Ga naar inhoud

Carlito

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Carlito's prestaties

  1. Mijn PC is besmet geraakt met het ecops virus. Ik krijg enkel een 'frozen screen' te zien van de ecops pagina. Ik heb het hijackThis file gedownload op een USB stick, maar bij het inpluggen wordt de stick niet gevonden maw er gebeurt niets. Ook via de f8 toets kan ik niets ondernemen. Ik krijg op het zwarte scherm enkel de optie tussen: "doorgaan met het opnieuw opstarten van het systeem" of " herstelgegevens verwijderen en naar het systeemopstartmenu gaan". In beide gevallen is het resultaat hetzelfde en beland ik steeds op de ecops pagina. Kan er nog iets anders ondernomen worden?
  2. Mijn PC is besmet geraakt met het ecops virus. Ik krijg enkel een 'frozen screen' te zien van de ecops pagina. Ik heb het hijackThis file gedownload op een USB stick, maar bij het inpluggen wordt de stick niet gevonden maw er gebeurt niets. Ook via de f8 toets kan ik niets ondernemen. Ik krijg op het zwarte scherm enkel de optie tussen: "doorgaan met het opnieuw opstarten van het systeem" of " herstelgegevens verwijderen en naar het systeemopstartmenu gaan". In beide gevallen is het resultaat hetzelfde en beland ik steeds op de ecops pagina. Kan er nog iets anders ondernomen worden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.