Ga naar inhoud

intens

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over intens

  • Verjaardag 07-07-1978

intens's prestaties

  1. Type check ik zo snel mogelijk, maar ik ben nu niet thuis. Bovendien heb ik thuis geen internet. (Ja, ik ben een kluizenaar...)
  2. Net hetzelfde. Hij speelt overigens ook geen cd's meer af zonder constant te haperen. De andere, de oude Funai, doet het nog steeds perfect. Rippen van cd's doet hij nochtans vlekkeloos. Bedankt voor de reactie trouwens ;-).
  3. Sinds vorige week hapert mijn geluid als ik mp3's probeer af te spelen vanop dvd of cd op één specifieke dvd-writer, een ASUS. Ook dvd's haperen, enkel op het geluid. Het beeld is goed. Dit probleem zet zich door met elk programma; Winamp, mediaplayer, ASUS-dvd... Wanneer ik de mp3's afspeel vanop cd op mijn andere cd-rom (een hele oude Funai 16X) of vanop harde schijf, lukt het wel perfect. Het typische storingsgeluid klinkt robotachtig. Alsof je een drumklank zou stretchen, zoals bij sommige dansmuziek wordt gedaan. Dit geluid hoor ik sindskort ook soms in Cubase, mijn muzieksoftware. (Maar da's een ander probleem... of niet?) In Cubase stoppen mijn nummers plots even en hoor ik een irritant gebuzz. Het programma geeft dan wel een CPU-overload aan, maar Windows XP niet. Het gebeurt ook eerder zelden. Ik weet niet of dit ermee te maken heeft. Bouncen lukt wel nog perfect. Windows geeft geen fouten aan, ook niet in apparaatbeheer. Mijn systeem is zeker zwaar genoeg met 2 giga ram en 3,2 Ghz. Bovendien is het een progeluidskaart (STaudio DSP24). Alle tips zijn welkom! Alvast bedankt, Peter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.