Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Adalhard

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik zit met hetzelfde Acces 2007-probleem zoals op 4 januari 2009 gemeld door Mouske1953 . Kan ik achterhalen of op zijn discussie ooit een antwoord gekomen is ?
  2. Bedankt Stegisoft. Ik ga het uitproberen en hopen dat het lukt ! Vriendelijke groeten.
  3. In Noorderwind staat een lijst met klanten. Als je die opent blijkt dat eigenlijk een "forumulier" te zijn. In de eerste kolom staan getallen (blauw). Vermoedelijk klantennummers. Als je nu op zo een blauw nummer klikt opent zich een tweede formulier met al de gegevens van die klant. Hoe kan je zulke verbinding leggen tussen die twee formulieren.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.