Ga naar inhoud

sjaak100

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sjaak100's prestaties

  1. Ik heb met mijn digitale panasonic camera veel filmpjes gemaakt (bestandstype: avchd-lite) Het software programma wat is bijgeleverd heet Photo fun studio. en deze map neemt veel ruimte in op de C schijf. Ik wil de filmpjes nu verplaatsen naar een externe harde schijf, maar voorkomen dat ik ze door het verplaatsen niet meer kan afspelen vandaar dat ik nog niet heb geprobeerd dit te doen, de software kan op de c schijf blijven staan.
  2. ik heb geen ingebouwde microfoon in mijn webcam, maar heb nog wel een "gewone"microfoon met een jackplug Mijn vraag is kan ik deze op de pc aansluiten, en zo ja hoe dan? Bestaat er een verloopstekker naar usb of moet de plug met een verloopkabel op de geluidskaart van de pc
  3. Ja ik heb cc cleaner laten draaien en me ook eens goed verdiept in alle soorten malware en virussen. Hi jack this log maken lukt niet, krijg scanresultaat niet gekopieerd omdat er een meiding komt kan bestand niet vinden als ik save log wil doen
  4. ik heb sinds vandaag MBAM op mijn pc staan, en als ik aan het surfen ben waarschuwt het regelmatig dat het voorkomen heeft dat ik naar een site werd doorgestuurd die bedreigdend was, (volgens de melding). Ik heb geen scan gestart het programma draait op de achtergrond. Ik heb overigens AVG als virusscanner en die werkt prima.
  5. ik wil van jullie graag weten wat afzonderlijk de functies zijn van een virusscanner, malware programma, en cc cleaner. het lijkt dat het elkaar wel overlapt
  6. DIT IS RESULTAAT VAN SCAN MET MBAM (ANTI-MARWARE PROGRAMMA, niets gevonden. Hoor dat console geen kwaad kan Dit had ik graag eerder willen weten..! Malwarebytes Anti-Malware (-evaluatieversie-) 1.61.0.1400 www.malwarebytes.org Databaseversie: v2012.04.17.04 Windows Vista Service Pack 2 x86 NTFS Internet Explorer 8.0.6001.19222 Sjaak :: COMPUTER [administrator] Realtime bescherming: Ingeschakeld 17-4-2012 18:42:49 mbam-log-2012-04-17 (18-42-49).txt Scantype: Snelle scan Ingeschakelde scanopties: Geheugen | Opstartitems | Register | Bestanden en mappen | Heuristiek/Extra | Heuristiek/Shuriken | PUP | PUM Uitgeschakelde scanopties: P2P Objecten gescand: 210194 Verstreken tijd: 4 minuut/minuten, 49 seconde(n) Geheugenprocessen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Geheugenmodulen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registersleutels gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerwaarden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerdata gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Mappen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Bestanden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) (einde)
  7. ik wil voor de duidelijkheid zeggen dat mijn internexexplorer langzaam is, ik geregeld meldingen krijg dat er veel mb gebruikt wordt soms wel 400, en moeilijk om met kruisje weg te klikken. Computer lijkt inderdaa wel "bestuurd" te worden, als ik esc druk springt computer uit (volgens help/windows de manier om console te verbreken)
  8. Dit hebik diversen keren geprobeerd, ten eerste lukt het kopieren zoals uitgelegd niet, ten tweede bij ""SAVE LOG" verschijnt de tekst kladbloc kan het bestand c:|programfiles\trendmicro\hijackthis\hijackthis.log niet vinden, wilt U een nieuw bestand maken. Je zegt als je alleen scan wil maken dan hoef je administrator niet gebruiken. Ik wil weten of in taakbeheer de console die actief is (een andere pc bestuurt) gevaarlijk si, en of er malware aanwezig is, voor de goede orde
  9. Ik probeer (al de hele dag!) een hijack this log te maken. Het volgende gebeurt ik kan scan maken, scan opslaan, maar als ik resultaat wil kopieren naar kladblok lukt dit niet Er staat bij Windows vista gebruikers rechter muisknop als administrator uit te voeren. Dit krijg ik niet voor elkaar, ook niet met de methode om naar programfiles te gaan. Als ik dit doe gaat hijack programma gelijk scannen.
  10. de button bestandslocatie blijft "donker"" dus dit kan niet
  11. dit lukt niet, zie bij aanklikken op icoon geen melding als administrator komen @!! wat doe ik verkeerd?
  12. Bedankt voor reactie alvast! als ik het aanbevolen adres intik krijg ik foutmelding: windows kan opgegeven adres niet vinden met rechtermuisknop op icoon van hijackthis geeft geen mogelijk tot uitvoeren als administrator (zie dit tevoorschijn komen) probleem is dus: kan als scan is uitgevoerd niet scanresultaten naar kladbloc kopieren.
  13. ik probeer een hijackthis log te maken maar als ik gescand heb lukt het niet om naar kladblok te kopieren volgens gebruiksaanwijzing, knippen en plakken van de tekst kan niet, window kan bestand niet vinden is foutmelding
  14. Mijn desktop pc liep als een zonnetje, tot gisteren, ik was bezig er stonden wat programma's tegelijk open en ineens "bevroor" alles en was het moeilijk om opnieuw op te starten, met control, alt del, zag ik allemaal processen (66)voorbij komen, en kon ik de pc niet makkelijk afsluiten. Nu zag ik wat raars, er staat bij taakbeheer/gebruikers een poppetje met mijn naam/status:actief sessie:console. als je met rechtermuisknop er op klikt heb je de optie verbinding verbreken of afmelden, als je dat doet springt de pc gelijk op zwart. Mijn gevoel zegt dat het niet goed is de pc is ook trager opeens. Bij een voilledige virusscan kom het programma wat ik gebruik niets tegen. Recent wel een bedreiging gehad (tread) maar die staat in quarantaine.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.