Ga naar inhoud

Wilenski

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wilenski

  1. Krijg geen verbinding met internet. Dan geeft hij :" onbekend netwerk, toegang alleen lokaal".Maar na een rituel als vervolg: het laptop (Vista) opstarten en daarna even voor 10 sek. modem uit te zetten ... doet internet het wel gewoon! Begrijp er helemaal niets meer van ..
  2. na windows geoupdeedt te hebben heb ik in "apparaten beheer" onder positie "netwerk"vremde zaken tegengekomen. namelijk naast netwerk kaart en Wi-fi zie ik geheimzinnige "6to4" en "WAN-minipoort"met een gele driehoek.Probe om zaak te installeren met drivers van Microsoft is mislukt , error 31.Tevens heb ik problemen met verbinding met Internet. Na het opstaren van laptop zie ik allen 'lokaal netwerk"maar geen internet. Die komt wel nadat ik modem uit en na 10 sek . aan doet.Wie weet wat er aan de hand is?
  3. na windows geoupdeedt te hebben heb ik in "apparaten beheer" onder positie "netwerk"vremde zaken tegengekomen. namelijk naast netwerk kaart en Wi-fi zie ik geheimzinnige "6to4" en "WAN-minipoort"met een gele driehoek.Probe om zaak te installeren met drivers van Microsoft is mislukt , error 31.Tevens heb ik problemen met verbinding met Internet. Na het opstaren van laptop zie ik allen 'lokaal netwerk"maar geen internet. Die komt wel nadat ik modem uit en na 10 sek . aan doet.Wie weet wat er aan de hand is?
  4. Bij mij is precies hetzelfde voorfaal ,ik heb een laptop verbonden met de modem via UTP kabel.Het probleem is dat ik bij mijn laptop melding krijg: "lokaal verbinding" en geen internet...maar als ik modem uitschakelt een weer aanzet dan krijg ik wel internet .Wat zou dit betekenen?
  5. Ik heb een vraag geplaatst maar zie ik het niet verschijnen.Wat zijn labels en hoe doe je er mee?
  6. :adore:Ik heb notebook Packard Bell,z'n 4 jaar oud ,oorspronkelijk OEM optie.Door een ongeluk is HDD geformatterd en alles weg ,incl.Backup van OS.Ik heb dus Vista gekocht en geinstaleerd maar heb geen toegang tot netwerk. Op "apparatenbeheer" bij netwerkverbindingen stan gele driehokjes dus drivers van netwerkaart gedownlod en vanaf stick geprobeerd op mijn PC te zetten maar krijg message"system kan niets vinden".Wat is er aan de hand?Als ik "7"installerd dan is zoveel Ethernet en Wi-fi aanwezig maar onder staat een gele driehoekje met aanduiding "onbekend" apparat.Wat zou dit zijn?Trouwens met "7" heb ik geen toegang tot Net ,tenzij ik 3 of 4 keer laptop opstart.B.V.d voor een tip.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.