Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Freddy dp

Lid
 • Aantal items

  67
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ben terug naar fabrieksinstellingen gegaan en geluid is er terug. Toch bedankt
 2. Ben 2 keer naar systeemherstel gegaan , telkens heeft het een paar uren geduurd en telkens mislukt. Na de eerste keer het bericht gekregen dat het misschien aan de antivirus lag , dan uitgeschakeld, maar hetzelfde probleem. Freddy
 3. Ik heb de pc nog maar enkele weken en heb dus verschillende programma's verplaatst, gedownload enz. In het begin was er geluid (all-in-one met ingebouwde luidsprekers). Ik heb bv audials one 2018 gedownload om muziek op te nemen. Ik heb muziek op de harde schijf staan , maar heb geen geluid, ook niet via youtube. Moeten er misschien nieuwe drivers geïnstalleerd worden?
 4. Beste Ik zie dat mijn versie van windows 1803 is, dus het kan niet liggen aan een update naar versie 1809. Freddy
 5. Er zijn met die nieuwe pc zoveel zaken veranderd en verplaatst maar als ik mij niet vergis is er wel een update geweest.
 6. Ik heb een paar weken geleden een pc gekocht HP Pavilion All-In-One 27r-103nb , in het begin geen probleem maar nu heb ik plots geen geluid meer als ik muziek wil afspelen?
 7. Mijn NAS WD My Cloud 2TB met ingebouwde harde schijf. Ik zet er muziek op, ga naar de app my cloud op mijn tablet; zie daar de muziek staan , schijnbaar geen probleem, maar als de nas afgekoppeld is en ik ga naar mijn tablet dan krijg ik telkens de melding "remote access disabled (970)".Wat ik ook probeer, telkens diezelfde melding.
 8. Ik heb een laptop met windows 8.1. Ik gebruik google chrome en gmail. Mijn vrouw en ik hebben elk een gmailadres, maar het probleem is dat ik de mails van mijn vrouw ook bij mij kan bekijken, maar omgekeerd niet en zelfs de mails die zij verstuurt zijn bij mij zichtbaar. Ik heb eens rondgekeken in instellingen maar kan de oplossing niet vinden. Freddy
 9. Bijgevoegd logje zoek-results.logzoek-results.log
 10. Ik ga naar internet, tik in zoek.exe en tik op download.exe en krijg het volgende scherm (zie bijlage) en als ik met de cursor over dat scherm ga krijg ik een handje en kan verder niets doen. Wat met "kopieer onderstaande code"? Freddy
 11. Sorry, dan heb ik verkeerde bijlage gestuurd. In elk geval is er nog niets veranderd, het laatste bericht was:"virus bedreigt uw pc". (Dit is maar een van de verschillende afwisselende berichten) Freddy
 12. Reclame nog steeds aanwezig, hierbij een printcreen van een van die reclametoestanden. Freddy
 13. logje eset online scanner[ATTACH]37713[/ATTACH] log.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...