Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  6.425
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Passer

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

5.669 profielweergaven
 1. Ronboys, welkom op PCH ! probeer eens of je met een van deze middeltjes geholpen bent: link (<klik! ) succes ! (maak misschien voor alle veiligheid eerst een herstelpunt aan)
 2. Passer

  gif wallpaper

  en ikke maar achter het net vissen.... grrr ah, het sloeg op de mogelijke app - had ik niet door. je weet natuurlijk ook niet hoe oud Dylano is en hoe goed hij er wel of niet voor zit... Enfin, 'k zou zeggen: probeer even BioniX uit?
 3. Passer

  gif wallpaper

  Dylano, welkom op PCH ! Hoe je een gif kan gebruiken als wallpaper: zie hier (<klik!) Maar waarop slaat je 'zonder te betalen' ? ?? (edit: mmm... 'k heb zo het idee dat iemand me net vòòr was... )
 4. Dan sluiten we dit even (zie forumregels) Indien je daar geen oplossing zou vinden, geef je maar een seintje en stellen we het hier terug open in de hoop dat je er hier dan wel uit geraakt.
 5. euh.. dit staat toch in je logje: Controleer maar eens even of ze in deze map toch nog staan of niet: C:\Program Files\AVG\Antivirus\setup\
 6. Weet je Abbs, met mijn (sobere) ervaring had ik bij je vorige post en bij de laatste post van Anoniem het idee wat ik al eerder geopperd heb in andere topics: gezien het blijkbaar geen beveiligingsprobleem is, maar we bij verschillende andere foute zaken uit komen, dat het (of toch veel ervan) mogelijk op te lossen is met een herinstall van de 10 , met behoud van eigen bestanden en instellingen. Is het daarmee opgelost? misschien wel, misschien ook niet - iig: de windows zal dan wel terug 'op zijn poten' staan en de laatste drivers gaan voor veel software ook terug geînstalleerd worden. Omdat ik het heb over 'een herinstallatie met behoud van eigen instellingen', kan de fout natuurlijk ook wel in bepaalde software (blijven) zitten - maar dat moeten we dan later bekijken... Ik opteer dus voor zo'n herinstallatie - eerder dan nu voor elk probleem afzonderlijk te gaan rondzoeken en uitproberen. Het zal er iig veel sneller mee gebeurd zijn dan het rondzoeken/remediëren... Wat denk jij (en wat denkt TS?)
 7. 'k wandelde ook even hier langs en heb een vraagje / bedenking: Abbs, jij ziet meer in die logjes dan ik - heb je een idee van in welke richting die fouten gaan? tevens: ik merk in je eerste plaatje "Kmode Exception Not Handled error " Dit vond ik erover: "De technische details van wat de Kmode-uitzonderingsfout is, zijn vergaand en droge kost. Maar het wordt weergegeven (*) wanneer applicaties elkaars geheugen overschrijven, fouten veroorzaken of software laten crashen, en - in het geval van een blauw scherm - mogelijk een volledige systeemcrash. In wezen is bepaalde software beschadigd en de Windows-foutafhandelaar is niet helemaal zeker wat er mis is gegaan. Het weet gewoon dat er 'iets' is en het heeft ervoor gezorgd dat het systeem faalt. De meest waarschijnlijke dader is een problematische driver. (*) mogelijk wordt het ook bij àndere fouten weergegeven" HIer (< klik!) staan mogelijke oplossingen die me er nogal verantwoord uit zien. Maareuh... voor je deze probeert: laat even Abbs hierover nog aan het woord
 8. KLopt. Moest je nog een legale 7 of 8 liggen hebben, dan kan dit ook: die eerst installeren (op je leeggemaakte schijf) en dan updaten naar de 10. Dit kan op dit ogenblik nog altijd kosteloos.
 9. 'k was nog eens even hier langsgewandeld en merkte dat je probeert die twee bestanden te verwijderen. Heb je (als je voorgaande actie niet lukt) al eens geprobeerd ze te verwijderen vanuit veilige modus?
 10. Mmm Porrelaar.. 'k zal toch eens beter moeten leren lezen - de Enterprise: had ik over gekeken en de plaatjes niet opengedaan, alleen de meldingen ervan gelezen... En voor de rest heb je gelijk, maar laten we misschien de verklaring van Laura even afwachten?
 11. Laura, welkom op PCH ! eerste vraagje: je hebt toch wel degelijk een FRANSE windowsversie? (gezien de meldingen in het Frans zijn) Tevens: heb je de 1903 al binnen? (klik daarvoor rèchts op je windowsknop, ga in het volgend venster naar Systeem en klik er op. dan opent zich een groter venster en in het rechter gedeelte scroll je naar beneden en daar zie je zo iets: staat daar bij jou achter Versie ook 1903 ?)
 12. ah, je leeft nog Ok, als hij tevreden is, is het mij ook goed. Graag met je meegedacht! en dus een
 13. Jos, welkom op PCH. Als ik het goed begrijp ben je aan een of ander dokument aan het werken, wil je de titel wijzigen maar kan je dat niet omdat de oude titel direct terugkomt? Klopt? Vertel even aan de mensen in welk programma je dit doet? (ik vermoed in Word - maar vertel er ook even de 'uitgaveversie' bij: 2013, 2016,... ?) Enne: is dat bij àl je dokumenten of alleen bij dat ene?
 14. Dat ik het niet weet Droske. Mijn eerste reactie is er een van: de 10 zal dit wel allemaal aan boord hebben zeker? Maar zeker ben ik er dus niet van. 'k heb dus ook het vermoeden dat het hier niet met die codecs-zelf te maken had, maar met mogelijke registerverwijzingen, die dan door een herinstall terug 'op poten gezet werden'.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.