Ga naar inhoud

inneed

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

inneed's prestaties

  1. Op de beide browsers krijg ik de melding "deze site is niet bereikbaar". Op een computer kan dat te maken hebben met de dns cache, maar is dit ook zo bij een tablet, en zo ja, waar kan ik die vinden en hoe leegmaken? Dank.
  2. Eigenlijk zou ik dan graag de c naar de d overbrengen. Allez, "graag", 't is omdat het niet anders kan. Wat met die schijf van 128 mb die volledig opgebruikt is? Wat doet die? Schept dat een probleem? Hoe moet dat dan, die c naar d overbrengen? En hoeveel uren werk is dat? Er staat ook nog een spel van mijn zoon op c : Minecraft. Ik weet niet hoe dat gaat om de gegevens te behouden. Die registratiecode, dat is een ander paar mouwen. Ik dacht dat alles in de laptoptas zat, maar nu merk ik dat het het boekje en andere gegevens zijn van mijn vroegere Dell, want het is de tas van die ter ziele gegane laptop. Enkel het boekje van deze computer zit er in. Is het mogelijk dat dat er niet bij zat? Want ik heb nochtans de gewoonte alles bij elkaar te houden. Ik zal nog eens kijken bij de factuur, maar als het daar niet zit....
  3. Of misschien is dit duidelijker: schijfbeheer.docx
  4. Ik vond eerst schijfbeheer niet, maar vond dan dat het hier onder "partities op harde schijf maken en formatteren" te vinden is.
  5. Dank je wel! 1 ding verkeerd gezegd: er staan wel een 30-40-tal documenten op c omdat mijn zoontje deze computer gebruikt voor zijn online schoolwerk. Ik had die nog niet verplaatst, maar dat kan nog indien dat nodig is vooraleer wijzigingen te doen. Hierbij de jpg.
  6. Oudere computer die gebruikt wordt als back-up. Win 8.1. Heb te weinig disc space op de c-schijf (ondertussen wel wat opgeruimd) en nog veel op d. Ik heb eens gekeken op aesus partition manager en tot mijn verbazing staan c en d niet op dezelfde partitie (als ik het goed versta). Wat ik ook zie is dat op schijf 1 staat: c schijf (boot) ntfs 56,53 gb gebruikt 42 gb * ntfs = 499 mb ongeveer voor de helft gebruikt * fat 32 100 mb gebruikt 32 * anders 128 mb gebruikt 128! * fat 32 prc_rp 1 gb gebruikt 415 mb op schijf 0: d schijf (data) ntfs 405,76 gb gebruikt 40,18 gb e recover ntfs 60 gb gebruikt 16,45 gb Wat kan ik doen om meer ruimte op c te krijgen voor programma's? Er staan geen documenten op die schijf. Ik heb een backup genomen van de documenten en een mirror. Ik ken er niet zo heel veel van dus sloowwwly please..... Thks!
  7. Heb uiteindelijk gevonden hoe de back-up te maken. Bij accounts stond "synchronisatie uitgeschakeld" maar nergens waar je die moest aanschakelen. Uiteindelijk bleek dat je op elk item moest klikken om te synchroniseren. Weet niet wat die aangevinkte "back-up maken en terugzetten" dan wel wil zeggen. Toch bedankt voor de reactie! Via uw manier lukte het maar niet en achteraf, toen ik alles sloot, zag ik een pop-up: functie is niet geïnstalleerd. Maar ondertussen had ik al kunnen synchroniseren.
  8. Hallo. De tablet van mijn zoontje heeft een batterijprobleem. Ik belde naar de winkel en ze raadden mij aan een back-up te maken en hem daarna te brengen. Maar bij Algemeen/Back-up maken en terugzetten staat er een vinkje bij Back-up en herstel en ook bij Automatisch herstellen, maar als ik kijk naar de account zie ik bij Back-ups in Google Drive enkel 1 back-up van 6 kb van in april. En overall staat er bij Google drive 0 bytes van 15 mb gebruikt. Je kan ook niet zien wat er geback-upt is. Hoe kan ik dus zorgen voor een betrouwbare back-up van foto's en filmpjes en spelletjes? Ik weet er niet zo veel over. Dank bv
  9. Nee, lijkt nu opgelost. Hopelijk blijft dat zo. Heel erg bedankt! Fantastisch dat jullie dit doen!
  10. Goedendag, Na inloggen krijg ik een andere website of nadat ik naar een webpagina ga krijg ik de zoekpagina van avg ipv die website. Ik heb dan ook onlangs avg webtuneup ingeschakeld (had avg reeds lang). Ook skype heb ik onlangs vernieuwd. Hierbij de log van Add cleaner. Mogen al die bestanden weg? Moet er nog iets bijkomend gebeuren? Dank bv. AdwCleanerS1.txt
  11. log in bijlage. de scan doe ik vannacht en laat je morgen weten. bedankt. log.txt
  12. dit is voor een vriend die niet veel weet van computers. en ik ben ook niet meer mee met die nieuwe windows (allé, nieuw is relatief natuurlijk). probleem: nadat hij nero 2014 had geinstalleerd op een hp pavilion 15, spelen cd's niet meer af. aparte liedjes kunnen wel nog afgespeeld worden via nero. maar als je probeert via windows mediaplayer is dat zonder geluid. nochtans staat het geluid van alle media-apparaten op 100%. en ook in de mediaplayer kan ik geen hele cd laten spelen. ander probleem dat ik reeds eerder had gemerkt op die pavilion is: heel regelmatig, als je de muis beweegt, gaat de cursor niet onmiddellijk mee op het scherm (maar niet altijd). na ongeveer 2 seconden gaat hij dan toch in de gevraagde richting. waarschijnlijk is de computer op dat moment achterliggend ergens aan het werken (ik had dat op een vroegere computer ook bij het schrijven van mails), maar is dat wel normaal voor deze recente computer (enkele maanden oud)? thx
  13. hallo. ik heb een oude blackberry 8310, maar heel bruikbaar voor mij. ik kan nu echter niet meer synchronizeren (back-uppen). vroeger gebruikte ik de camera niet en op een dag heb ik een heleboel foto's getrokken (fotogeheugen vol) en ik denk dat het probleem daarna is opgedoken. als ik, zoals steeds, de (afgesloten) blackberry in de usb-poort steek krijg ik nu een groen flikkerend licht, terwijl ik vroeger een rood flikkerlicht kreeg. op dat moment krijg ik rechtsonder het icoontje van de blackberry device manager en ook het icoontje om de hardware veilig te verwijderen, maar als ik de desktop manager open vermeldt hij "disconnected". daar is de knop "synchronize now" nu - in tegenstelling tot vroeger - grijs (en ik kan er dus niet op klikken).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.