Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  6.319
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

5.494 profielweergaven
 1. Het eerste geloof ik best - en aan het tweede kan je maar deugd gehad hebben ! En ten einde raad: daar herkent iedereen zich wel eens een beetje vermoed ik. (het-leven-zoals-het-is ?) en nu gaat Abbs weer van start gaan...
 2. en dus is hulp niet meer nodig? Maar wacht toch maar even tot Abbs hier langs geweest is, beestjes kunnen zich namelijk verstoppen en ook na een systeemherstel de kop opsteken.
 3. Passer

  Partitie weg

  modbreak: Juuls, welkom op PCH! ik splitste je vraag af naar een afzonderlijk topic - dan kan er gerichter gepraat worden. Goed? Vraagje: plaats eens een plaatje van je schijfbeheer hier? (moest je met het plaatsen van een screenshot problemen mee hebben: vertel het dan even)
 4. maareuh... gebruik je nog een brander? Ik bedoel maar: tegenwoordig kan alles toch op een usb gezet worden - of niet? (ja: zelf brand ik ook nog audio's om in een gewone cd-audiospeler af te spelen ... )
 5. ja dus. en dus denk ik - zoals Droske - dat je speler caduuk is...
 6. Staat er in apparaatbeheer bij je cd-speler een geel uitroepteken of rood kruisje? Indien niet kan je dit nog proberen: daar dan kiezen voor Apparaat Verwijderen en opnieuw opstarten. Je speler gaat dan door Windows herkend worden en dan gaat Windows op zoek naar drivers ervoor en zal die (normaal) opnieuw installeren. Kijk dan of het geholpen heeft?
 7. Begrijp ik dat het nu bij jou ook terug (bijna) normaal gaat?
 8. om op je eerste vraag te antwoorden: er was nog een oplossing nr 4 - en dat is de juiste: er scheelde iets met het tellen van de berichten. we kwamen dit op het spoor omdat nieuwkomers een post plaatste, terwijl de teller op ... 0 bleef staan: een quote van Kweezie wabbit in het modgedeelte: " Herberekening van post tellers opgestart voor alle leden. Kan een tijdje duren dus de cujfers kunnen vandaag nog wisselen." Wat de oorzaak was, is me nog niet bekend, maar voor zover ik weet werden er geen posts gewist door iemand. En of die '2000' nu fout was, ofwel dat nu je 1992 fout is: dat weet ik dus ook niet... 2. van het traag laden van ongelezen inhoud: het duurde net bij mij: eerste keer: een 5-tal seconden - 2de keer: 6/7 seconden voor die pagina opende.. Is niet erg snel, maar toch merkelijk minder dan bij jou precies. Andere lezers met ervaring hierover?
 9. ok, succes. Moest je nog vragen hebben vertel ze dan. (en vertel ook even hoe het afloopt?)
 10. Dit valt voor mij onder 'vage' klachten - en het begint meer en meer mijn ondervinding te worden dat je in zo'n gevallen de keuze hebt tussen: 1. op zoek gaan naar een oplossing, van alles proberen en misschien direct een oplossing vinden, maar soms ook na een boel pogingen nog geen oplossing vinden. (het kan hem in dit geval in een foute registervermelding liggen, die je gewoon te wijzigen hebt, maar begin maar te zoeken welke het is...) 2. (en hier zou ikzelf in jouw geval voor opteren): haal media creation tool binnen en doet een herinstallatie over je huidige windows heen (dus géén clean install): afhankelijk van de snelheid van je systeem gaat windows dan een uur, anderhalf uur een en ander downloaden en uitpakken - en zo lang kan je gewoon op je systeem aan iets anders blijven werken - en dan krijg je de vraag om te gaan herstarten. Je legt alles stil en laat windows herstarten. Het kost je dan een half uur à drie kwartier en dan is dergelijk probleem meestal opgelost. Herhaal: meestal (je hoeft geen usb-stick meer te gebruiken: gewoon in het begin kiezen voor (iets als) : dowloaden om te gebruiken op deze computer) (maar misschien wist je dit alles ook al?)
 11. ja, dat zei ik in het topic dus ook al - In het gewoon Vlaams: zijn die mannen niet in staat om een website te maken die compatibel is met hun eigen software en hardware ? ? ? 'k vind het geen stijl voor een firma als TomTom...
 12. Alexander, welkom op PCH. mmm... dat is zo weer een van die probleempjes waar je lang achter kan gaan zoeken vrees ik. (of iemand moest een lumineus idee hebben? - iemand ??) Heb jij de laatste windowsversie , de 1903, al binnen? o ja: je kan ook een 'workaround' maken: één keer een lege map aanmaken, die ergens laten staan en als je er nadien nog een nodig hebt die gewoon kopiëren en plakken. maar RE klikken en kiezen voor Nieuwe map is natuurlijk wel handiger...
