Ga naar inhoud

nootie

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over nootie

  • Verjaardag 26-02-1984

nootie's prestaties

  1. ik heb het probleem gevonden. Het was de bitrate van de mp3 die de gsm niet ondersteunde.
  2. Hoi, Ik weet niet of dit onder 'hardware' moet geplaatst worden, maar ik weet niet waar ik het anders moet plaatsen. Ik heb een probleem met mijn gsm samsung sgh m310. Ik heb via bluetooth enkele mp3 files op mijn gsm geplaatst (via pc), maar mijn gsm wil ze niet afspelen. Telkens als ik de files wil afspelen zegt hij 'Niet mogelijk', nochtans ondersteunt mijn gsm mp3 files. Weten jullie het probleem?
  3. ahoi, Kben een beginner van vba in excel. Ik heb 2 Userforms, waarbij userform1één commandbutton bevat "cmdb1" en de userform2 één commandbutton bevat "ok". Nu zou ik graag wanneer ik op cmdb1 klik dat userform2 zichtbaar wordt en wanneer men dat op de knop ok klikt van userform2 moet er een msgbox verschijnen. maar die msgbox mag er enkel komen als men geklikt heeft op de commandbutton cmdb1. Ik heb iets van dit: Userform1 => commandbutton cmdb1: Public Sub cmdb1_Click() Dim click As Boolean click = True UserForm1.Hide UserForm2.Show End Sub Userform2 met commandbutton ok: Public Sub ok_Click() If click = True Then MsgBox "...." End If End Sub Het probleem is dat hij die click altijd herkend als een false dank u wel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.