Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  7.167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Passer

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

8.175 profielweergaven
 1. Passer

  origin error

  een paar testjes gedaan en allemaal lukten ze goed - ook het openen van antwoordvensters en zo. Ziet er voorlopig (met 2 woorden sjilpen) goed uit. - ook geen foute schermen meer (en jààààà Porrelaar, 'k weet dat ik eventueel een ander moet kopen ) dank voor het werk Karel!
 2. Passer

  origin error

  ja en daarstraks was het hek helemaal van de dam:
 3. Ja, je mag je sarcasme voor tegenover jezelf houden,RonnyC. Je gebruikt dus de goede methode. Kijk verder even of je hier nuttige tips vindt: https://forums.tomshardware.com/threads/my-computer-wont-allow-me-to-completely-reset-it.3246576/ edit: Gebruikte je een usb-stick bij de herinstallatie?
 4. Vertel de mensen eerst eens even HOE je windows schoon wil installeren? (hoe ga je daarbij te werk?)
 5. Passer

  origin error

  We zijn er dus achter de schermen ook volop mee bezig - en raar: het ene topic opent direct, het ander geeft fouten en zelfs beschadigde schermen. (dit topic bv opende dan weer direct) edit: het afsluiten en opslaan ging dan weer traag: pffff... edit 2: en nu ging het opslaan ook weer direct...
 6. Passer

  origin error

  'k heb ook het idee dat het voorbij is.
 7. Passer

  origin error

  Net bij mij was het helemaal niet in orde. (zie bericht van Karel in het modgedeelte) Kort samengevat (zodat Fallstring kan volgen): - eerste topic duurde meer dan 30 seconden om te openen en dan stond daarin nog een onvolledig venster/topic - antwoorden in een pb lukte niet omdat ik er geen cursor in kon zetten. Na een refresh van zoveel seconden lukte het dan wel - een volgend topic openen duurde ook weer lang, erin antwoorden duurde maar (maar?) een seconde of 5/7 - dit antwoord editten ging de eerste keer ook traaaaag, de 2de keer sneller en de derde keer(als test telkens) maar 1 seconde. - dit topic opende dan weer tamelijk snel. 't hangt precies 'van het moment' af...
 8. Graag met je meegedacht Kenwoodje!
 9. Nee, dan hoef je 't niet te doen - ook al omdat binnen een maand, anderhalve maand er weer een grotere upate komt. En deze zal daar dan wel in zitten.
 10. Dat vertrouw ik niet. Als je een clean install deed, heb je normaal Windows binnen met àlle recenter updates. Maar mogelijk komt het omdat het een optionele update is. Niet noodzakelijk dus. info: https://windowsreport.com/kb4541335/ (let vooral op het beginzinnetje)
 11. tegenwoordig lukt het zo, zonder stick
 12. https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10startfresh
 13. Labyrinth, welkom op PCH. waaraan zie jij dat je mailaccount(s) niet beveiligd zijn? (waarom denk je dat?) en met welk programma mail jij? Outlook, ... ??
 14. Wat is de achtergrond van je vraag?
 15. klopt natuurlijk - en 'k had het zelfs gelezen, maar mijn euro was niet gevallen...
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.