Ga naar inhoud

Fran1

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Fran1

  1. ok. dacht dat het hiermee wel opgelost zou zijn, ww probleem dus wel, maar als ik dat rijtje volg en zelfs de beveiliging uitschakel van de router krijgen we de laptop (hp) niet online... heb je nog suggesties? de router is gereset en heeft nu dus even geen beveiliging meer, terwijl ik zo met mn vista laptop die veel ouder is dus wel gewoon erop kan komen... begrijp er niets van. kan dit aan norton liggen (lijkt me sterk...) dit komt er dus op neer: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01925978&lc=nl&cc=nl&dlc=nl&product=4163930#N71 tot punt 6 want hij ziet alle verbindingen wel maar kan geen verbinding maken.. Edit: opgelost! Door nieuwe firmware van router te downloaden en te installeren wil het nu wel gelukkig
  2. Wel een noob vraag, maar ik kan het nergens terug vinden. Ml heeft een nieuwe laptop en wil verbinding maken met het draadloze netwerk. Ik weet niet wat hij gedaan heeft, maar het komt erop neer dat hij het verkeerde ww heeft ingevuld en we niet meer de optie terug kunnen vinden WAAR het wachtwoord moet worden ingevuld om verbinding met de router/netwerk te krijgen, waardoor de laptop dus nog steeds geen verbinding krijgt met t netwerk. Wanneer we via netwerkverbindingen verbinding willen maken met het netwerk krijgen we alleen de melding dat het niet wil, vraagt niet om het wachtwoord :S Dus waar of hoe kunnen we dat wachtwoord vinden en invullen op de pc zodat we die ook op het netwerk kunnen loslaten? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.