Ga naar inhoud

jarsteve

Lid
 • Aantal items

  94
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. De 1920x1080 is inderdaad de aangeraden resolutie. Ik vind het echter bijzonder vreemd dat ik de initieel ingestelde resolutie - die mijn voorkeur genoot - niet kan terugvinden/terugzetten.
 2. Ok, toch bedankt om het eens na te kijken.
 3. De drie onderste balkjes (omkaderd in rood) moeten verbonden zijn en als 'principaal' fungeren. Aldus in plaats van een hiërarchische structuur te hebben met 1 toppunt, moet het beginnen met 3 en daaruit verder opbouwen.
 4. De bedoeling is eigenlijk om de drie ondertussen vormen als principalen te hebben en dat deze ook met elkaar verbonden zouden zijn. Uiteraard is het mogelijk om deze lost van elkaar op te stellen en dan manueel met elkaar te verbinden, maar ik vroeg mij af of die optie ook niet bestond in de smartartoptie zelf. Heeft u hier enig idee over?
 5. Dag iedereen, In de smartart van word zou ik graag in de hiërarchie meerdere 'principalen' hebben. Weet iemand hoe dit mogelijk is? Alvast bedankt
 6. Dag iedereen, Tijdens het spelen van een spel (via CD-rom) kreeg mijn pc het signaal dat de batterij bijna leeg was waardoor het spel zich minimaliseerde. Hierdoor viel mij op dat de schermresolutie helemaal veranderd was. Concreet ben ik op zoek naar de standaard schermresolutie van mijn pc. Ik heb het nu opnieuw ingesteld, maar bij aanmelding komt een bericht te voorschijn dat dit niet de ideale resolutie is. Als ik deze zogenaamde ideale resolutie neem, dan is het duidelijk dat dit niet de resolutie is die voorheen ingesteld was als standaard. Is het mogelijk de standaard resolutie
 7. Bedankt voor het advies, het is gelukt.
 8. Beste, Ik heb recent de fabrieksinstellingen op mijn laptop teruggezet. Na alle updates opnieuw te installeren en te upgraden naar 8.1, is het icoontje van upgrade van windows 10 verdwenen. Weet iemand hoe dit terug kan verschijnen zodat ik de upgrade kan uitvoeren?
 9. Hallo, Mijn internet gaat sinds een paar dagen trager. Misschien zit er wat malware op mijn pc? De vorige keer dat ik mijn pc opkuiste, raakte ik mijn startmenu knop kwijt, zou het mogelijk zijn om dit deze keer te vermijden? Alvast bedankt voor de hulp!
 10. Hallo, Op dit moment lijkt alles in orde te zijn. Heeft u enig idee wat het mogelijke probleem was?
 11. Hallo, Ik heb de instructies uitgevoerd. Hier zien de logjes: zoek-results2.txt EPeek.txt Alvast bedankt!
 12. De superfish adware heb ik nog niet gecontroleerd, maar dat zal ik zeker doen. Laten we anders eerst zoek.exe afmaken. Het logje heb ik alvast gepost: zoek-results.txt. Bedankt voor de hulp!
 13. Mijn excuses voor mijn afwezigheid. Ik merkte zelf op dat toen ik de laptop afsloot en heropstartte de problemen verdwenen waren. Echter, nu lijken ze weer de kop op te steken. Voor de zekerheid heb ik een nieuw logje gemaakt. Nu, in het verleden heb ik gemerkt dat als ik zoek.exe gebruik, het 'automatisch geïnstalleerde' poki startmenu wordt verwijderd. Ik zou dit echter graag behouden. Is dit mogelijk? Alvast bedankt voor de hulp! log.txt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...