Ga naar inhoud

snoepy

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over snoepy

  • Verjaardag 30-06-1970

snoepy's prestaties

  1. Ik heb mijn compuetr volledig opengedaan en bemerkt dat een aantal codensatoren p mijn moederbord lichtjes bol stonden. Ik heb deze vervangen door nieuwe condensatoren. En nu werkt alles terug normaal.
  2. Is een oude PC Is sinds een 2 weken begonnen en verslechtert per dag nu soms 8 pogingen nodig om op te starten
  3. Als ik mijn PC opstart en hij begint windows te laden, dan herstart mijn computer. Hij doet dit 3 tot soms wel 5 keer na mekaar. Zelfs als windows volledig is opgestart gebeurt het soms dat hij plotseling opnieuw opstart. Dit feneomeen verslechtert met de minuut. Ik vermoed probleem met voeding of moederbord hoe ka ik dit testen?.
  4. Probeer op te starten via windows cd rom of met opstartdisketten. Indien je een image van je schijf hebt is het beter je hardeschijf te formateren en image terugplaatsen.
  5. Er was een probleem met mijn voeding. Door de ouderdom is zijn vermogen aan het verminderen. Wanneer ik bv de diskette station of de modem uitschakel start hij normaal op.
  6. Battery van moederbord is nog maar 6 maanden geleden vervangen. Kan die nu terug al plat zijn? Mijn bios instellingen blijven nochtans bewaard.
  7. Een maand geleden heb ik een draadloze verbinding (via PCI slot) geinstalleed. Alles werkte nadien normaal. PC al eens opgedaan maar stel niets abnormaals vast ook ventilator koeling draait goed.
  8. Mijn pc start na 10 sec telkens opnieuw op. Hij doet dit 3 a 4 keer na mekaar en dan start hij normaal windows op en zijn er geen problemen meer met de PC. Opstarten in veilige modus helpt ook niet, ook hier herstart hij 3 a4 keer. Hij doet dit enkel wanneer de PC meer dan een uur is afgesloten. Wanneer ik opstart via een dos diskette doet dit fenomeen zich niet voor. Ik heb de PC al laten scannen op virus en adware maar zonder resultaat. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.