Ga naar inhoud

Muis432

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Muis432

  1. de laptop is een hp pavillon entertainment pc dv6 notebook van 09/2009 aangekocht. heeft altijd goed gewerkt maar sinds ik updates en nieuwe drivers geinstalleerd heb dus niet meer voor de rest werkt pc op en top QUOTE=kweezie wabbit;290866]De slaapstand is volgens mij een van meest onzinnige functies van windows en geeft vroeg of laat altijd problemen. De slaapstand is dan ook het eerste wat ik uitschakel. Maar dat is mijn mening en iedereen doet ermee wat hij wil. Kan je het merk, model en modelnummer van de pc/laptop opgeven? Hoe oud is de pc/laptop? Heeft dit ooit wel goed gewerkt? Sinds wanneer heb je dit probleeem? Heb je de updates en nieuwe drivers geinstalleerd voor of na dat het probleem begon? Download Blue Screen View. Start het programma op. Je zal nu een overzicht krijgen van de laatste foutmeldingen en Minidumps (.dmp-bestand). Dubbelklik op het .dmp-bestand dat overeenstemt met het tijdstip waarop je het laatste blauwe scherm kreeg. Je zal nu een overzicht krijgen. Geef in je volgende bericht de waarde van volgende onderdelen: bug check string bug check code caused by driver de 4 parameters Als je meerdere .dmp bestanden hebt, geef dan bovenstaande informatie voor de laatste 5. Zet er in dit geval ook de datum en tijd van de crash bij.
  2. heb het volgende pbl als pc in slaapstand gaat en ik doe hem terug open heb ik niets meer op mijn bureaublad. Ik krijg dan ook een blauw scherm en de foutcode 0x0000000f4. Kan iemand mij een softwareprogramma aanraden die bv nagaat wat het pbl geeft en dit eventueel kan oplossen door het al dan niet verwijderen van bv stuurprogramma. Heb eigenlijk van alle updates gedaan + nieuwe drivers gedownload en sindsdien heb ik dit. Nu zijn het er toch wel veel en kan er toch moeilijk weer alles afhalen???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.