Ga naar inhoud

venom1876

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

venom1876's prestaties

  1. Ok zal ik doen, heb het gisteren besteld, ik denk het binnen een week op te kunnen halen
  2. Dit heb ik tot dusver: Heb al een mail naar Alternate gestuurd en zij kunnen mijn oude Harddisk erin plaatsen.
  3. Ok ik ga dan die harddisk late vallen en mijn oude harddisk erin steken. Ik bestel de PC bij alternate, denk je dat het mogelijk is om daar de HDD er te laten insteken ? Want anders moet ik thuis het garantiezegel verbreken.
  4. Hey heren en dames! PC Ik ben van plan om een nieuwe (Gaming) PC te kopen en ik zou deze graag zelf samenstellen om het optimale eruit te halen. Ik gebruik deze PC vooral voor games zoals Guildwars (binnekort Guildwars 2), schoolwerk en het branden van filmpjes. Ik ben van België en ben momenteel van plan mijn PC samen te stellen en te kopen bij Alternate.be . Budget: +/- 1000 euro PC builder van Alternate: ALTERNATE - BUILDERS - PC-Systemen - PC-Builder Dit is wat is heb dusver: Heeft er iemand tips wat ik kan veranderen:top: aan deze setup? Heb ik alles wat ik nodig heb of zijn er dinges vergeten ? Zijn er onderdelen van mijn vorige setup die bruikbaar zijn in de nieuwe? Enzo ja, zelf monteerbaar door mij? Dit is de setup die ik momenteel gebruik: HDD vraagje Om het forum niet van mijn eerste post te spammen zou ik ook nog een snel vraagje over mijn HDD willen vragen. Is het mogelijk mijn HDD uit mijn oude setup te plaatsen in de nieuwe setup ? -> 500gb van mijn vorige HDD is groot genoeg, ik maak eveneens al gebruik van een externe HDD. Dank bij voorbaat, Jesse
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.