Ga naar inhoud

pietjenl

Lid
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pietjenl's prestaties

  1. Helaas! Ik kan zowiezo nergens kiezen voor uitvoeren als administrator bij deze MSI. Maar ik krijg tijdens het draaien de melding "Kan windows update service niet stoppen" en kom dus niet verder.
  2. Beste kweezie wabbit, bedankt voor de moeite die je neemt. Ik heb cmd als administrator geopend. Ik krijg de foutmelding bij scannow.
  3. Als ik in cmd deze opdracht uitvoer krijg ik de melding "De aangevraagde bewerking kan niet worden uitgevoerd"
  4. nee helaas. De problemen zijn nog hetzelfde. Geen windows update mogelijk omdat de windows update service niet actief is. Overigens is deze service wel gewoon actief. Ik heb hem ook meerdere keren handmatig opnieuw gestart. Zonder resultaat.
  5. hoi, hier de nieuwe bijlage: [ATTACH]35760[/ATTACH] a2scan_140918-090225.txt
  6. Beste Kape, Wederom bedankt voor de tijd die je hier in steekt. Zie bijlage[ATTACH]35591[/ATTACH] ComboFix.txt
  7. Ik kan de tool helaas niet uitvoeren. Krijg de melding: ''Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Koppelingen instellen van het Configuratiescherm.''
  8. [ATTACH]35540[/ATTACH]Beste Rake, Hartelijk dank voor je tijd en moeite. Helaas krijg ik zoek.exe niet aan het draaien. Ik krijg diverse foutmeldingen (dat het gekoppelde programma niet gevonden kan worden) en daarna gaat de pc herstarten. Ik kan nergens de code invoeren die jij opgesteld hebt, Zie bijlage zoek-results.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.