Ga naar inhoud

23jeroen

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 23jeroen

  1. Op mijn laptop werkt hij ook niet. Hij is dus waarschijnlijk stuk.. maar ik snap niet hoe dit zo is gekomen, kan die zomaar stuk gaan?
  2. Hey, Ik heb sinds gisteren aan de linker kant van m'n headset waar de microfoon aan zit geen geluid meer. Ik hoorde een soort geruis en daarna hielt hij ermee op. aan de rechter kant hoor ik alles nog gewoon. De usb van de headset zit goed in de pc, daar ligt het dus niet aan. Toen ik hem eruit haalde en erin deed hoorde ik weer een tijdje geruis en toen hield hij er weer mee op. De headset is nog nooit gevallen of iets anders mee gebeurt, het gebeurde tijdens het gamen opeens. En als ik de volume op 1% heb staat is die nog steets heel erg luid. Heeft iemand hier een oplossing voor? Bedankt. Jeroen
  3. Ik heb even gezocht naar de Recovery op mijn laptop en ik heb het gevonden. Ik zal hem terug zetten naar fabriekswaarden. Bedankt voor uw snelle reactie!
  4. Hoi PC helpforum, Ik heb een laptop met windows 7 home premium erop. Maar er zit heel veel troep op, dus ik wou windows opnieuw instaleren maar ik heb er nooit een cd bij deze laptop gekregen. Dus ik vroeg mij af of ik Windows 7 ultimate erop kan zetten want bij mijn PC kreeg ik deze er wel bij. - Intel Core i3 CPU M 330. - 2.13GHz. - 4.0GB ram. - ATI Mobility Radeon HD 5470. het is een Packard bell Easynote TJ75 Zelf heb ik niet zo heel veel verstand van computers. De informatie van deze laptop stond in CCleaner. Bedankt voor het lezen.
  5. Ik heb volgens mij het probleem opgelost. Ik moest rechtermuis knop op een youtube filmpje doen en dan naar settings en dan Hardware acceleration uitzetten.
  6. Ja met films heb ik dat ook volgens mij.
  7. Nee het probleem is er nog steets, hij loopt nog steets vast bij een youtube filmpje. Ik heb er een screenshot van gemaakt.
  8. Ok bedankt, ik zal morgen kijken of het werkt.
  9. Hier is de Speccy log http://speccy.piriform.com/results/bbolqzqdaIuE6ZuY25ylHKj Ik heb geen herinstallatie gedaan of andere windows geinstaleerd.
  10. Hoi PC-Helpforum, Ik heb al een tijdje last van dit probleem. Maar dit gebeurt altijd maar 1 keer als ik de pc opstart. Als ik dan een filmpje op youtube kijk krijg ik heel even zwart beeld en dan springt het filmpje er weer voor. Maar soms blijft die op zwart beeld staan dan geeft m'n beeldscherm aan dat er geen scherm ofzo is. Maar m'n pc staat dan nog wel aan, dan moet ik mijn pc uitdrukken om hem weer te laten werken. Als het zwarte scherm dan weer weg gaat dan staat er rechts onderin iets over Kernel video problem of zo iets. Ik weet niet precies wat de error was. Mvg, Jeroen
  11. Nee hij is sinds dien niet meer vastgelopen. Hij werkt weer top.
  12. http://speccy.piriform.com/results/wk7etzIMFC1sURththlozrY
  13. Er zat wat stof tussen dat is nu weg. Hij is nu nog niet vast gelopen.
  14. ok ik zal morgen eens kijken. en als dit het probleem niet zou wezen, is er dan nog een andere oplossing?
  15. Hoi pc-helpforum, Sinds een tijdje loopt mijn pc regelmatig vast. Hierdoor moet ik m'n pc uitdrukken, maar als ik hem dan weer wil opstarten loopt die vast bij het windows logo of net na het welkom scherm, dan krijg ik meestal een zwart scherm. Bij zo'n zwart scherm kan ik m'n cursor nog wel bewegen. Weet iemand hoe ik dit probleem moet oplossen? Mvg, Jeroen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.