Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  6.198
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.868 profielweergaven
 1. Passer

  pc loopt vast

  'k verplaats het even naar Windows 10 (goeie windows?) want je had het onder bestrijding Malware gezet - en mogelijk heeft het er toch mee te maken, maar ik betwijfel het een beetje.
 2. Passer

  Word 2016 slaat niet op

  plaats daarvan ook eens een screenshotje? Dat brengt dus mensen mogelijk op het spoor... (als je problemen hebt met het plaatsen, vertel het ons dan maar)
 3. Bron: https://tweakers.net/nieuws/146901/spamgolf-met-bomdreiging-gaat-rond.html en https://www.security.nl/posting/590863/Nieuwe+golf+afpersingsmails+dreigt+met+bomaanslag (je weet maar nooit dat iemand van jullie er mee te maken krijgt)
 4. Passer

  Word 2016 slaat niet op

  Plaats eens een screenshotje van net voor je op Bladeren klikt (net voor dat belletje dus) - maak er desnoods een fictief bestand aan (we hoeven de inhoud van je bestand niet echt te kennen - zet er zo maar wat in en maak dan je screenshot). Dit kan andere mensen op een spoor zetten.
 5. Passer

  Trage opstart PC.

  Daar zou ik niet systematisch zeker van zijn: zelf kom ik op andere fora ook meestal maar in onderdelen waar ik wat van ken - in het begin van mijn forum'loopbaan' (als gewoon lid toen nog) kwam ik een tijd overal, maar na een tijd had ik het idee van teveel tijd te 'verliezen' aan het lezen van dingen die toch mijn petje te boven gingen... Je kan erover discussiëren of dit nu een 'goede' of 'slechte' houding is, maar 'k vrees dat ik niet de enige was/ben die er zo over denkt? Nu ja: als iemand wil dat ik het verplaats, geeft hij maar een seintje .
 6. Passer

  Trage opstart PC.

  verplaats ik het naar hardware?
 7. Passer

  W10 Pro of Home

  Als ik Pro zou kunnen hebben, zo maar, ipv Home, dan had ik ook wel de Pro genomen. Nu ja... enfin de rest is al gezegd hierboven. Genieten jullie van jullie systemen. Klik ! (enne: graag met je meegedacht, Theo)
 8. Passer

  W10 Pro of Home

  Nee Theo, voor gewone gebruikers volstaat de Home-versie ruimschoots. De 'surplus'-zaken zijn voor ons niet de moeite...
 9. Passer

  W10 Pro of Home

  https://www.microsoft.com/nl-be/windows/compare Deze geeft al iets meer uitleg bij sommige dingen die de Home niet heeft: https://www.coolblue.be/nl/advies/windows-10-home-vs-pro.html Wat voor jezelf kiezen? Deze kiest voor de Pro, maar lees even de motivatie: https://computerworld.nl/software/88925-5-redenen-om-voor-windows-10-pro-te-kiezen (ps: zelf heb ik voldoende aan de Home)
 10. Passer

  Klein scherm na update 1809

  mmm... blijkbaar was mijn vorige post verwarrend: die laatste zin was aan TS bedoeld en niet aan jou, Stegisoft... (TS zit blijkbaar nog bij de 1803 volgens zijn laatste post) @TS (JackW dus): hoe haalde je hem binnen? Ik vermoed via Windows Update? Probeer het eens opnieuw, maar nu met MTC (Media Creation Tool) (kan je niet goed volgen: vertel het ons dan maar even)
 11. Passer

  Klein scherm na update 1809

  mmmm.... ik heb hem al sinds hij in oktober uit kwam - en nog steeds zonder problemen. (wat ook weer niet direct iets bewijst, 'k weet het - maar het zegt ook wel iets - en hij is trouwens sinds vorige week opnieuw uitgerold door Windows. En je hebt hem dus niet, maar blijkbaar nog de 1803. Probeer hem dus opnieuw binnen te halen.
 12. Passer

  Gehackt??

  Even Abbs aanvullen: en - als je het ontdekt hebt - die dingen terug gaan aanvinken (zelfde werkwijze als hierboven)
 13. Passer

  Gehackt??

  oeps ja... zelf werk ik nooit met een laptop, steeds pc en ook geen Wifi. Ik bedoelde: sluit je wifi dan eens even een half uurtje of zo af (als het past, als je hem zeker niet nodig hebt) - kijk dàn eens of je 'het' nog hebt? (ik bedoel dit: als je gehackt bent en er wordt daarvoor geregeld contact met het net opgenomen, dan kan dit in dat half uur niet - 't is maar een zwakke aanwijzing, maar mogelijk zegt het iemand iets om verder op door te denken?) (en het verwelkomen was graag gedaan ) en o ja: dat je mailadressen veilig zijn is ook al wel een goede aanwijzing - de vraag is natuurlijk waarvan die popupjes vandaan komen...)
 14. Passer

  Gehackt??

  Equestrian 2018, welkom op ons forum! 'k heb echt geen idee wat er gaande is, maar dit zijn de twee popups die in je filmpjes naar boven komen - mogelijk helpt dit iemand anders om op het spoor te komen: en Controleer even of je dit ook hebt als jij een tijdje je internetkabel uitgetrokken hebt ? Ook kan jij je mailadres hier (<klik!) eens laten controleren
 15. Passer

  Scan Bitdefender blijft hangen

  (en misschien vind je hier wat hulp? > https://www.bitdefender.com/support/bitdefender-services-are-not-responding-871.html )
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.