Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

NessaX

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over NessaX

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 26-08-1987
 1. hoi Mijn vader heeft outlook op de vaste pc. Maar deze pc is redelijk oud en moet nog eens geformatteerd worden, want de schijfruimte is altijd vol. Hoe kan je dit het beste doen? zonder dat al zijn gegevens van outlook weg zijn en zijn berichten? Alvast bedankt!
 2. kheb al eens gezocht op kapaza en ebay,maar vind het niet. bedankt voor het antwoord:)
 3. het toestel is 2jaar en half, dus net uit de garantie. Ik heb al eens gebeld naar zo een sonycentrum, ma ze verwijsde me door naar brussel, en in brussel kwam telkens het antwoordapparaat. Heel stom, want voor 400€ heb je een nieuwe laptop bijna voor. Dus kan ik beter deze vraag erbij stellen: Kun je delen uit een laptop in een computerkast zetten, en welke delen niet? bedankt alvast voor antwoord
 4. hoi, Ik heb een sony vaio en de scherm stond altijd wel beetje los. Overlaatst is dan ook de scharnier van het scherm gebroken, en een week erna de andere kant. Ik weet niet wat te doen want hij is uit garantie. Ik heb al gebeld naar sony, maar daar komt telkens een antwoordapparaat die zegt dat mijn laptop ouder is dan 1jaar. maar ik krijg maar geen medewerker aan de lijn. Ik heb ook al ge-emailt, maar ze reageren niet terug. Wat moet ik doen nu? het gaat niet verder zo. mvg
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...