Ga naar inhoud

vajesse

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

vajesse's prestaties

  1. maar die universele adapter heeft zeker een jaar en half gewerkt , dus het lijkt me vrij sterk dat dat de oorzaak is... ---------- Post toegevoegd om 21:45 ---------- Vorige post was om 21:34 ---------- de adapter werkt bij andere compatibele laptops wel dus ik vermoed dat de oorzaak bij de laptop ligt maar ik ben er geen expert in... Mvg, vajesse ---------- Post toegevoegd om 21:48 ---------- Vorige post was om 21:45 ---------- de adapter werkt bij andere compatibele laptops wel dus ik vermoed dat de oorzaak bij de laptop ligt maar ik ben er geen expert in... Mvg, vajesse
  2. de originele was defect dus kocht ik een universele die perfect werkte maar dan plots laadde de batterij niet meer dus heb ik een nieuwe universele(dezelfde) aangeschaft maar nu gaat het nog niet.Zonder batterij met enkel kabel werkt ook niet.
  3. Neen maar ik had een universele lader die perfect werkte maar toen de problemen met het laden begonnen is deze vervangen door dezelfde universele lader ---------- Post toegevoegd om 12:50 ---------- Vorige post was om 12:49 ---------- zonder resultaat , het ligt volgens mij dus niet aan de lader :s
  4. Hallo, Mijn batterij laadt helemaal niet en ook op stroom werkt de pc niet en heb net een nieuwe lader, batterij is slechts enkele maanden oud. Het is een hp pavilion 1250-eb van een kleine 3 jaar oud. Weet iemand hoe dit komt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.