Ga naar inhoud

jankeanja

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jankeanja's prestaties

  1. Graag wil ik deze discussie nog even openen. Op mijn bureaublad staat het icoon Repair_Windows.exe. Ik krijg dat ding met geen mogelijkheid verwijderd. Eerst kreeg ik de boodschap dat hij in gebruik is. Als ik er nu met mijn rechtermuisknop op ga staan, valt mijn buraublad weg en wordt alles wit. Wat moet ik doen?
  2. Hallo dorado, Laptop werkt naar tevredenheid. Heel erg bedankt voor alle moeite. Groetjes, jankeanja
  3. Het volgende heb ik ingevoerd bij de opdrachtpromt als administrator. findstr /c:"[SR]"%windir%\Logs\CBS\CBS.log> %userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt&startnotepad"%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt" Ik krijg dan op het bureaublad bestandje: sfcdetails.txt, maar krijg de indruk dat er niets in staat. sfcdetails.txt
  4. Hallo dorado, Heb nagenoeg alles weggehaald wat je had aangegeven. De volgenden kon ik niet vinden: "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects" "" "" "" "5-12-2016 13:21" "" + "AVG Web TuneUp" "AVG Web TuneUp.dll" "AVG" "c:\program files\avg web tuneup\4.3.7.452\avg web tuneup.dll" "14-9-2014 13:13" "" "HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects" "" "" "" "5-12-2016 13:21" "" + "AVG Web TuneUp" "AVG Web TuneUp.dll" "AVG" "c:\program files (x86)\avg web tuneup\4.3.7.452\avg web tuneup.dll" "22-1-2017 16:56" ""
  5. Hallo, Het gaat niet helemaal goed. Ik open Autoruns.exe (de 2de van boven). Ik zie dan een hele lijst. Een paar kan ik er vinden, de meesten niet. Soms klopt de tijd en een deel van de beschrijving. Maar de hele zin klopt dan niet met hetgeen u heeft opgegeven. Wat nu?
  6. Het ligt aan mij hoor, maar ik kom er niet uit. Als ik Autoruns hierboven aanklik, dan kom ik in het download programma. Dat is denk ik niet de bedoeling. Ik heb autoruns vanmiddag al gedownload en de uitgepakte bestanden staan op mijn pc. Moet ik daar autoruns openen?
  7. Hallo Dorado, Ik open het bestand dat ik jou heb gestuurd. Is dat de bedoeling? Ik kan het alleen openen en hij vraagt niet naar Administrator. Als ik het dan heb geopend vink ik dan de regels uit door het + te veranderen in een - ?
  8. http://speccy.piriform.com/results/uhGMDqXlo2yVSYAfMVi1VLb
  9. Hallo, mijn laptop is heel erg traag. Alles duurt lang. Windows 10 Home, 64 bits Kan iemand mij misschien helpen? Groetjes, jankeanja
  10. Ondanks uw goede hulp is het niet gelukt. Heb de pc weggebracht en toen bleek dat het geheugen kapot was. Bedankt voor de hulp.
  11. Hallo Passer, a: Nee er is geen hardware gewijzigd. b: heel verschillend. Soms gaat het goed, vaak een blauw scherm en moet dan een paar keer overnieuw opstarten. 1 en 2: Hoe controleer ik dat?
  12. Hallo, Is er iemand die mij verder wil helpen?
  13. Hallo Jean-Pierre, Heb de scan gedaan. PC heeft 2 keer blauw scherm gegeven en is opnieuw opgestart. Nadat hij gescand had kreeg ik o.a. te zien: Er zijn beschadigde bestanden gevonden, maar die kunnen niet allemaal worden hersteld. Heb toen achter de prompt getypt: findstr /c:"[sR]" %windir%\\Logs\\CBS\\CBS.log > "%userprofile%\\Desktop\\sfcdetails.txt" en toen op Enter gedrukt. Toen kreeg ik te zien: Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. Ik probeer het CBS logje te sturen, maar het wordt niet geaccepteerd omdat het te groot is. Hoe doe ik dat nu?
  14. Moet daarbij nog even vermelden dat na verloop van tijd de muis vastzit en er geen beweging meer in te krijgen is. Soms gaat dit gepaard met een zwart scherm.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.