Ga naar inhoud

mdb95

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mdb95's prestaties

  1. Het probleem is opgelost! Hartstikke bedankt voor de hulp! Ik kan nu eindelijk een filmpje monteren op mijn computer!
  2. Overigens heb ik hier mijn computer teruggevonden: Scan uw laptop, notebook, desktop of server voor direct geheugenadvies Hierop kan ik software/stuurprogramma's installeren: MEDION Nederland - Productinformatie Kan iemand helpen wat ik moet installeren om dit irritant probleem te verhelpen?
  3. Hallo mensen, ik ben hier helemaal nieuw op dit forum mede doordat ik op enkele problemen ben gestuit. Bij het opstarten van een spel/windows live movie maker krijg ik een bepaald scherm. Er wordt dit gezegd: Om het allemaal gemakkelijk te maken heb ik hier mijn gegevens van video kaart etc..: Verder heb ik een Medion met windows 7 ultimate. Ik hoop dat jullie me met dit probleem kunnen helpen! Met Vriendelijke Groet, Midas
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.