Ga naar inhoud

The Lis 100

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door The Lis 100

  1. Heren, Naar ik denk is door kortsluiting elders in huis is de stroom er een aantal keren uitgeklapt. Sindsdien kan ik mijn bestanden op mijn Iomega ix2-200 storcenter niet meer benaderen. Deze stond ingesteld op mirror. In meldingsmails die ik van het storcenter krijg, worden fouten 109 en 101 aangegeven. Op het dashboard geeft hij aan dat er een nieuwe disk (weet niet of hij 1 of 2 bedoeld) in zit. Dit is niet zo, het zijn gewoon de disks van voor dit probleem. Hoe kom ik hier langs? Want het enige wat je kan kiezen is mijn inziens of je de (eigenlijke niet) nieuwe disk wil deleten. Dit wil ik natuurlijk niet. Hoe kan ik eventueel de andere schijf benaderen om daar bij de ge'mirror'de gegevens te komen? Mijn computers hangen via wifi aan een router, waaraan ook het storcenter hangt. Kan iemand mij helpen? Overigens afgelopen zaterdag onderstaande meldingsmail ontvangen. Is daardoor mogelijk een verschil tussen disk 1 en 2 ontstaan. The Iomega StorCenter device has completed data protection reconstruction. Device Information: 192.168.0.102, 2.1.25.229, Iomega StorCenter ix2-200, 00D0B80CC279
  2. Hoi Kurtt, Ik had dat al gedaan voor ik bericht 9 (gisteren) plaatste, maar daar stond alleen Bing. Zojuist nog eens gecheckt, zowel bij toolbars/extentions (alleen gerenomeerder namen als google, adobe en apple, symantec, oracle) als search providers (weer alleen Bing) geen Babylon.
  3. Als ik nu net check of ik babylon tegenkom bij invullen van de Adresbox met een zoekterm, Gaat het goed bij Chrome en IE9. Maar binnen Firefox steekt Babylon toch de kop nog op. Terwijl Firefox toch eigenlijk wel 95%van de tijd gebruikt wordt. Dus blijft mijn vraag: wat nu?
  4. Kape, Ik weet dat Search the Web Babylon is, maar dat ter zijde. Maar is het "simpel" verwijderen uit de lijst van zoekmachines genoeg?
  5. Kurtt, Kape, Add ons IE9 en Firefox 13 niks. Extenties Chrome >> Bij instellingen staat bij ZOEKEN via de OMNIBOX: Search the web: Babylon Search. Wat moet ik hier aan doen? Alleen maar niet meer selecteren lijkt me niet genoeg.Ik hoor/zie het graag.
  6. Hoi Kape, Eerst even een snelle reactie op je laatste vraag: Als je als standaard Firefox aanhoudt en dat ik daarnaast weleens Chrome gebruik heb ik bij beide een vergelijkbaar probleem. ---------- Post toegevoegd om 00:22 ---------- Vorige post was om 00:14 ---------- Met regedit kom ik nergens 'babylon' tegen!
  7. had een paar maanden terug al last van Babylon als zoek machine. Jullie konden toen niet alles vinden (een hoop wel trouwens). Maar ik wil toch jullie toch nog eens laten kijken. Probleem: Als ik in de adresbalk (dus niet de zoekmachinebalk rechtsboven) alleen een paar zoektermen zet komt, verschijnt Babylon met zoekresultaten. Terwijl er dan "vroeger" toch echt google zoekresultaten kwamen. Gebruik ik de de zoekmachinebalk rechtsboven komen er wel gewoon google resultaten. Ditlaatste geldt ook voor als ik gewoon een google-startpagina gebruik. Ik heb ook Chrome geïnstalleerd staan die ook heel gauw met Babylon zoekresultaten komt. Als eerste dus maar eens een HJT-logje. Als er meer ndgi is hoor ik het wel.
  8. Hoi Kape, Java conform bovenstaande geinstalleerd. Naar aanleiding van je laatste opmerking nog eens naar register gekeken. Bij het zoeken had ik tot nu toe met 'hele tekenreeks' aangevinkt gekeken. Vinkje uitgezet en nog eens gezocht. Kom ik nog 3x Babylon tegen. Blijkbaar was me register dus toch niet helemaal schoon. Ik had je onbedoeld dus verkeerde info gegeven. Overigens blijft na het verwijderen van e.e.a. en afsluiten van register toch nog zoekresultaten van Babylon. Nog een idee voor beter doorzoeken van evt. register? Heb gezocht op babylon, baby en bab. Krijg wel wat zoekresultaten in regedit op bab, maar durf ook niet zomaar alles daarvan weg te gooien. Het kan ook een toevallige combinatie van letter zijn. Aan deze twijfel ik bv. nog: computer\HKEY_CLASSES_ROOT\AppID\{c2a71820-3463-498f-bab7-4798795a4ff6 vanwege de 'bab7'
