Ga naar inhoud

paulus50

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door paulus50

  1. Na dat ik mijn pc wilde uploaden naar win 10 (hetgeen mislukte) en win 8.1 terug zou moeten geactiveerd kreeg ik het probleem dat als ik mijn pc opstarte ik geen beeld kreeg maar wel een lange toon gevolgd door 2 korte tonen (graphic probleem) als nu die kaart (geforce gts450 ) vervang door Msi R5750 dan krijg ik beeld wat zie ik over het heeft.
  2. Ik heb een upgrate van win 7 naar win 8 gedaan na de upgrate waar blijkbaar alles vlekkeloos is verlopen kan ik na een tijdje niet meer op het internet?? terwijl outlook en hotmail perfect blijven werken, als ik naar mijn router wil gaan zegt internetexploder dat er geen geldig certificaat is dit probleem is hetzelfde met crome enz.. Wie weet raad Dank u
  3. ik kan nietin het systeem geraken ook niet in velige mode en kan geenhijack laten lopen
  4. Computer met vista start niet meer op, bij opstarten van bios komt de melding op het scherm dat er een prijs moet betaald worden om het systeem terug vrij te krijgen en er anders de schijf word geformateerd, wie weet raad. Er word gesugereerd dat met het volledig programma BIOSANTIVIRUS PROTECTION het probleem zou kunnen opgelost worden ???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.