Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  5.782
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.338 profielweergaven
 1. XXClone freeware versie gezocht.

  Probeer hier eens . Dit is een exe blijkbaar Ik geraakte tot 99% en kreeg dan de vraag om een pagina te openen (om dan iets met IE11 toe te laten) Vermits mijn Mbam toen begon te protesteren (dat er een PUP was), ben ik niet verder gegaan. Maar ik vermoed dat als ik die melding negeer, dat ik tot 100% geraak (maar dus niet geprobeerd): Of is het precies dàt wat jij ook bedoelde?
 2. XXClone freeware versie gezocht.

  euh.. op hun site, onder Products (balk links) vind je toch nog een knop voor de freewareversie? (en die werkt nog, want ik kreeg een vraag om te bevestigen of ik de zip wilde downloaden) (of mis ik iets?)
 3. error 1001 bij verwijderen programma

  een wijs besluit!
 4. windows lijkt weg na update windows

  Als ik het goed begrijp, heb je dus problemen met het updaten / met updates van Windows? Zoals ik het zie, zijn er op het eerste gezicht twee voor de hand liggende mogelijkheden: 1. gewoon rond die updates gaan werken en proberen die in orde te krijgen 2. maar als ik dit in je beginpost lees: (graag volgende keer iets meer leestekens gebruiken, dit leest nog eens zo makkelijk ) dan vrees ik dat er meer aan de hand is. Abbs controleerde op malware en virussen - en wat dat betreft, is de laptop dus in orde. Mogelijk zijn de problemen hierboven het gevolg van die updates die niet in orde zijn, maar mogelijk is er toch meer aan de hand. Wat ik in jouw geval met die laptop zou doen is een herinstallatie van Windows over de huidige windows heen - een herstelinstallatie van Windows waarbij al je eigen bestanden en programma's gewoon blijven staan. Het is een werkje dat je laptop een uur of twee in beslag neemt ( waarvan je slechts het laatste half uur je laptop ondertussen niet kan gebruiken - in het grote, eerste stadium kan je ondertussen op de laptop nog gewoon werken) Met mogelijkheid 1 bestaat de kans dat je er direct uit bent, maar evengoed dat we enkele dagen in alle mogelijke richtingen moeten gaan proberen. Met mogelijkheid 2 heb je na een uur of twee je laptop normaal terug in orde (afhankelijk van de snelheid van je laptop en van de internetverbinding ) Trouwens: kijk eens naar: re klikken op je windowsknop en daar naar Systeem - dan daar links onder naar Info en daar bij Windows-specificaties: staat daar ook dit: of staat daar rechts een andere waarde? (zo ja: welke?)
 5. Malware Bytes probleem ?

  ok, valt dus blijkbaar onder 'eind goed, al goed' - mooi voor je Bernard - en graag met je meegedacht !
 6. Malware Bytes probleem ?

  Aan je screenshot merk ik daar niets van toch? Wat bedoel je hiermee? dat je de free gaat gebruiken? en moest je dit bedoelen: dat gaat over vroegere blokkeringen: zie de datum die er bij vermeld wordt. (en moest het dat allemaal niet zijn wat je bedoelt: licht je vraag dan even toe ?)
 7. Henk03, welkom op PCH Ik verwittig even de ontleders die je gaan vertellen wat te doen - even geduld tot een van hen op het forum komt.
 8. het woordje 'volledig' staat hier te veel - steekproefjes zal wel genoeg zijn zeker? Maar het begint wel te vlotten - soms nogal wat werk om bij verschillende delen te controleren of ze wel goed aansluiten, soms ook wel verzadiging, geluid en zo aanpassen, maar het valt goed mee.
 9. Opslagproblemen

  Yep, sorry: 'k had niet aan een systeempartitie gedacht !
 10. Opslagproblemen

  Ja, het verwondert me niet dat je plaatsgebrek hebt op je F: die is maar 0,5 gig groot - enfin, klein dus. Je C daarentegen is 900 Gig groot. 'k Zou bijna zeggen: véél te groot - maar alles hangt er vanaf wat je op die C wil en wat je er op staan hebt. Dus enkele vragen: > wat is de bedoeling van die F? Eigen bestanden of wat? > op je C staat je windows en je programma's en er is nog 700 Gig vrij - veel ruimte dus. Wat wens je op je C te staan hebben? - wat is trouwens de bedoeling van zo'n kleine F geweest? (zelf aangemaakt) (zie wat Porrelaar hieronder schrijft - dank aan Porrelaar die het ook bekeek en me wakker maakte ) Met een freewareprogje kan jij je C verkleinen en of een bijkomende partitie maken op je interne schijf. Vermits het om het herschikken van een systemschijf gaat, is een backup eigenlijk onmisbaar - maar ik zie dat je er eentje hebt. (heb je ook een opstartschijf ervoor?) (maar dit is geen must, het kan natuurlijk wel)
 11. Opslagproblemen

  kan kloppen Plaats eens een screenshotje van je schijfbeheer?
 12. InPixio ja of nee

  Als je dàt resultaat wil hebben, moet ge gewoon met een volwaardig fotobewerkingsprogramma aan de slag en zelfs dan sta jij nog voor keuzes, voorbeeldje: Dit wilde je dus weg. Nu moet jij gaan fantaseren (in de zin van: je fantasie gaan gebruiken) om : - te denken hoe het ontbrekende bovenvlak van het doosje er uit zou zien - het ontbrekende stukje van de kaart er zou uit zien - hoe het ontbrkende stuk van het hemd van de man er uit zou zien enz.. Een computer(programma) kan niet fantaseren en wéét dus niet dat dat doosje een doosje is en dat die kaart een kaart is. Het (hier witte) tussengedeelte moet dus terug opgevuld worden, maar het programma weet niet hoe breed dat doosje is, dus doet 'het een slag' ernaar. De grootte van de kaart kan je nog gaan berekenen volgens de randen van de kaart, maar wàt er eigenlijk ontbreekt kan de computer (haast) niet weten. Het kan 'een gok doen' In dit voorbeeld merk je zelfs ook duidelijk dat het tafelgedeelte links lichter van kleur is dan het gedeelte rechts - begin het witte tussengedeelte dus maar op te vullen... Zie je voor wat problemen zo'n programma komt te staan?
 13. InPixio ja of nee

  Mooi resultaat! 'k ben eens benieuwd wat Inpixio ervan maakt - want dit is idd niet simpel! en voor de rest sta ik achter de ideeën van Porrelaar.
 14. 'k heb niet stilgezeten hé? (je ziet hier dus al wat resultaat van al je gezoek, uitgeprobeer en meedenken )
 15. InPixio ja of nee

  Ja hoor, geen probleem - misschien hebben anderen andere ideeën?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×