Ga naar inhoud

marceldemeyer

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

marceldemeyer's prestaties

  1. Ik bedoel dat ik vanuit configuratiescherm naar systeem en beveiliging ga en dat ik daar een back-up maak. Intussen heb ik een andere harde schijf gekocht en heb het zelfde probleem.
  2. Wanneer ik een back-up maak naar mijn externe harde schijf vanuit windows 7, en dit ten einde is, kan ik mijn computer niet afzetten zonder eerst de harde schijf veilig te verwijderen. Wanneer ik dit vergeet kan ik niet meer opstarten en ben ik genoodzaakt een recovery uit te voeren. Wanneer ik na het afzeetten van mijn computer alsnog de usb poort verwijder heb ik het zelfde resultaat.
  3. Neen, en ook Canon weet geen oplossing. Zij zeiden van de printkop te reinigen maar dat heb ik intussen al tien maal gedaan.
  4. Het spijt mij maar ook dat helpt niet. Toch bedankt voor de moeite
  5. Uiteraard gebruik ik originele inktpatronen
  6. Ik heb dit uitgevoerd maar zie geen enkele verbetering.
  7. De inktpatronen zijn ok en ik heb reeds meerdere malen diepgaande reiniging uitgevoerd, maar dit helpt niet. Als ik de bijgevoegde cd insteek geeft deze dat hij niet compatibel is met Windows 7
  8. Ik ben nog steeds in het bezit van een canon printer type i865. Deze heeft steeds goed gefunctioneerd maar sedert mijn nieuwe computer met Windows 7 kan ik nog enkel tekst uitprinten, zolang er geen tekening bij is. Voor tekeningen en foto's geeft hij verticale strepen. Ik ben reeds naar de wibside geweest en drivers gedownload maar dat functioneert niet.
  9. Ik kkan spijtig genoeg niet verder met deze hulp. hebt u een ander oplossing ---------- Post toegevoegd om 15:47 ---------- Vorige post was om 15:46 ---------- Ik kan spijtig genoeg nog niet verder met mijn tabbladen. Moet ik misschien een andere oplossing zoeken.
  10. Wanneer ik internet open en naar google ga, daar bijvoorbeeld pc-helpforum ingeef kom ik op een keuze en opent zich een nieuw tabblad wanneer ik dan mijn keuze maak moet er weer een tabblad open gaan maar dan krijg ik een blanco blad
  11. Wanneer ik naar mijn bank ga met mijn nieuwe vaste computer, geraak ik op het eerste blad. Maar wanneer ik dan naar online banking wil gaan krijg ik een wit blad. Ook wanneer ik via Google naar jullie side wil gaan krijg ik na het keuze blad van Google en ik naar jullie side wil klikken een wit blad. Ik heb mijn coockies al verwijdert en tevens de bank bij de vertrouwde websites gezet, ook dit helpt niet. Ook het terugzetten op standaardniveau gezet. Ik probeer dit op een nieuwe pc en heb reeds op 6 april op de site van de bank geweest. IK kan geen tabblad bijkomend openen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.