Ga naar inhoud

Reindert

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reindert's prestaties

  1. Ik ben bezig met mn geheugen schoon te maken. Weten jullie manieren om een pc sneller te laten werken? (... verwijderen, programmas, ...). Vertel alles wat helpt andere mensen kunnen het ook gebruiken.
  2. Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden. Dat klikt positief, maar ik weet nog steeds niet waar het probleem zit. Opstart-/bestuuringsprogrammas werken niet (geluid kan ik niet aanzetten) Andere manieren om mn laptop te herstellen?
  3. Ok, systeemscan is bezig toch al bedankt voor je reactie
  4. Ik besloot om m'n geheugen eens schoon te maken. Blijkbaar heb ik een paar bestanden van Windows verwijdert. Hierdoor gaat er bijna niets. Ik typ dit vanuit 'veilige modus met netwerkmogelijkheden' dus daarmee kan ik nog gebruikmaken van m'n laptop. Ik ging in deze modus windows vista SP2 downloaden van internet, maar dat lukt plots tijdens de download niet meer omdat ik Java nodig heb. Java downloaden lukt ook niet, omdat bestuuringsprogrammas niet werken. Dus, vele acties lukken niet omdat ik een bestand heb verwijderd (denk ik). Maar welk bestand? Of komt dit door iets anders? Kan ik het herstellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.