Ga naar inhoud

Blanca

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Blanca's prestaties

  1. Goedemorgen. Het lag hier toch echt aan de internetkabel. Kabel vernieuwd en alles was weer O.K. Bedankt voor de hulp!
  2. Je Windows xp is die voorzien van service pack3? Nu wel wat ik heb Windows opnieuw op mijn PC laten zetten. Nu zijn ook de problemen met Pant Shop Pro opgelost en alles doet het naar wens.
  3. Je Windows xp is die voorzien van service pack3? Goeie vraag...waar kan ik dat zien? Staat directX9 of hoger op die pc? Ook dit is voor mij onbekend. Graag wat meer. Ik vind wel nog een update terug, maar of dat je probleem oplost? Kan hier helaas de update niet vinden. Stel als ik C zou formateren en dus Windows XP er opnieuw op. Hoeveel kans heb ik dan dat alles naar behoren werkt????
  4. Laten we een bevalling maar achterwegen laten Het is de Paint Shop Pro PHOTO X2 versie.
  5. Beide computers werken op Windows XP. De computer beneden voldoet ook aan de systeemvereisten. Ik werk al jaren in dat programma op mijn computer beneden en nooit geen problemen. Bij het installeren gaat alles naar wens. Programma start op en alles ziet er gewoon uit maar dan blijft het hangen. De CD Paint Shop Pro heb ik gekocht en heeft een eigen serienummer. Ik heb het een tijdje terug ook opnieuw op mijn computer gezet omdat ik wat slordig was met de instelling van het programma en toen was dat zo gebeurd. Nu dus niet!
  6. CCleaner nogmaals uitgevoerd en het programma voor de tweede keer op mijn computer geplaatst. Revo Uninstaller gebruikt bij het verwijderen maar helaas loopt PSP nog steeds vast. Ik heb hier een tweede computer en daar ging het installeren van Corel Paint Shop Pro gelijk goed. Wat zou het kunnen zijn dat ik dit programma niet geïnstalleerd krijg op de computer waar ik op werk?
  7. Was even wat proberen maar ik heb de software kunnen verwijderen met Revo Uninstaller. Yes! Bedankt voor de hulp want ik ben blij dat dit ook via jullie is opgelost.
  8. @Dasle dan ga ik het zo eens proberen. Bedankt voor der tip! @clarkie dat de twee topics met elkaar in verband staan klopt. Mijn haren staan inmiddels rechtop......niet van jullie hoor maar omdat mijn computer niet werkt zoals het hoort.
  9. Ik krijg deze melding: Unable to locate the installation log file 'd\Document and Setting\Blanca\Mijn Documenten\Mijn PSP-bestanden\insteekfilters\ulead Effect\At\aL10F.ISU'. Uninstallation will not continue. Filters gebruik in Paint Shop Pro en die moet je installeren. Omdat het programma Paint Shop Pro niet werkt dacht ik dat het wel verstandig zou zijn die filters te verwijderen. (Geloof dat ik twee topics gestart ben met deze vraag).
  10. Ik heb een paar programma's (filters) bij mijn SOFTWARE staan die ik graag zou verwijderen maar dat lukt niet. Waar ligt dat aan en wie kan me helpen?
  11. Bij sommige programma's (Filters) wil het niet lukken ze via SOFTWARE te verwijderen. Kan me iemand zeggen wat daar de oorzaak van zou kunnen zijn en wat ik zou kunnen doen?
  12. CCleaner uitgevoerd! Ga het programma nogmaals installeren en ik ga hopen dat het nu goed mag gaan.
  13. Dat heb ik al gedaan maar ik kwam nog niet door. Ik heb het herstelpunt weer ongedaan gemaakt. Is net of het programma naar iets zoek dat het niet kan vinden. Blijft bij opbouw menu telkens hangen. Installatie filters waar ik in werkte heb ik zoveel mogelijk verwijderd. Bij sommige wil het via SOFTWARE gewoon niet lukken. Ook dat is vreemd want dat zou toch moeten kunnen.
  14. Sinds enkele dagen heb ik problemen met het programma Corel Paint Shop Pro waar ik veel in werk. Installeren gaat prima en alles ziet er normaal uit maar het programma loopt telkens vast als ik het opstart. Ik heb het programma al zeker 10 keer verwijderd en er weer opnieuw opgezet maar helaas telkens het zelfde probleem. Heb net Corel Paint Shop Pro op de andere computer van boven gezet en alles was gelijk O.K.
  15. Dingen intussen gedaan die ik zonder hulp nooit had durven doen. Alles liep naar wens en hartelijk bedankt voor de fijne uitleg en hulp! Ik tokkel gelijk even op "markeer als opgelost"..ha..ha.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.