Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

alfa10

Lid
 • Aantal items

  279
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over alfa10

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. alfa10

  yahoo

  zoek-results3.txtSystemLook4.txt het is gelukt!! Bij het openen van de browser kreeg ik de mededeling dat getracht werd om de browser te wijzigen in Google en na op wijzigen te hebben gedrukt had ik de google browser. Nog even de computer opnieuw gestart en de Google browser verscheen weer als van ouds. Voor de goede orde hierbij nog de twee logs. Ik ben je ontzettend dankbaar voor het vele werk en geduld en zal dit in een donatie omzetten.
 2. alfa10

  yahoo

  SystemLook3.txt hier is de log. jammer dat yahoo niet te vinden is, hij moet toch ergens zitten, het systeem is nu al uiterst doorgespit. zijn er nog meer mogelijkheden?
 3. alfa10

  yahoo

  yahoo is nog niet weg
 4. alfa10

  yahoo

  Eset.txt
 5. alfa10

  yahoo

  ZHPFix[R1].txt.txt yahoo is er nog steeds
 6. alfa10

  yahoo

  ZHPDiag.txt Hierbij de log. Wij mij opviel bij het scannen dat de naam van Nico Mak Computing voorbij kwam en toen ik in het register op yahoo zocht bij een yahoo onderdeel deze naam bij de informatie verscheen. Misschien heeft dit er mee te maken.
 7. alfa10

  yahoo

  Ik heb het register laten zoeken en het startprogramma yahoo zat er weer in, verwijderd en daarna het register laten cleanen door ccleaner en wise registery cleaner, heel veel rommel , waaronder veel van office weg gegooid en daarna het register weer laten zoeken. niets gevonden, dus clean denk je dan. nee hoor na herstart was yahoo er gewoon weer. het register bleek echter schoon.
 8. alfa10

  yahoo

  ook dit gedaan en ook nog in het register enkele zoekresultaten (ook die van de 1e printscreen) verwijderd tot de computer aangaf dat de zoekfuncie was voltooid. Opnieuw gestart en... yahoo is er nog steeds.
 9. alfa10

  yahoo

  nog niet weg helaas, heb de computer opnieuw opgestart en hij is er nog. In de laatste printscreem stond hij nog onderaan. Kan ik hem dan niet handmatig verwijderen? Misschien is dit het laatste in het register.
 10. alfa10

  yahoo

  yahoo is nog niet weg en hier een volgende printscreen
 11. alfa10

  yahoo

  zoek-results2.txtSystemLook2.txt
 12. alfa10

  yahoo

 13. alfa10

  yahoo

  SystemLook.txt hierbij het log, een printscreen heb ik nog niet gemaakt want ik weet niet precies hoe dit gaat. ik druk op de toets prt.scm en waar zie ik dan het resultaat? of doe ik het niet goed?
 14. alfa10

  yahoo

  Ik heb het register laten zoeken op yahoo en vond bij HKEY Current user bij de startpage yahoo staan
 15. alfa10

  yahoo

  zoek-results.txt yahoo is er nog steeds !
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.