Ga naar inhoud

happynl

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door happynl

  1. Hoi Mako, het probleem ligt ergens anders heb ik gisteren begrepen. In de eigenschappen van internet protocol staan waarschijnlijk diverse dingen niet goed om ik automatische detectie had aangevinkt. Ik heb nu diverse IP-adressen doorgekregen en daar ga ik nu mee aan de slag. Hopelijk wordt het probleem nu snel opgelost maar ik wil je in elk geval alvast bedanken voor je inbreng !
  2. Hoi Mako, dank voor je reactie ! Ik heb mijn draadloos netwerk op advies van mijn internet provider een andere naam gegeven en alle instellingen (veiligheidsopties modem) staan ook goed lijkt het maar toch krijg ik bij het opstarten van mijn pc de volgende dag de melding van "onbekend netwerk" Als ik vervolgens de verbinding inschakel krijg ik de melding "identificeren" maar daar loopt ie vervolgens op vast of het gaat wel goed. Vanochtend bleef ik dus weer de foutmelding krijgen
  3. Ik heb een probleem met mijn netwerkverbinding. Een eerste oorzaak lag bij mijn modem. Deze is inmiddels vervangen en ik heb nu ook de mogelijkheid van een draadloos verbindng. Het bizarre is dat ik afgelopen weekend een draadloze verbinding heb gemaakt en in mijn pc zag ik toen 2 (!) netwerken, een draadloos en een LAN. Alles leek (weer) goed te staan qua instellingen maar toen ik vanochtend mijn pc opstarte kreeg ik weer een melding van onbekend netwerk en dus geen internet terwijl op mijn modem alle lampjes normaal branden en ik op mijn smartphone ook gewoon toegang krijg tot mijn draadloos netwerk. Hoe kan het dat ik elke keer onbekend netwerk krijg en mijn pc ook mijn modem niet meer herkent ? Ik zat zelf te denken aan de firewall van mijn computer maar wellicht heeft iemand anders hier de perfecte oplossing. Ik ben er inmiddels al ruim een week mee bezig en ik begin een beetje moedeloos te worden. Graag jullie reactie ! en alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.