Ga naar inhoud

voscausa

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door voscausa

  1. Ik heb een PC met Windows 7 en wil daar Virtual PC op draaien met Windows 7. Kan ik dan later deze Virtual PC migreren naar een Virtual PC op een andere Windows 7 machine en / of naar een Windows 8 machine met Hyper-V. Zo ja, maakt het uit welke licenties ik gebruik. Mijn desktop heeft een Windows 7 Home Premium.
  2. Beste, bedankt voor alle hulp en suggesties. Ik zie op tegen het inbouwen en het mogelijke gedoe met kabels en connectors, omdat ik daar geen ervaring mee heb. Inmiddels heb ik voor ruim € 3 een zogenaamde tussenschakelaar aangeschaft. Die steek je in de wandcontactdoos en geeft je de mogelijkheid te schakelen. Dat werkt goed, zonder stand-by. Volgens bespaarenergie.net bespaar ik dan ook nog eens € 30 stroomkosten.
  3. Ik heb gezocht naar de voeding op internet. DELL L305P-01. Ik heb een voeding gevonden bij replace direct voor € 90. Dat vind ik een hoop geld voor de gok. Ik vond ook DELL L305P-03 voor circa € 30 op marktplaats en een DELL L305P-00 bij tweakers. Qua specificaties doen ze niets voor elkaar onder. Wat zou het verschil zijn? Ik vermoed zelf de connectoren? Enig idee of suggesties? Ik vermoedt tevens, zoals je aangeeft, dat de stand-by voeding het probleem is. Immers alleen uit stand-by komen werkt niet en de PC start keurig op als ik de power onderbreek. Ik kan natuurlijk ook een netschakelaar toevoegen. Deze Dell heeft zelf geen netschakelaar. Bij voorbaat dank voor alle hulp.
  4. Nee, geen voeding. Wat adviseer je? Moet ik een nieuwe voeding kopen en kan ik die zelf installeren? Moet dat dan precies dezelfde voeding zijn als het origineel ivm de kabels en aansluitingen? Wat kost een dergelijke voeding. Ik heb geen ervaring. Dan toch maar wegbrengen? Ik hoor graag van je. Bij voorbaat dank.
  5. Dit is de situatie als ik de PC geprobeerd heb aan te zetten, maar dat deze boot niet : - De power On knop knippert. - Op het moerderbord zit een led, die niet knippert, maar constant aan is. - Bij de LAN aansluiting knippert ook een LED en een andere is constant aan.
  6. Nee, normaal nooit. Maar nu is het meestal alleen mogelijk om op die manier (met een korte stroomonderbreking dus en zonder de powerknop te benutten) op te starten. Dat heb ik voor elkaar gekregen, door een instelling in de BIOS : AC Power ON. Voordat ik deze BIOS aanpassing had gemaakt, moest ik de stroom eraf halen en precies goed en lang genoeg op de powerknop drukken, om de PC aan de praat te krijgen. Het ding kan dus wel gewoon opstarten, maar meestal niet met de powerknop. Die gaat alleen maar knipperen, als ik daar op druk. Het lampje dat blijft knipperen is het lampje van / in de powerknop. Alvast bedankt voor het meedenken.
  7. Als mijn Dell PC (Dimension E520) een tijdje uit staat, start deze niet meer vanzelf op. Het lampje blijft knipperen. Ik heb de batterij al vervangen. Als ik de stroom er afhaal dan start hij daarna direct op. Zo is dat ook ingesteld in de BIOS : AC recovery ON.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.