Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

steffie47

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Allereerst hartelijk bedankt voor deze snelle reactie. Ik gebruik Windows Vista en Explorer. Maar ik weet niet welke ik denk 8 kan dat kloppen geen verstand van en ik weet niet hoe ik dat kan vinden. Ik heb de pc opgeruimd en sindsdien is hij wel sneller maar ben ik koppelingen kwijt uit mijn e-mail. Ik heb eigenlijk een hele hoop dingen verwijderd die er na 2010 op zijn gekomen en de pc is van 2006. Ik dacht dat ik dit wel veilig kon doen. Ik krijg soms links door om te openen maar weet niet met welke (zijn dat soms extensies?) omdat ik dat niet kan vinden. Ik kan ook geen link meer openen vanaf een site op internet. Ik moet deze steeds kopiëren en plakken. Hopelijk dat ik het duidelijk heb gemaakt want ik heb totaal geen verstand van computers. Dank, steffie47
 2. Ik heb waarschijnlijk iets verwijderd waardoor ik helemaal geen koppelingen meer heb. Kan iemand mij helpen dit te herstellen? alvast bedankt.
 3. Oke we gaan dit proberen en zien dan wel of het heeft geholpen. Hartelijk bedankt voor uw hulp. Vr. groet. M. Nijenhuis
 4. Ik heb inmiddels contact gehad met mijn kennisje en heb de volgende gegevens voor u. Het merk v d laptop is: Medion Akoya model MIM 2300 notebook pc MD 96675 De laptop geeft bij het spelletje Freecell de vogende waarschuwing: De hardware versnelling is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door het stuurprogramma v. d. videokaart waardoor het spel mogelijk langzaam wordt uitgevooerd. Zorg ervoor dat het meest recente stuurprogramma v. d. kaart is geïnstaleerd (deze stappen zijn reeds door de verkoper gedaan) en dat hardware versnelling is ingeschakeld. Dan volgt er nog een waarschuwing op het beeldscherm. Het spel wordt in software modus uitgevoerd. Dit staat in een wit blok o h bureaublad. Mevr. kan wel gewoon op internet maar de laptop geeft bij het spelen van Freecell deze waarschuwing. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende gegevens heb verstrekt en hoor graag van u of er nog iets valt te reparen of dat dat niet meer de moeite is. Hartelijk dank voor de hulp.
 5. Bedankt alvast voor het reageren maar dan moet ik even contact opnemen en dat ik doe ik direct even maar ze is niet altijd thuis.
 6. Hallo. Een kennisje heeft sinds 3jaar een laptop en heeft nu een klein beeldje. Ze is er mee naar de verkoper geweest om te vragen of het gerepareerd kan worden. Volgens de verkoper is de videokaart kapot en kan niet worden vervangen omdat deze aan het moederbord is vast gesoldeerd en kost de reparatie net zoveel als een nieuwe laptop. Kan iemand vertellen wat er met de laptop aan de hand is en of het eventueel is te repareren.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...