Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

alfa10

Lid
 • Aantal items

  321
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over alfa10

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb alleen nog een gmail adres. De planet mail staat op IMAP
 2. Ik heb vanaf een gmail een mail gestuurd die 2x aankwam, dus dit is het niet. ook bij webmail kom het dubbel aan. Nu ik de linkerkolom nog eens bekijk met het roodomlijnde voorbeeld dan zie ik bij mij bovenaan mijn e-mailadres ( in zwart gedrukt) en verder (onder beveiliging) staat niets.
 3. in de linkerkolom staat het e-mailadres 1 keer, in de rechterhelft heb ik het adres achter Uw naam vervangen. Nu maar afwachten of heeft geholpen. Kom er dus later wel op terug als er een resultaat is. Bedankt in ieder geval voor de uitvoerige uitleg.
 4. Bij e accountinstellingen van Thunderbird komt het adres driemaal voor nl bij accountnaam, bij uw naam en bij het emailadres. Welke moet veranderen?
 5. Ik heb sinds enige tijd Mozilla Thunderbird in gebruik en ben hier tevreden over, echter krijg ik alle mailberichten dubbel. Kan ik dit ergens uitschakelen?
 6. Eindelijk, na veel gezoek en hulp van Veng is het probleem opgelost! alfa10
 7. Ik heb alles nog eens nagelopen en toen van beide tablets het wachtwoord maar weer eens opnieuw ingebracht (had ik al eerder gedaan) en zowaar de mail op de tablets doet het weer!!! Bedankt voor het meedenken en het geduld dat je met me hebt gehad.
 8. Op laptop staat SSl/TLS als mogelijkheid bij de gegeven poorten terwijl bij de tablets SSL ingesteld kan worden maar alleen met een andere poortwaarde (465) TLS geeft de mogelijkheid voor de gelijkheid in poorten met de laptop. Het wordt al een hele puzzel.
 9. Zoals ik al eerder heb aangegeven staan de gegevens van de laptop en de tablets gelijk, dwz de poorten zijn gelijk, maar de beveiliging kan verschillen, maar dat komt omdat de bepaalde poort verbonden is met de bepaalde beveiliging, dus als ik de beveiliging wijzig dan wijzigt automatisch de poort. Dus wat is dan belangrijker gelijke poorten? Ik heb inmiddels al diverse combinaties uitgeprobeerd.
 10. Als ik volgens de aanwijzingen de uitgaande mail op SSL/TLS zet dan gaat de poort naar 465 en die staat dan weer gelijk met het tablet SSL en 465, maar het werkt niet. Als ik dus de tablets en de laptop instel volgens de KPN werkt het niet.
 11. De instellingen zijn als volgt: Laptop: inkomend imap.kpnmail.nl verbingsbeveiliging SSL/TLS poort 993 uitgaand smtp.kpnmail.nl verbindingsbeveiliging STARTTLS poort 587 Tablets: inkomend imap.kpnmail.nl verbindingsbeveiliging SSL poort 993 uitgaand smtp.kpnmail.nl verbindingsbeveiliging TLS poort 587
 12. Op alle apparaten staan IMAP en dezelfde poorten en wachtwoord en nog krijg ik dezelfde mededeling en kan er geen verbinding met de server plaats vinden. Thunderbird werkt en ook Webmail. Voor mij is het een raadsel.
 13. De poorten op de tablets worden automatisch ingesteld nl. inkomend imap.kpn.nl poort 993 en uitgaand smtp.kpnmail.nl poort 465. de mededeling die ik krijg is: Kan geen verbinding maken met e-mailserver om uw accountgegevens te verifieren. Geen reactie van de server.
 14. Moeten de gegevens zoals poorten van de tablets gelijk zijn aan die van het tablet. Ik heb alles op IMAP
 15. Bedankt voor de taalaanwijzingen, ga ik zeker doen. Zit ik nog met het probleem dat de mail mijn twee tablets niet meer werken sinds Thunderbird actief is. Ik krijg de mededeling dat er geen contact met de server gemaakt kan worden. Webmail werkt ook gewoon. Moet hier soms wat veranderd worden?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.