Ga naar inhoud

ingetje

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ingetje's prestaties

  1. Wie kan mij helpen? Ik kan niet meer aan mijn agenda...als ik erop klik dan komt in bovenste balk "not responding" en dien ik mijn outlook terug op te starten. ik ben een leek mbt pc...iemand een éénvoudige oplossing. installatie cd's heb ik ook niet meer alvast bedankt mvg
  2. Wie kan mij éénvoudig op weg helpen om mijn agenda terug te kunnen raadplegen/aanvullen. kan deze niet meer openen, of nieuwe agendapunten toevoegen/accepteren. wie weet raad? Ben leek in deze zaken dus met een eenvoudig advies zou ik alvast blij zijn...dank u
  3. staat niet offline...ik weet echt niet wat er aan te doen zeer vervelend als je F9 (verzenden/ontvangen) dient te klikken om je mails binnen te halen het is wel zo dat ze wel na een bepaalde langere tijd automatisch binnenkomen, maar ik heb nergens een tijdsbepaling mbt verzenden/ontvangen van berichten ingesteld.
  4. allemaal al geprobeerd; weet echt niet waar het aan kan liggen. Toch bedankt voor je snelle reactie
  5. Outlook 2007...ben niet echt PC specialist, dus hopelijk niet te veel herinstalleren etc
  6. Het is namelijk zo dat mijn berichten niet direct in de mailbox komen, desondanks alles instellingen van direct verbinden geactiveerd staan. Toch dien ik steeds F9 of knop ontvangen/verzenden in te drukken om dan mijn mails op te halen. Wat kan er mis zijn? Heb recent niets geïnstalleerd; enkel Firefox aangezien Explorer op mijn laptop DELL Lattitude D630 problemen gaf, vandaar Firefox.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.