Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rian

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hallo Clarkie. Het was allemaal te ingewikkeld voor me en kostte me te veel tijd. Het probleem is bij toeval toch opgelost.Kreeg het blok met comprimeren (normaal negeer ik dat) te zien en heb gecomprimeerd. Het probleem is opgelost. Bedankt voor alle hulp .
 2. problemen met backup maken. Weet outlook niet te vinden.Welke??
 3. Weet niet hoe ik van outlook een backup moet maken. Via windowverkenner vind ik wel het een en ander van outlook ,maar welke ??
 4. Klopt maar daar ben ik nog mee bezig. Dat van postvak in was me door een ander aangeraden. Ga morgen wel eens verder met de backup. Alvast bedaNKT
 5. dbx postvak in verwijderd. daarna zelfde probleem backup nog niet gelukt,kan outlook nog niet vinden
 6. heb ik geprobeerd,maar weet niet zeker of ik het goed gedaan heb.. probleem is door mijn handelingen niet opgelost.
 7. Heb ik geprobeerd,lukt niet. Wij gebruiken Outlook Express
 8. Ik kan mijn berichten in het postvak in en uit niet meer verwijderen. Het begon met ekele mailberichten. Op het moment niets meer. Wie kan mij helpen.??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...