Ga naar inhoud

VUUR

Lid
  • Items

    140
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door VUUR

  1. Hallo, Ik heb het programma FRST verwijderd. Harstikke bedankt voor je hulp. 👍
  2. Hallo, Ik heb de pc opnieuw opgestart en ik heb gekeken bij programma's en onderdelen. Het spel is daar weg. Ik heb ook gekeken in Program Files en daar is het spel ook weg.
  3. Hallo, De fix heeft gewerkt. Ik heb ook al geprobeerd om via de windows instellingen een paar programma's te verwijderen bijvoorbeeld een spel van mij zoon van 90 GB, maar als ik kijk bij apparaten en stations voor mijn lokale schijf C kijk dan staat er nog steeds dat er 8,74 GB beschikbaar is. Hoe kan ik vinden of dat spel echt van mijn computer is verwijderd?
  4. Hallo abbs, Ik ben overgestapt Fixlog.txtomdat mij licentie van Eset was verlopen en Ziggo bood safe online antivirus bij mij abonnement. Groeten VUUR
  5. Hi forumleden, Het is mij -na lang wachten en meerdere pogingen - gelukt om alvast een scan met Farbar te maken, zie bijlage. Addition.txt FRST.txt
  6. Hallo forumleden, Mijn PC is sinds vandaag traag geworden (met pagina's laden, Outlook opstarten etc.). Ik heb mijn PC meerdere keren opnieuw opgestart, maar dit lijkt niet te helpen. Misschien zit er een virus op...? Kan iemand mij helpen? Met vriendelijke groeten VUUR
  7. Voorlopig heb ik geen vragen. De topic kan gesloten worden. Bedankt voor alle hulp.
  8. Hallo, Dank je wel voor de hulp. De computer werkt nu wel☺️
  9. Hallo, We hebben succesvol de batterij vervangen maar we krijgen nog steeds de opgenoemde 2 keuzes: "ENter to recover BIOS setting" en "F1 to run setup". Wat is het beste om nu te doen?
  10. Hallo , Uiteindelijk na veel testen bleek dat de voeding toch niet meer werkte dus hebben we een nieuwe gekocht. Deze zit nu in de computer en de computer start op. Hierna krijgen we een scherm te zien van American megatrends waarin staat: "Please enter setup to recover BIOS setting" en "Press F1 to Run SETUP". Welke van deze twee opties moet ik kiezen?
  11. Hallo, ja de harde schijf was ik vergeten aan te sluiten bij de eerste meting. Ik heb die nu wel aangesloten gehad en je hoorde de harde schijf draaien toen de voeding aan ging. Bij het doormeten kreeg ik dezelfde waarden, waarbij ook deze keer de grijze draad +0.07V aangaf op de multimeter in plaats van +3.3VPG.
  12. Hallo allemaal, Vandaag heb ik tijd gehad om de voeding door te meten. Toen ik met de paperclip de groene draad met de naastgelegen zwarte verbond en de voeding aanzette ging de fan aan. Ik heb met de multimeter de alle draden gemeten vergeleken met de tekening, ik heb 2 stekkers (1x 20 draden en 1x 4 draden), allen gaven ze de juiste voltage behalve de grijze draad (+3.3VPG) deze gaf bij het meten een waarde van 0.06. Wat kan ik nog meer doen? Groeten VUUR
  13. Bedankt voor het stappenplan! Helaas startte de pc nog niet op, volgens mij is de voeding overleden. Er gebeurde namelijk helemaal niets.
  14. Ik heb geen reserve voeding van hetzelfde soort. Ik heb wel een andere oude computer die wel nog een werkende voeding heeft. Kan ik deze voeding gebruiken om dit te testen?
  15. Hoi Droske, Heb je de CPU overclocked? nee Beschik je over een multimeter? Ik heb ooit een multimeter cadeau gekregen maar weet niet hoe ik er mee moet meten.Maar als er duidelijke instructies zijn dan kan ik het wel proberen.
  16. Is het alweer 7 jaar geleden? Dat is snel gegaan! Dit is inderdaad mijn desktop. Ik heb de desktop van het stroom gehaald, stofvrij gemaakt en 1 Plaatje van het ram-geheugen teruggeplaatst. Toen heb ik de stroomdraad weer terug aangesloten en op de aan-knop gedrukt. Er gebeurde hetzelfde als in mijn eerste bericht; ventilator draait een paar keer maar verder gebeurt er niks.
  17. Hallo allemaal, Sinds vandaag start mij desktop niet meer op. Mijn desktop heb ik een paar jaar geleden samengesteld met behulp van dit forum. Ik heb al een power drain geprobeerd maar dit gaf geen resultaat. Als de aan-knop wordt ingedrukt draait de ventilator van de coolmaster wel een paar rondjes maar verder gebeurt er niks. De voeding is een Be quiet pure power BQT L7-730W. Is dit een bekend probleem van deze voeding? Of wat zou een ander probleem kunnen zijn waardoor de desktop niet start? Alvast bedankt voor jullie advies.
  18. Ik heb Ccleaner geïnstalleerd en uitgevoerd. mvg, Vuur
  19. Hallo Wabbit, De snelheid van mijn laptop is erg verbeterd! Ik had ook nog de door jou aangegeven verouderde programma's geüpdate of verwijderd wat ook erg had geholpen in het bereiken van de originele snelheid. Met vriendelijke groet, Vuur
  20. Hallo wabbit, Ik heb de aangegeven stappen gevolgd. In de bijlage kun je de logbestandjes vinden. met vriendelijke groet, Vuur AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt
  21. Hallo, Het logbestandje is toegevoegd in de bijlage. Fixlog.txt
  22. Ik heb de twee bestanden in de bijlage toegevoegd. Addition.txt FRST.txt
  23. Hallo forumleden, Mijn laptop is sinds vanmiddag erg traag geworden (met pagina's laden, programma's opstarten etc.). Ik heb mijn laptop meerdere keren opnieuw opgestart, maar dit lijkt niet te helpen. Mijn laptop runt geen programma's, echter lijkt het alsof er veel programma's aanstaan waardoor mijn laptop traag doet. Misschien zit er een virus op...? Zelf had ik een logbestand gemaakt met Hijackthis. Zou iemand naar het logje kunnen kijken? Alvast bedankt voor het helpen. hijackthis.log
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.