142
  9. Als ik nu op windows update klik en ik klik op zoeken naar updates komt de update wel even in beeld om gedownload te worden, maar verdwijnt hij vanzelf weer.
  10. Er wordt bij mij steeds de melding gemaakt via mijn virusscanner, ESET NOD 32 Antivirus, 9 dat Update KB311942 klaar staat om geïnstalleerd te worden. Dit doe ik dan ook via Windows Update en steeds komt deze melding bij het opnieuw opstarten of starten van de pc terug in mijn virusscanner. Bij geïnstalleerde updates staat deze niet als geïnstalleerd, maar bij geschiedenis van updates geven weer wel. Kent iemand dit probleem en hoe wordt het verholpen Wat ik mij trouwens ook afvraag is waarom de aanbevolen updates niet worden geïnstalleerd. Weet iemand hoe dit moet? De HP update voor de printer wordt ook weergegeven terwijl HP zelf zegt dat er geen update hoeft plaats te vinden. Voor de duidelijkheid heb ik er een printscreen bijgevoegd. Doc2.doc
  11. Bedankt nog voor de hulp. Zal ik deze topic dan sluiten.
  12. Ja klopt in juni was het ook maar toen is het door het ontkoppelen wel gelukt, maar om 1 of andere redenen komt het steeds terug. Ik lees op andere forums dat dit probleem puur bij Microsoft ligt.
  13. Alleen een soort veelgestelde vragen lijst. Ik vindt nergens iets waar je in contact mee kan komen met de klantenservice. Bij de blauwe links van skype linkt hij namelijk niet door naar hoe ik contact moet krijgen met de skype klantenservice is mij een raadsel. Heeft iemand idee waarom als ik skype ontkoppel van hotmail hij automatisch weer wordt gekoppeld na de 2e keer opnieuw inloggen bij hotmail?
  14. Het lukt mij niet om skype te ontkoppelen van hotmail via skype.com, altans voor even. Als ik na een tijdje weer opnieuw inlog op is skype automatisch weer gekoppeld aan mijn hotmail account. Ik heb dit zowel op mijn thuis pc als de pc die ik gebruik op het werk. Hotmail werkt hierdoor trager. Ik heb wel sinds kort windows 10 maar ik heb hetzelfde probleem ook op mijn werk met windows 7. Heeft iemand een oplossing hiervoor? Heb al eerder een onderwerp hierover aangemaakt. De klantenservice van skype kreeg ik niet te pakken via de link.
  15. Ik heb het idee dat Google chrome automatisch afsluit als ik deze naar de achtergrond heb verplaatst, door op het - te klikken helemaal links van het kruisje. Dit gebeurt als ik het de browser een tijdje niet heb gebruikt. Ik gebruik windows 10. Zou het aan een instelling van windows 10 kunnen liggen. Kan iemand mij hier antwoord op geven zonder allemaal logjes hoeven te maken?
  16. Het lukt mij niet om skype te ontkoppelen van hotmail via skype.com, altans voor even. Als ik na een tijdje weer opnieuw inlog op is skype automatisch weer gekoppeld aan mijn hotmail account. Ik heb dit zowel op mijn thuis pc als de pc die ik gebruik op het werk. Hotmail werkt hierdoor trager. Ik heb wel sinds kort windows 10 maar ik heb hetzelfde probleem ook op mijn werk met windows 7. Heeft iemand een oplossing hiervoor?
  17. Nu was dat wat ik vorige week dinsdag heb geprint wel een pdf document. Exact zeker weten doe ik het niet. Maar ik merkte het probleem op nadat ik de stappen in dit topic had doorlopen.
  18. Ja dat denk ik wel ja. Want vorige week dinsdag heb ik nog geprint namelijk. Is er iets fout gegaan tijdens de malware controle? Weet u er ook een oplossing voor?
  19. Ik heb sinds april 2015 en HP Deskjet 2544 printer. Na de installatie hiervan wou deze niet printen. Toen heeft de man die mijn computer heeft geïnstalleerd de computer opnieuw geïnstalleerd en sindsdien geen problemen meer mee gehad. Gisteren printen hij niet meer uit in word. Ik heb office 2007. Heb toen het stuurprogramma veranderd in Deskjet 450. Dit heb ik gedaan naar aanleiding van een eerdere onderwerp op deze website. Kan iemand mij vertellen hoe dit komt dat ik niet meer in office 2007 kon printen? Ik merk wel dat het een HP probleem is naar veel zoeken. De eerdere tip werd behandeld door clarkie. Hij gaf aan bekend te zijn met dit probleem. Zou iemand die op dit onderwerp bekend is mijn vraag willen behandelen? Ik heb de link naar het toenmalige onderwerp erbij gevoegd. http://www.pc-helpforum.be/topic/58279-printen-vanuit-office-2013-lukt-niet/
  20. Hierbij het logje. Nog even een andere vraag. Mijn HP Deskjet 2544 printer print niet meer vanuit Word maar wel vanuit Internet. Ik kan op internet geen probleem vinden hiervoor. Weet u misschien raad? AdwCleanerC5.txt
  21. Waar vind ik zoek.exe. Heeft u een link waar ik dit kan downloaden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.