Ga naar inhoud

jan2

Lid
  • Items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jan2

  1. Dag, Mijn .wmv filmpjes op mijn website spelen niet af met de brouwser edge van windows 10 (wel met internet explorer) Wie weet de oplossing? Groeten.
  2. jan2

    wmv sherm

    Dag, Hoe kan je een foto op het beginscherm laten zien op een windowsmediavideo(wmv) filmschermpje voordat je het afspeelt,in paats van dat zwart sherm,op je website? En dat de knoppen play enz. blijven staan. Bedankt.
  3. Hello Mijn computer met windows7 zegt een opdate te hebben naar ie 10.(nu ie9) Als ik die download werken de porta diashows en de wmv filmpjes niet meer op mijn website. Anders werkt alles goed. Iemand een verklaring hoe dat komt? Alle vorige opdates van ie 6.... naar 7 8 9 nooit problemen gehad daarmee.
  4. Dag, De manier... Een "geel icoontje" en een geluid kwam nu wel te voorschijn na het aanvinken van "Play a sound when a new chat or text message is received". Ik had meer "alleen" een geluid verwacht zoals in windows live. Die Yahoo Messenger iriteerde mij ,hij maakte zich baas over alles meen ik, ik heb hem er weer afgegooid. Hij zondt berichten van onbekenden. Nu is het weer mail ontvangst zonder een geluid te horen,maar dat is minder erg
  5. Ja , dat heb ik nu aangevinkt: "Play a sound when a new chat or text message is received" Nog geen geluid te horen, ik zoek verder....
  6. Dag, Kan iemand zeggen hoe ik kan instellen dat een geluid wordt weergegeven bij een e-mail ontvangst. Bij yahoo mail.
  7. 30 dagen proefversie is al iets. De 9 trial is niet meer vindbaar voor mijn betaalde key, jammer. Bedankt.
  8. Dag, Waar kan ik een versie Adobe Premiere Elements 9 TRIAL vinden.
  9. Hello kweezie wabbit, Dank voor het antwoord.
  10. Dag iedereen, Ik lees dat er hier veel problemen met virussen opgelost worden. Een vriend zei mij dat hij zijn computer had binnengedragen in een computerzaak om een virus te verwijderen, daarvoor betaalde hij een behoorlijk bedrag. Wat ik mij afvraag doen zij dat zoals het hier gedaan wordt? En los daarvan een rare vraag ,kunnen zij op het internet geraken met een binnen gedragen computer? Dank voor de tips.
  11. Aanvullend.. Zit er een tool in photoshop elements 9 of 10 om het probleem te bewerken?(is eigenlijk een vraag van een vriend)
  12. Dag, Bestaat er software om foto's bij te werken met een slecht gemaakte iso waarde, de foto's zijn niet echt sherp?
  13. Ja inderdaad , ik zie (na eens testen) dat mijn geheugenstick het icoontje weergeeft. Bedankt aan allen voor de toelichtingen.
  14. Ik dacht te weten dat het er altijd stond. Is een usb muis ook aanzien als hardware? Zoja dan zou het er altijd moeten staan, of heb ik het mis voor?
  15. Dag, Mijn icoon "hardware veilig verwijderen" staat er opeens niet meer(bij de anderen) in de taakbalk rechts ,is met windows7. Iemand een tip?
  16. in de 4jaar is het 1maal gebeurd, dat was na een 3tal maanden denk ik, het werd toen zeer vlug opgelost.
  17. ik ben erg tevreden met one.com, je kan ernaar chatten en je kriigt altijd antwoord. bij server opdates en zo krijg altijd een mail ( binnen een paar dagen doen ze een update)
  18. ja dat is zo, ik heb het verwijderd nu ben ik bezig die (al mijn ) diashow(s) in porta te maken. bedankt voor de moeite.
  19. eens firefox gedownload op mijn windows7 laptop, en niets werkt zelfs mijn porta diashows werken niet.
  20. ja ik ben het daarmee eens. N.B.:met firefox en windows 7 zou het hier ook wel lukken denk ik . ---------- Post toegevoegd om 00:31 ---------- Vorige post was om 00:25 ---------- ik wil hiermee afsluiten en zoek het verder uit. Bedankt.
  21. met vista is het met ie 8 ( de ie 9 eens getest met vista was niet tevreden) ---------- Post toegevoegd om 00:16 ---------- Vorige post was om 00:13 ---------- nieuwe laptop is windows7 64bits Internet explorer 9
  22. ja dat is al meermals gedaan en ook malwarebytes is al toegepast
  23. even op rij zetten ik kocht een nieuwe laptop met windows7 ik ga naar de link" 5jaar podium" op mijn website en het werkt niet, toch raar (op mijn vista werkt het nog altijd)
  24. op mijn vista laptop werkt "podium" wel het heeft te maken met die Shockwave Player die het met windows 7 niet doet denk ik.
  25. uw link waar je het wel kan zien zal ik moeten als link op mijn site zetten om die diashow te kunnen bekijken denk ik. Kwam het geluid ook door?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.