Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

hbauduin

Lid
 • Aantal items

  210
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over hbauduin

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 19-04-1959
 1. vraag me niet hoe , maar link werkt terug vanaf nu !!! Bedankt voor de moeite
 2. krijg nu andere foutmelding : zie bijlage chroome opent wel
 3. Heb altijd IE gebruikt voor beheer website maar meestal met Windows XP , gebruik nu windows 7 , dat is misschien probleem. Wel raar dat het enkel bij die rubriek van footbel is en de anderen probleemloos werken !!! Daar ik nu explorer 11 gebruik kan misschien de oorzaak zijn ? Kan ik bvb ook terugkeren naar IE 9 ? misschien is het dan opgelost (werk voor het overige altijd met chroome )
 4. Ja , voor alle zekerheid reset nog eens uitgevoerd . Probleem blijft , chrome geen probleem , explorer foutmelding
 5. jammer genoeg probleem nog niet opgelost ; zelfde probleemmelding !
 6. werk met windows 7 : link is van footbel : alle rubrieken geen probleem behalve onderstaande en dan enkel via explorer http://www.belgianfootball.be/nl/kampioenschappen-uitslagen-rangschikkingen-en-kalenders-0
 7. krijg in internet explorer steeds foutmelding bij openen bepaalde site : Deze fout (HTTP-fout 404 - Niet gevonden) betekent dat er verbinding is met de website, maar dat de gewenste pagina niet is gevonden. Misschien is de webpagina tijdelijk niet beschikbaar of is deze vervangen of verwijderd. via chroome werkt dit perfect maar heb deze nodig in explorer om website beheer te realiseren
 8. heb een eid bestand ontvangen , kan dit echter niet openen !
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...