Ga naar inhoud

Tom1561

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tom1561

  1. Andere games die het bericht niet geven dat mijn NAT niet open staat. Heb ik ook problemen om te verbinden met andere. Kan het misschien zijn mits mijn ps3 de vermelding geeft dat mijn router sommige ip-fragmenten niet ondersteunt? Met name dit bericht dat mijn Ps3 geeft als ik een verbindingstest doe. De gebruikte router ondersteunt mogelijk geen ip fragmentatie en voor sommige games kunnen de communicatiefuncties worden beperkt. Voor details neemt u contact op met de routerfabrikant? Ik heb gehoord dat als je PS3 in DMZ staat je geen problemen meer heeft.
  2. Mijn PS3 was direct verbonden met een kabel naar de router (stond er maar een paar centimeter van) en nu draadloos. Ik denk dat ik poorten moet openzetten op mijn router of zoiets. Maar ik heb geen idee hoe je daar aan begint. ---------- Post toegevoegd om 17:28 ---------- Vorige post was om 17:26 ---------- Die staat momenteel zo maar ik kan geen verbindingen maken met sommige vrienden en sommige games geven mij de waarschuwing dat mijn NAT niet op open staat. Dit geldt ook voor mijn PC.
  3. Waarom mag de PS3 zijn ipadres niet automatisch kiezen?
  4. Een router en mijn ps3 is verbonden via kabel.
  5. Zoals de titel vermeld zou ik graag mijn NAT openen. Maar ik geraak er niet meer aan uit wat ik moet doen. De éne spreekt over port-forwarding de andere over een vast IP-adres geven. Ik geraak er niet meer aan uit. Dit probleem doet zich voort op mijn Laptop alsook op mijn PS3 en Xbox360. Ik krijg steeds maar de melding dat mijn NAT niet op open staat en dit voor problemen kan zorgen met verbindingen. En dat krijg ik ook doordat ik niet met men vrienden kan spelen. Ik contacteerde JFK (telenet winkel) waar mijn vader zijn fibernet router kocht. Het enige dat door hun hulp veranderd werd is mijn NAT die van 1 naar 2 ging en Upnp is nu actief. Jullie zijn mijn laatste redding want de "experts" van telenet konden mij niet helpen. Met vriendelijke groeten Een online gamer op sterven
  6. Het klinkt waarschijnlijk stom maar op de gadgetshow op discovery zag ik hoe men met een stuk aluminiumfolie een boog maakte en dit achter de router te plaatsen. Dit zorgde ervoor dat het signaal in één richting geduwd werd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.