Ga naar inhoud

El Martino

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over El Martino

  • Verjaardag 06-04-1989

El Martino's prestaties

  1. Ik heb zojuist mijn printer in gang gekregen. Ik ben via een andere computer op de site van microsoft support gaan kijken en door een aantal dingen in het register te wissen en mijn printer opnieuw te installeren is alles opgelost. Toch bedankt voor de moeite.
  2. Heb ik heb zojuist geprobeert voor een systeemherstel maar ik heb de juiste diskette niet.
  3. Ja, maar dan krijg ik een foutmelding en lukt het niet. Volgens mij moet ik iets wijzigen in het register maar ik weet niet precies wat. Dit is een foutmelding dat ik regelmatig krijg: In Spooler SubSystem App is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
  4. Als ik op afdrukken druk krijg ik deze melding: Er kan niet worden afgedrukt in Windows wegens een probleem met de huidige printerinstelling: *Druk een testpagina vanuit windows af. *Controleer of de printer is ingeschakeld en of deze on line is *installeer het printerstuurprogramma opnieuw Ik heb ook al de melding gekregen dat de print spooler niet actief was en hij was nochthans ingeschakeld. Bij configuratiescherm, bij de printers staan er ook geen in de lijst en er zijn er wel geïnstalleerd en som komt er een bericht dat er een fout is opgetreden bij de Spooler Subsystem App. Bij mijn logboek had ik deze foutmelding: Type gebeurtenis: Fout Bron van gebeurtenis: Service Control Manager Categorie van gebeurtenis: Geen Gebeurtenis-ID: 7031 Datum: 16-12-2008 Tijd: 13:21:49 Gebruiker: n.v.t. Computer: COMPUTER Beschrijving: De Print Spooler-service is onverwacht gestopt. Dit is 1 keer gebeurd. De volgende herstelbewerking zal over 60000 milliseconden worden uitgevoerd: Service opnieuw starten. Zie Help en ondersteuning op Events and Errors Message Center: Basic Search voor meer informatie.
  5. Beste mensen, Ik zou dringend iets moeten afdrukken maar sinds maandag wil de computer niets meer afdrukken. Ik ben er vrij zeker van dat het aan mijn print spooler ligt. Via services.msc heb ik hem al proberen opnieuw te starten maar dit gaf geen positief effect. Ik heb nog een aantal dingen geprobeerd en ergens op het internet heb ik gelezen dat het misschien lukt met iets te verwijderen uit het register. Dit kon via een link zoals deze You cannot add a printer and you receive printer spooler error messages in Windows XP maar het probleem is dat mijn computer niet op support.microsoft.com geraak, wat ik ook probeer. Kunnen jullie mij helpen met ofwel het openen van deze site ofwel het geven van oplossingen voor mijn spooler probleem? Alvast bedankt
  6. Neen want die account kun je niet meer bereiken, hij staat er niet meer bij.
  7. Als je naar documents en settings gaat en je neemt je account en doet bij eigenschappen verbergen, dan kunnen andere gebruikers die map niet openen, zelf niet als ze 'verborgen bestanden' weergeven doen bij mapopties.
  8. Ja maar wij gebruiken die pc me 5 en vorige keer was het al een groot gezaag toen ik de pc wou formatteren, zelf toen de problemen waren opgelost zaagden ze nog omdat er een aantal dingen veranderd waren daarom zou ik het liefst op een andere manier kunnen oplossen (als er één is natuurlijk).
  9. weet ik eigenlijk niet, het is al een paar maanden geleden
  10. Ik weet dat het ongewoon is. Ik had een CD geleend van een vriend en die had mij alles uitgelegd. Ik moest de CD met XP in de computer steken, dan opnieuw opstarten. Daarna kon je kiezen welke schijf en zo en na een tijdje was XP opnieuw geïnstalleerd.
  11. Ik ben hier nieuw en heb niet zozeer een discussie maar een vraag. Ik heb windows XP en vroeger had ik een account beveiligd met wachtwoord en deze volledig verborgen. Als je dan gaat naar "Documents and settings" dan wordt de toegang geweigerd als je je niet in deze account bevindt. Nu heb ik een tijd geleden mijn computer geformateerd vanwege de vele dingen die er aan scheelden maar die account is blijven staan. Als ik er op klik of ze wil verwijderen zegt de computer steeds dat de toegang geweigerd is. Die account staat ook niet bij de accounts van de computer (configuratiescherm). Het probleem is eigenlijk dat die account zo'n 20 gig plaats inneemt dat ik niet kan gebruiken, allemaal verloren ruimte. Weet er iemand hoe ik die account toch kan verwijderen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.