Ga naar inhoud

Bubbels

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bubbels's prestaties

  1. Ik zal mijn vraag dan naar microsoft zelf sturen. Bedankt voor de snelle hulp Clarkie
  2. De taal kan ik inderdaad makelijk veranderen, maar blijkbaar heeft de engelstalige versie onderdelen die de anderstalige niet hebben. mijn specifiek probleem was ooit zo. Het spel " Elite:Dangerous" kan worden gespeeld met een programma genaamd "VoiceAttack". Nu kan dit programma blijkbaar niet werken op anderstalige versies van Windows omdat de spraak naar tekst engine niet is inbegrepen in deze versies. Manueel deze engine downloaden werkt ook al niet. Daarom dus de vraag, kan ik met mijn versie van de nederlandse windows 7 de echte, volledige ondersteunde, alle opties inclusief Engelse versie van Windows 10 verkrijgen. Taal veranderen werkt helaas niet omdat sommige functies niet ondersteund worden in anderstalige versies. Nu dat Cortana kan gebruikt worden voor sommige dingen wil ik niet weeral buiten de boot vallen met de nederlandse versie.
  3. Hallo ieders, Toen ik windows 7 kocht had ik gekozen voor een nederlandse versie omdat dit mij het handigste leek. Ik heb sindsdien verschillende momenten gehad waarbij bv spraakherkenning niet werkte omdat de "engine" niet in de nederlandse versie zat of een ander onderdeel gewoon niet ondersteund werd op anderstalige versies. Nu windows 10 er aan komt, en deze vast ook weer wat leuke gadgets heeft, zit ik met de volgende vraag... Zou ik mijn nederlandse versie van windows 7 ultimate kunnen upgraden naar een Engelse versie van windows 10? Niet enkel dus een andere taal, maar ook de volledige functies die de engelstalige versie heeft. Kan ik bevoorbeeld mijn productcode gebruiken om een Engelse w10 versie the activeren? Ik zie het namelijk ook niet zitten om eerst windows 7 te installeren en dan te laten updaten, ik heb liever een "clean install". Enige hulp of links zijn geapprecieerd.
  4. Heb ik mss iets verkeerd gepost? alle topics na die van mij hebben reeds reacties en mijn vragen lijken niet zo moeilijk. Met wat gegraaf op het net heb ik inmiddels wel gezien dat 1 moxel naar pci te licht is en waarschijnlijk zal doorbranden. Dat mijn kaart maximaal 108 watt zal trekken wat nog steeds de vraag oproept dat 2 moxel wel genoeg zal zijn. MObo geeft 75 watt en beide moxel samen 24 dus 99 watt max. Enige hulp voordat de korting op is is welkom. Anders koop ik hem vandaag nog en zal ik wel zien.
  5. Hoi allen, Ik zoek wat hulp met een mogelijke upgrade van mijn pc. Momenteel zit ik met pc met deze specs: Mobo: n68c-s UCC (ASRock > Products > N68C-S UCC) Gpu: radeon hd 4350 Cpu: amd X2 250 3.0 ghz Psu: Inter-Tech sl-500g (500 watt) En zou graag een betere gpu willen. namelijk deze gpu: VTX3D Radeon HD 6770 V2 - 1 GB GDDR5 - PCI-Express 2.1 (VX6770 1GBD5-HV2) zij is beschikbaar voor 90 euro bij pixmania en ik denk dat dit dus redelijk is. Volgens de specs die ik weet via amd site heb ik een 6 pin 75 watt pci express kabel nodig. Mij psu heeft dit dus niet, wat hij wel heeft zijn 2 molex kabels. Momenteel draaien er 2 kleine fans op die kabels. Nu begrijp ik dat er kabels bestaan waarmee ik deze 2 moxel kabels kan samenvoegen in een 6 pins kabel. Volgende vragen lopen nu dan door mijn hoofd : -Kan mijn kast het aan om 2 fans te verliezen en een zwaardere en dus warmere kaart erin tegelijkertijd? (pc heeft dan nog enkel de rear fan) -Op de eng. wiki staat dat 1 moxel kabel maximaal 12 volt is. Hoe kunnen 2 dan 75 watt aan? Sommigen sites vermelden een pci 6 pin kabel systeem dat 1 moxel kabel gebruikt? Iemand ervaring mee? -Is de PSU wel voldoende voor de kaart? Het is een "huismerk" kaartje en dus is de 500 watt mss niet meer zo precies. De pc is is kant en klaar gekocht en momenteel 2 jaar in gebruik. het is nu 04:02 dus vergeef me eventuele fouten in spelling Ik nam aan dat "aankoop hardware" het meest zinnige forum was dus ik hoop dat ik goed zit met mij vraag. Dank u voor het lezen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.