Ga naar inhoud

CyrielZeilstra

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door CyrielZeilstra

  1. Ja, ik had voordat ik mijn 750W voeding had aangeschaft (Die ik trouwens op eerder advies voor deze kaart had aangeschaft) een 500W voeding. helaas geeft de 500w voeding hetzelfde probleem.
  2. Dit heb ik al meerdere keren geprobeerd, helaas is hierdoor het probleem niet opgelost.
  3. Ik heb het batterijtje vervangen met een nieuwe. Helaas zonder resultaat, ik moest vanmorgen mijn computer weer eens 10x opstarten voordat mijn moederbord de videokaart ziet. Nog andere suggesties?
  4. Ik heb de kaart al helaas al meerdere er in en eruit geplaats, zonder enig effect. Wel veranderd de datum, die word naar een datum in januari 2004 gezet?
  5. Zoiets? http://speccy.piriform.com/results/ww1WbuwK1oBWqWeX5LRUPaQ
  6. Ik had het idee dat dit het probleem was aangezien ik toen ik de batterij er even uit haalde, (en dus de BIOS resette) hij wel de eerste keer op startte. Maar nu geeft hij gewoon weer het opstart probleem, zelfs als ik eerst even de batterij eruit haal. Edit: Ik heb vanmorgen de batterij er weer even uit gehaald voordat ik mijn systeem boote. De kaart startte zonder probleem. Krijg nu sterk het vermoeden dat de batterij het probleem is. Kan deze leeg zijn en moet ik deze dus vervangen?
  7. Ik heb niet de mogelijkheid om de kaart te testen, deze kaart geeft exact hetzelfde probleem als de vorige. Neem aan dat het niet aan de kaart ligt.
  8. Ik heb pasgeleden een nieuwe grafische kaart aangeschaft omdat mijn oude grafische kaart verouderd was. Ik heb eerst de oude drivers gegehaald en de nieuwe kaart in mijn systeem geplaatst. Deze startte niet op en ik moest mijn computer meerdere malen opnieuw opstarten voordat de kaart gezien werd. Hij doet het prima nadat mijn moederbord de kaart heeft gezien. Maar het begint wel irritant te worden om iedere keer eerst mijn computer 3-5x te rebooten voordat ik beeld krijg. Als de kaart het niet doet dan hoor ik dat door de Bios Beep Code die uit 1 lange en 3 korte tonen bestaad. Neem aan dat de kaart correct functioneerd, ik heb al eens eerder een kaart van dezelfde soort teruggstuurd waardoor ik nu deze heb, het lijkt me sterk dat de ze mij 2x een defecte kaart sturen aangezien de vorige exact hetzelfde probleem toont. Dus het ligt hoogstwaarschijnlijk aan mijn hardware/software. Ik heb al een Bios update gedaan, ook heb ik de correcte drivers geinstalleerd. Alvast bedankt. Voeding: 750W Mijn oude videokaart : Nvidea Geforce 9500 GT Nieuwe Videokaart : XFX Radeon HD 6870 met dual-fan koeling Moederbord : Asus P6T
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.