Ga naar inhoud

johnnyrt

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over johnnyrt

  • Verjaardag 17-05-1965

johnnyrt's prestaties

  1. Op het werk stuur ik mails met een printscreen naar mijn contactpersonen,die ontvangen die mails goed behalve één persoon,die ziet alleen een rood kruisje.Hij ontvangt wel printscreen van de andere medewerkers. Is er bij mij een instelling niet juist in outlook?
  2. Ik zou een oude PIII als bestandsserver willen gebruiken,kan ik die pc zonder scherm opstarten en afsluiten met mijn eerste pc.Ze zouden via een router in een netwerk werken?
  3. Hallo,ik werk pas met office 2007 en zou graag een database maken van mijn DVD's.Ik zou graag foto van de covers toevoegen aan mijn formulieren,hoe kan ik die importeren?
  4. Ik heb Eset smart secutity op mijn pc,maar ook als ik die uitzet blijft de schijfactiviteit
  5. Hallo Mijn computer met een core 2 duo 4300 processor en een intel moederbord dg965wh doet raar bij het opstarten vanvista is er gedurende 4 minuten na het verschijnen van het bureaublad constant schijfactiviteit mijn map opstarten is leeg is dit normaal ?
  6. Heeft er iemand al het sercice pack 1 voor Vista in het Nederlands gedownload?En waar kun je SP1 vinden om te downloaden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.