Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  6.730
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

6.724 profielweergaven
 1. ('k verwittig even de malwareontleders - even geduld tot een van hen op het forum komt)
 2. Ja hoor, voor mij is het OK - enne: welkom op PCH hé ! (en de rest leer je wel stilletjesaan - zoals ook wij het ooit moeten leren hebben )
 3. (ah, is het dan toch op de goede manier doorgegaan? TS zal het weten te vertellen denk ik)
 4. Porrelaar, TS had net een antwoord al nieuw topic aangemaakt in Forum feedback en ik heb het samengevoegd met dit topic - maar blijkbaar liep er iets fout bij het samenvoegen - jou link hierboven doet het dus niet meer; ik ga op zoek... edit: de post werd dus niet samengevoegd met dit onderwerp, maar is blijkbaar ribbedebie. @sitns: zet jij je antwoord even hier opnieuw?
 5. De ontleders zijn verwittigd, even wachten tot een van hen op het forum komt
 6. Is toen die Windows installatie gelukt - of in hoever is ze doorgegaan (ik bedoel: even begonnen of was het een installatie die een beetje, voor een groot deel, helemaal lukte?) Want als er al een heleboel uitgepakt of/en geïnstalleerd werd, zullen er veel bestanden dan die externe door de installatie overschreven zijn - komt er dan nog die format naar Fat32 bij. In dat geval zal je met Recuva of een ander programma niet veel nuttigs meer terugvinden... Enne: je had die foto's en zo alleen maar op die externe staan? Nooit gedacht van: als die stuk gaat, zit ik zonder die foto's ?? (lees de sig van Droske eens even?)
 7. mmm.. processor is goed, schijven zijn goed, alleen je ramgeheugen is aan de magere kant: Je kan het proberen, het kan gewoon lukken - al zou ik er zelf wel zeker 4 gig bij steken. (zelf heb ik 16 Gig, maar da's dus ruim)
 8. ah, mooi dat het je lukte - ik vermoed dus dat het aan eerdere registervermeldingen lag. Graag met je meegedacht Djemmie - en het lukte natuurlijk ook dank zij Porrelaars en Droskes post hé?
 9. herstelpunt terugzetten van voor de eerste keer dat je die vraag kreeg?
 10. Proberen zou ik zeggen - je kan er hoogstens mee winnen en verliest er niks mee als het niet lukt. Een herstelpunt terugzetten in Windows 10 (<klik!)
 11. Buiten dit alles, is het zeer waarschijnlijk dat je registervermeldingen hebt van die installatie - en diè zouden een correcte installatie (zie bericht Droske) wel eens in de weg kunnen zitten. Wat ik in dit geval zou proberen: een herstelpunt terugzetten van vòòr de eerste (niet gelukte) installatie en dan (rekening houdend met wat Porrelaar zegt) een nieuwe installatie uitvoeren zoals Droske beschreven heeft.
 12. mag je doen, maar 'k weet niet of wij dat gaan kunnen duiden - maar je weet maar nooit. Wat ik zeker zou doen: de kast openschroeven en dan bij een nieuwe opstart eens precies proberen te localiseren wààr het geluid vandaan komt. het kan dus idd van een fan (ventilator) komen - en moest dat zijn, dan zitten we op verkeerd terrein te zoeken. maar 'k zou toch zeker eens een HDtune-controle laten doen!
 13. oeps Porrelaar, 'k had dus verder moeten gaan kijken... ('k was al zo blij dat ik iets gevonden had... )
 14. als ze die drives verkopen, zal je er wel floppy's in kunnen steken zeker? Hoe zou je ze anders kunnen gebruiken? Trouwens (eerste link van amazon: dit lijkt me toch duidelijk een gleuf te zijn?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.