  9. Nee, dit zijn gewoon screenshots van Firefox. Als je in het menu Beeld kies en dan bij werkbalken de menubalk uitzet ziet Firefox er zo uit met het oranje Firefox tabje linksboven. Als je deze aankilkt zitten daar de verschillende menukeuzes. Alleen iets anders gerubriceerd dan de menubalk. Maar gewoon standaard Firefox volgens mij. Dat de achtergrond van de rand van Firefox verschilt komt omdat er persona's rouleren. Bij de Plugins ook niets dat op Babylon wijst (zie onderstaand screenshot, ook Firefox, maar even volledige schermmodus zodat alles op één screenshot past). [ATTACH=CONFIG]17653[/ATTACH]
  10. Bijgaand 2 screenshots. zoekterm 'barendrecht' in adresbalk getikt, resulteren in zoekresultaten voor 'barendrecht' van Babylon. Dit was altijd van Google. Als ik overigens het rechterbalkje (waar je ook de keuze voor de zoekmachines doet) gebruik, krijg ik wel google-zoekresultaten.
  11. Geen Add-Ons met iets babylon-achtigs. Ik denk overigens dat babylon mee gekomen is met een download van PDFcreator bij Sourceforge.
  12. Ja die staan er nog: google, wiki, bol, marktplaats, bing zijn de keuzes. Nu ik net na een paar uurtjes (slaapstand) weer zoekwoorden in de adresbalk tik, komt babylon weer het zoekresultaten. Sh*t! Wat is toch de lol van de makers van dit soort meuk. Terug On Topic: wat nu??
  13. Ik heb regedit uitgevoerd en 'babylon' overal uit mijn register gehaald. Ook met zoekwoorden in de adresbalk krijg ik ook geen babylon-zoekresultaten meer. Trouwens sowieso geen zoekresultaten. hij komt alleen met een hint van moet het geen www. zoekwoord .nl of .com zijn. Nog ergens iets instellen??
  14. Beste Kape, Combofix & directory c:\Qoobox zijn verwijderd. CCleaner gedraaid zonder problemen. ALs aangegeven in bericht #13 hierboven "Als ik een nieuw browservenster start krijg ik geen Babylon meer, bij de zoekmachines staat Babylon ook niet, maar als ik in de adresbalk zoektermen intik, komen er Babylon zoekresultaten en geen Google zoekresultaten.". Dit is dus nog niet veranderd.
  15. 1. Verwijderen ComboFix: Norton was me al voor. Uninstallen lukt dan niet meer. Maakt dit uit? 2. Directory c:\Qoobox verwijderen lukt niet (moet als administrator en die weet ik niet te zitten als deze niet onder de rechte muisknop zit). Tips welkom. 3. CCleaner nog even niet gedraaid.
  16. Hoi Kape, Je hebt gelijk. Er zit nog meer Babylon-rotzooi op mijn computer. Ik heb wat te snel gereageerd. Als ik een nieuw browservenster start krijg ik geen Babylon meer, bij de zoekmachines staat Babylon ook niet, maar als ik in de adresbalk zoektermen intik, komen er Babylon zoekresultaten en geen Google zoekresultaten. Toch nog steeds de door jou hierboven aangegeven acties ondernemen? Of zit het dieper? Ik wacht even een signaal van jullie af.
  17. Hierbij inhoud van Combfix.txt na herstart als hierboven aangegeven. Ik zie niks meer van Babylon, niet bij het opstarten van Firefox, niet bij de zoekmachines. Bedankt!
  18. Kape, Hij staat er nu niet meer (bij de zoekmachines), maar ik heb inmiddels een nieuw venster inFirefox geopend en daar stond Babylon dus weer als pagina.
  19. Hoi Kape, Ik kom hem nog tegen in Firefox, mijn browser, als keuze bij de zoekmachines.
  20. Heren, bovenstaande uitgevoerd. Hieronder de gegenereerde logfiles. 1e logfile MBAM: 2e logfile MBAM HJT-logfile
  21. Met downloaden ben ik weer eens besmet met Babylon. Willen de specialisten aangeven wat ik verder moet doen. Al wel vast HJT-log gemaakt. Hierbij mijn HJT-logje:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.