Ga naar inhoud

fraloes

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

fraloes's prestaties

  1. Hallo iedereen, Als besturingssysteem heb ik Windows 7 en als mailprogramma Windows Live Mail 2011. Van Microsoft kreeg ik het volgende bericht: (zie bijlage ) Kan iemand mij vertellen wat ik hier mee moet doen? Wacht met spanning af. PC Helpforum moderator bericht: ter voorkoming van spam is het e-mailadres op screenshot verwijderd
  2. Ga het op deze manier eens proberen. Bedankt alvast.
  3. Het lijkt erop dat het terug zetten naar een herstelpunt van voor de updates heeft geholpen. Maar automatische updates staat ingeschakeld. Dan worden de updates toch weer teruggezet?
  4. Géén van de geboden oplossingen is voor mijn probleem van toepassing. Is er iemand die mij wel kan helpen?
  5. Beste Forumleden, Nadat mijn vrouw via Windows update automatisch updates had ontvangen en deze geïnstalleerd waren, kreeg ze te zien: "Dit stuurprogramma wordt geblokkeerd vanwege compatibiliteitsproblemen." Na uitgebreid speurwerk blijkt het hier te gaan over: IntelliPoint Intelli Type NUID filter driver. Géén flouw idee wat dit is. Verder kreeg zij de volgende tekst te zien: "Er is een stuurprogramma geïnstalleerd dat stabiliteitsproblemen in het systeem veroorzaakt. Dit stuurprogramma wordt uitgeschakeld. Neem contact op met de fabrikant van het stuurprogramma voor een update die compatibel is met deze versie van Windows. Is er iemand die ons kan helpen met dit probleem?
  6. Inderdaad iEscape, het probleem is opgelost. Bedankt!!!
  7. Hallo, ik heb als besturingssysteem windows 7.Als ik mijn lijst Favorieten open, staan er sites te zien die ik aan favorieten heb toegevoegd. Nu zijn er meerdere mappen die leeg zijn en die ik wil verwijderen. Ik klik op de betreffende map, dan rechtsklikken en verwijderen. De map komt net zo hard weer terug, wat ik ook doe. Wie kan mij hiermee helpen dit op te lossen?
  8. heb besturingssysteem windows 7, mijn e-mailprogramma is windows live mail. Sinds 2 dagen krijg ik als ik wil mailen het volgende te zien: Voor het account Live (fjongeneelen1) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Serverfout: 0x80048827 Server: 'https://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx' Windows Live Mail-fout-id: 0x80048827 Kan iemand mij hierbij helpen dit op te lossen?
  9. Beste forumleden, door voor mij nog onbekende oorzaak krijg ik als ik Internet Explorer start direct zoekmachine Babylon te zien. Deze wil ik niet, maar wel google.nl Heb al gedrukt op extra--internetopties---google als startpagina gedaan----toepassen en ok. Bij IE starten krijg ik weer Babylon. Weet iemand hoe ik daar vanaf kan komen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.