Ga naar inhoud

yolan

Lid
  • Items

    135
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door yolan

  1. Hallo,

     

    Heb hier een maand geleden een probleem gehad met WIndows waar ik zeer moeilijk uitgeraakte en heb ik dus een schone installatie gedaan van mijn computer. Helaas zit ik op dit moment weeral met problemen. Ik heb 1-2 keer per dag een moment waar mijn computer gewoon vastloopt, er een buzzing sound uit de speakers komt en mijn PC zomaar ineens opstart.

     

    Ik heb al in de logboeken gaan zien en daar geeft die aan dat die opnieuw is opgestart na een bugcontrole (0x00000019). Deze heeft een dump gegenereerd en opgeslagen die ik heb bijgevoegd in de bijlagen hieronder.

    Kan iemand me helpen?

    Alvast bedankt!

    070116-8140-01.dmp

  2. Hallo,

     

    Ik heb gisteren de nieuwe update van Windows automatisch gedownload gekregen. Vandaag startte ik mijn computer op en zegde mijn computer dat de update gefaald has en het de wijzigingen aan het terugzetten was. Dit krijg ik nu wel iedere keer als ik mijn PC opnieuw opstart, waardoor hij eigenlijk 2 keer opstart (1 keer om te installeren en 1 keer om te rollbacken). Is het mogelijk om dit te repareren?

     

    Bedankt!

  3. Hallo,

     

    Bij het bezoeken van verschillende websites ondervind ik soms het probleem dat ik deze melding krijg en dat de website dus niet laadt.

    Hier een screenshot van de melding:

     

    http://i.imgur.com/9mXj0ZD.png

     

    Wat ik al heb geprobeerd:

    • DNS servers naar die van Google veranderen
    • DNS servers naar die van OpenDNS veranderen
    • netsh winsock reset catalog in cmd invoeren en vervolgens PC opnieuw opstarten
    • ipconfig /flushdns in cmd invoeren

     

    Ik kom er echt niet uit, ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.