Ga naar inhoud

Tomvier

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Tomvier's prestaties

  1. En hoe moet ik dat nu allemaal doen? Of is er ergens een tutorial of handleiding te vinden? En heb ik geen speciale software/besturingssysteem nodig?
  2. Hallo Ik heb een vraagje. Ik zou thuis graag een netwerkje opzetten dat ook van buitenaf te bereiken valt. Ik heb al een pc ter beschikking waar ik de server zou op draaien. Thuis hebben we twee vaste desktops. Deze zouden dus in het netwerk moeten komen. Daarnaast zou ik een laptop, die ik nog moet aanschaffen, ook willen aansluiten in het netwerk. Het zou ook de bedoeling zijn dat ik van ergens anders (bv laptop van in de wagen ergens) bestanden op de server zou kunnen zetten of afhalen. Uiteraard moeten er ook bestanden (opslag/back up) op de server geplaatst moeten worden vanaf de desktops thuis, net als een image. Wat moet ik dan nu concreet doen? Welke software moet er waar op komen en wat zou ik nog moeten bijkopen? Alvast bedankt. Tom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.