Ga naar inhoud

vital1256

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

vital1256's prestaties

  1. Hoi P, Bedankt voor de tip. Heb de poorten gecontroleerd en ze waren gesloten. Heb nog geen tijd gehad om te controleren hoe dit komt maar nu weet ik in ieder geval waar het probleem ligt. Ik hou je op de hoogte als het me lukt. Alvast bedankt, Grts, Vital
  2. Hoi P, Ik heb de firewall al eens uitgeschakeld en ook dat lukte niet. Vraag me af of het soms aan de router van Telenet kan liggen maar hun "klantendienst" helpt me ook niet.
  3. Hoi P, Neen, dat weet ik, dat werkt niet. Ik heb al vanalles geprobeerd maar kom er vanuit een ander adres niet op. De pportforwording is volgens mij goed ingesteld en heb een statisch ip-adres aan de dvr gegeven. Bedankt voor je reactie!
  4. Hoi, Kan me iemand zeggen hoe ik mijn DVR recorder op het internet kan krijgen zodat ik de camerabeelden van op een andere locatie kan bekijken. Ik heb de nodige web-poort van de dvr reeds geforward in de telenetrouter. Ik kan de beelden wel lokaal bekijken maar kan ze niet benaderen via het wan-ip adres. Grts, Vital
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.