Ga naar inhoud

Breakman92

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Breakman92's prestaties

  1. Hallo, Ik zou graag willen om mijn battlefield 3 games te recorden, maar het loopt vaak vast met fraps met weinig fps als ik het record. En als ik het record voor ongeveer 2 minuten, is het bestand al over de 3 gb. Ik heb het met dxtory geprobeerd, daar loopt het niet vast in de game zelf maar de video wel. Weet iemand misschien welke programma het beste is om battlefield te recorden en welke pc onderdelen het recorden beter maakt? Mijn computer specs : -Intel i5 2500 -Nvidia gforce 560ti -8 Gb ram -geen extra ssd bijgekocht, misschien komt het daardoor.
  2. Bedankt voor de hulp! Ik weet nu eindelijk wat ik allemaal ga kopen
  3. Bedankt allemaal! Als ik de MS-Tech LC-02 behuizing neem die 400 watt heeft, kan ik dan een voeding van 350W kopen ipv 600W Bijv de : Cougar A 350
  4. Bedankt voor de snelle reactie! Dit is de beste forum ooit! Dit is mijn samenstelling : Azerty Kan het nog een beetje aangepast worden zodat het wat goedkoper uitkomt of zou ik het zo laten?
  5. Bedankt allemaal! Wat is het verschil tussen de Club 3D GeForce GTX 560Ti Battlefield 3 Edition en de MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC? Ik wou graag de MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC erbij hebben en het op 650 euro houden. En is de voeding van 700W echt nodig of is het er om de pc beter te laten werken? Bij mij staat het nergens dat je het battefield 3 spelletje gratis erbij krijgt. Het spijt me dat ik zoveel vragen stel, ik weet er niet veel van
  6. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Om te gamen (Guild wars 2) Wat is mijn budget ? - Mijn budget is rond de 600 euro, als het niet goedkoper kan dan kan het wel 50 euro meer zijn. Een merkcomputer of een samenstelling ? - Een samenstelling Ga ik overklokken ? - Misschien Ga ik later upgraden ? - Ja Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Waarschijnlijk wel Ga ik zelf assembleren ? - Ja Heb ik een besturingssysteem nodig ? -Nee Ga ik zelf installeren ? - Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Ja, ik wil er graag een intel i5 2500k processor en een gtx 560 TI videokaart bij hebben. De andere onderdelen mogen wel goedkoop zijn, maar er moet wel genoeg geheugen bij zitten. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Heb ik al Heb ik specifieke wensen ? - Hij mag niet veel lawaai maken Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- Ik wil graag alle onderdelen van Azerty.nl bestellen.
  7. Hallo allemaal Ik wil graag een game pc samenstellen maar ik weet echt niet welke onderdelen ik moet hebben. Ik heb al lang gezocht en ik wil graag deze onderdelen in mijn pc hebben : Azerty Kan iemand de rest van de pc voor me samenstellen? Of is dat niet mogelijk? Mijn budget is rond de 600 euro. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.