Ga naar inhoud

harrynaccy

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

harrynaccy's prestaties

  1. Dus ik zou op zoek moeten gaan naar een andere voeding. Kan dit de oorzaak zijn van dat blauwe scherm? De drivers heb ik idd van de site van Asus gedownload.
  2. Ik heb het gedaan met deze handleiding: AC Ryan - View topic - [HOW TO] Share Folders on Windows 7 with youtube tutorial Het bleek in het register te zitten. Thnx
  3. Ik heb een Dell optiplex 780 met daarin een onboard videokaart. Nu wil ik hier een andere videokaart insteken, maar dat geeft problemen. Zo gauw ik de officiële drivers wil installeren, krijg ik een blauw scherm. Mijn voeding is een Dell 1305 p-03 305Watt, kan hier het probleem zitten oftwel is de voeding te minimaal? De videokaart die niet wil draaien is de Asus HD4350 Silent :Quiet options Radeon HD 4350 from ASUS and MSI. Ik kan in mijn kast geen dubbellaags videokaart steken ivm beperkingen qua ruimte. Mijn vrije slot is een PCI-E x16. Wie kan mij helpen Oh ja een nieuwe pc laat mijn budget niet toe en de pc draait als een tiet!
  4. Hoi, Ik heb een probleem met win7. Ik heb deze pc achter een netwerk zitten en hij is daarin ook zichtbaar. De andere pc vind mij wel en kan ook in de gedeelde mappen, echter de mediastreamer vraagt steeds om een wachtwoord en het gebruikelijke wachtwoord accepteert hij niet. Nu heb ik in mijn instellingen gekeken en nu blijft mijn netwerkdetectie op uitgeschakeld staan. schakel ik deze in en sla ik de verandering op, dan nog blijft hij op uitgeschakeld staan.............. Ik vat 'm niet Iemand die mij en mijn probleem snapt?
  5. Net de connector er tussen gezet en nu heb ik een digitaal signaal. Allemaal bedankt voor het meedenken!
  6. Even een vraagje tussendoor, ik zie dat ik een displayport connector achter in de pc heb, is het mogelijk om via deze uitgang een digitaal signaal te ontvangen op mijn scherm?
  7. even een aanvuling: Als ik de monitor (Samsung SyncMaster 2233BW op de PCi kaart aansluit, dan flikkert er bij het opstarten een blokje dat digital met Analog afwisseld. Hij blijft soms op digitaal staan, maar dan knippert mijn scherm en blijft zwart. Kies ik voor analoog, dan geeft hij aan dat de kabel niet is aangesloten.
  8. Nee die heb ik ook niet kunnen vinden. Ik heb nog eens goed gekeken, maar de interupt sloeg op andere hardware, deze met een nieuwe install aan het werk gekregen. De PCi kaart eruit gehaald en opnieuw opgestart, afgesloten en er opnieuw weer ingedaan, maar het systeem vraagt niet eens om een driver. Kan het zijn dat ik in de BIOS iets om moet zetten?
  9. Ik heb deze kaart in mijn pci slot zitten om de onboardkaart geschikt te maken voor DVI Dell PCIe Low Profile DVI Adapter Video Card (FH868) Hij staat in mijn apparaatbeheer, maar met een uitroepteken. Nu kan ik nergens een driver vinden en win7 heeft deze nodig. Als ik de monitor aansluit via deze DVI kaart, werkt hij niet. Wie heeft deze driver of kan mij helpen? Ik werk met Win7 64bits Bvd Harry
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.