Ga naar inhoud

Wim Hertoghs

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wim Hertoghs's prestaties

  1. PSP is een beeld/fotobewerkingsprogramma van Corel, PaintShop Photo Pro X3, een soort Photoshopprogramma dus. Het mailtje staat nog in mijn mail en ik kan het doorsturen als dat helpt.
  2. Neen het lukt niet. Het rare is dat ik de afbeelding gemaild kreeg maar ik zette ze in een mapje om er wat mee te doen in PSP maar ik krijg het bestand niet meer open.
  3. Hallo clarkie ! Als ik met de rechtermuisknop op het knipel-ikoontje klik krijg ik een venster en als Bestandstype 'Scrabobject'. In het venster komen enkele mogelijkheden om het bestand te openen zoals knipselobject-handler van Shell, Picasa, Microsoft Word, Corel Paint Shop. Geen enkele van deze mogelijkheden lukt.
  4. De bestanden hebben de vermelding 'Knipsel' op een ikoontje. Deze bestanden kreeg ik gemaild maar sommige bestanden die ik van het internet haal zijn ook dergelijke 'Knipsels'.
  5. Hoe kan ik een 'KNIPSELBESTAND' omzetten in een PDF of JPGbestand om het te kunnen bewerken in PSP ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.