 13. Mijn geluk is wel een beetje van korte duur geweest want soms leidt zo'n track je wel langs de tussenpunten, echter zonder precies (op een paar straten af) naar het tussenpunt-zelf te gaan. 'k heb het enkele keren uitgetest, vooraf gekeken wààr ik moest opletten (streetview nagepluisd) en gemerkt dat ik er de ene keer wèl naartoe geleid werd en dat hij er dus andere keren een straat / paar straten af bleef. Wat ik denk: een route wordt uitgevoerd naar het toestel als track en (als ik goed gelezen heb) een track bestaat uit allemaal stukken weg na mekaar. Dat zou dan verklaren dat je er wel in de buurt komt, maar dat je geen seintje krijgt om er precies naartoe te rijden - want de tussenpunten-zelf heeft die track niet; Nu: nog de moeite om even te lezen: wel wel wel... - om zo iets bij TomTom vast te stellen: Eén van de mods -die het blijkbaar goed kan weten - antwoordde het volgende: - maak je een route (met tussenpunten) op de website (TomTomMydrive.com), dan kan je die alleen naar je toestel kopiëren als... track (dus zonder tussenpunten) - ze worden uitgevoerd als *.trk-bestand. het heeft te maken met bestandstypes. - je kan wel een route (vb op Google Maps) mèt tussenpunten maken en die dan met een bepaald third-party-progs omzetten naar een *.rte en die dan gaan invoeren in het toestel. Op mijn bedenking van: het is toch niet te doen dat TomTom zijn eigen website niet zò maakt dat het met-eigen-website-gemaakte-routes niet kunnen geëxporteerd worden naar de toestellen? Maar toch bleek dit mogelijk: quote: What concerns me at the moment is whether the MyDrive Web interface is still willing to accept <rte> style *.gpx files. Ik: dat doet me wel de wenkbrauwen fronsen... quote: Yes, we have all been frowning for quite some time. It does not seem right that users should have to find 3rd party tools to do some of these basic things. It used to be possible to create itinerary files (*.itn) for a TomTom device on the unit or with an easy 3rd party tool, but that was 2 generations ago Ik: werkt men er nog aan? quote: Not sure. What I need to do is locate and fire up an old tool to see how easy/hard it is these days. I haven't composed a 'route' file in a while, nor tried to upload it to the web site en vermits in het laatste antwoord staat: wat IK nog moet doen... - brengt me wel bij de vraag of die mod ook niet een builder van het programma zou zijn? enfin: eigenlijk toch straf van zo iets vast te stellen voor zo'n prog ??? (en ook nog goed om in je achterhoofd te houden: als TomTom zegt dat er 'levenslange updates' bij jouw TomTom zijn, dan bedoelt TomTom: zolang wij het betreffende toestel blijven bijwerken. (dus: stoppen zij daar op zeker ogenblik mee, dan krijg je ook geen updates meer... Lifetime = dus zolang TomTom er nog iets in ziet...
 14. mmm... dit hangt allemaal af van de omstandigheden en het is niet omdat het in gevallen die hier komen opdagen, het aangeraden zou zijn van een clean install te doen, dat wij er ook systematisch voorstander van zijn. Wees nou toch even logisch, Theo: je zet eerst Porrelaar op dit spoor door zelf een iso-bestand te gaan downloaden. Dan vertelt Porrelaar hoe je dit op een DVD kan krijgen en hoe je dan met die DVD je cloon op de SSD moet gaan krijgen. Dat dit niet rechtstreeks zou gaan, zonder DVD, heeft Porrelaar nergens gezet, maar als jij een bepaalde richting uit gaat door een iso-bestand binnen te halen, dan vertelt Porrelaar gewoon wat je daar dan mee moet gaan doen. Je zette hem dus zelf in die richting toch? Tja, als je van daaruit vertrekt, moet je ook niet meer in een auto gaan stappen... Met een cloon ga je niet kunnen omzeilen dat je office maar legaal op één computer kan staan. Als je hem al geînstalleerd hebt en je wil hem op een ander systeem, moet je er eentje bij kopen. En die firma heb je normaal niet meer nodig want je hebt de serial er toch voor?
 15. binnenkort ga ik op reis en dan kan het makkelijk zijn. En omdat het vorig jaar niet lukte, probeer ik er dit jaar op tijd bij te zijn - vandaar
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.