Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

alfa10

Lid
 • Aantal items

  253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. apparaatbeheer

  Ja, kan afgesloten worden en nogmaals bedankt
 2. apparaatbeheer

  Bedankt voor de reactie, Alles werkt goed dus doe ik maar verder niets
 3. apparaatbeheer

  Wacht ik af en bedankt voor je bijdrage
 4. apparaatbeheer

  staat er helaas niet bij, inmiddels zijn er nieuwe updates geinstalleerd en ook dat geeft geen resultaat
 5. apparaatbeheer

  Kan Teredo Tunneling Pseudo-Interface daar niet vinden, maar bij Netwerkadapters vind ik wel WAN minipoort (IPv6) en is dit het dan?
 6. apparaatbeheer

  Ik heb het verwijderd en opnieuw gestart, zie nergens dat het systeem opnieuw is aangemaakt omdat andere apparaten is verdwenen uit het lijstje
 7. apparaatbeheer

  Bij apparaatbeheer bij andere apparaten vind ik Teredo Tunneling Pseudo-Interface met de aanduiding een geel driehoekje en een uitroepteken. Ik heb geen idee wat dit is en of dit belangrijk is voor het systeem. Als ik op eigenschappen druk komt er de mededeling dat dit programma niet start en moet dit mogelijk gemaakt worden! Stuurprogramma is niet te vinden. Graag wat uitleg.
 8. computer zit vast

  ga ik een dezer dagen doen, zal ze op een externe schijf zetten. kan ik daarna nog wat met de harde schijf doen?
 9. computer zit vast

  Ja, D is een partitie en ik kan op geen enkele manier de harde schijf openen, hij blijft bij het opstarten maar proberen te herstellen en zegt dan dit niet is gelukt en sluit af.
 10. computer zit vast

  Er is een backup maar die staat op de D schijf en die kan ik dus niet benaderen
 11. computer zit vast

  P.S De Adblocker heb ik tijdelijk verwijderd !
 12. computer zit vast

  Ik weet niet hoe ik e.e.a. moet omschrijven maar het is een moeilijke kwestie denk ik. Ik ben in het bezit van een Medion computer met XP die van mijn overleden dochter was. Er staan hier heel veel gegevens op, zoals foto's, vakantiefilms en andere zaken. Ik heb een poosje geleden getracht om windows 7 te installeren wat niet lukte en toen de computer een poos niet gebruikt. Onlangs weer gestart en tot mijn verbazing ging 7 installeren. Echter kon ik er niets mee, want op geen enkele manier was er een internetverbinding te maken en besloot ik om het maar weer te verwijderen. Ik heb toen de reparatieschijf van de computer er in gedaan en geprobeerd om de zaak te herstellen, wat niet lukte. Sindsdien, als ik de computer start, begint hij te proberen te repareren maar geeft aan dat dit mislukt. Kan verder op geen enkele manier de computer benaderen, ook geen bios, en weet niet wat ik moet doen. Is er een programma te downloaden dat kan helpen? Ik heb een LogiLink AU0006D waarmee ik losse schijven kan benaderen en vraag mij af of dit dan de uiterste manier is om de gegevens veilig te stellen. Is er iemand van jullie die kan helpen? bvd
 13. systeemherstelschijf

  heb het gelezen maar kan er niet veel mee en het werkt ook niet op mijn computer (windows 7 met pack 1)
 14. systeemherstelschijf

  Ik wil een systeemherstelschijf maken, maar het process wordt afgebroken met de mededeling van een fout 0xc0aa0301 en ik kan nergens vinden hoe dit op te lossen. Hopelijk kunnen jullie mij helpen.
 15. phising mails

  Ik heb de laatste tijd veel last van allerlei mails die prijzen beloven, pakjes die onderweg zijn en zelfs een waarzegster, iedere dag wel vier tot vijf. Verwijderen van het domein helpt niet want ze komen via andere afzenderadressen weer terug. Is er een programma voor om dit te stoppen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×