Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  6.061
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.672 profielweergaven
 1. Passer

  Zalig onkruid uithalen.

  en ik geloof je ook op je woord - ma 'k ga het toch maar niet proberen - doe jij maar! en gisteren 'den hof' ook nog wat opgekuist !
 2. hier: (Télécharger is Download - maar dan in 't Frans à
 3. Passer

  ZIP

  Even ter info: blijkbaar ben ik (zie eerste pagina van dit topic) niet alleen: Op een ander forum schreef Barfman: quote: " Meer mensen last van na de updates van gisteren dat "Choose default apps by file type"niet meer werkt, ik kan dus bijvoorbeeld geen .dds bestanden aan Photoshop toewijzen, en geen .blender files aan blender, en ga maar zo door. Heb hier en daar al gezien dat ik niet de enige ben, maar tot nu toe geen oplossing. Het ouderwetse menu is nu ook helemaal verdwenen, dus weet het even niet meer. "
 4. Passer

  Help! Windows installatie rond niet af!

  heb je wel lang genoeg gewacht? Want op het eind gaat er nog van alles bij gedownload en geïnstalleerd worden, je moet je systeem de tijd geven (kan tot een half uur - langer? duren) Controle: als je hardeschijflampje nog flikkert: gewoon wachten ! Valt het een ruime tijd stil (enkele minuten) dan kan jij je vragen gaan stellen. Geduld is hier een mooie deugd...
 5. Passer

  ZIP

  en dat is dus ook weer raar: daar staat 7-zip niet bij maar bij Apps en onderdelen staat hij dan weer wèl bij: beetje raar dus, MAAR 't werkt wel en da's ook al iets
 6. Passer

  ZIP

  Stegisoft: eigenaardig: dat wilde ik daarstraks ook al plaatsen, maar ging eens kijken bij mijn eigen standaardapps en... ik vind verdorie die .zip niet (of zit die onder de .z ???): (zelf heb ik ze gekoppeld aan 7zip-programma en 'k kan ze gewoon openklikken- de koppeling is dus ok -alleen staat dus die .zip niet in dat lijstje van mij. ... ?? - enige verklaring ?)
 7. Passer

  lossless knippen, plakken en opslaan

  Wat ik bedoelde: je schreef dat je het niet voor mekaar kreeg. Als je ons nu vertelt wàt er waar niet lukt, kunnen we je misschien toch nog helpen? En Avidemux gebruikte ik vroeger ook (maar is al ff geleden) - en 'k vond het ook niet slecht. Als jij er mee je plan kan trekken ben je er mee gesteld toch? (maar je laatste opmerking zegt me ivm Avidemux niets, dus daarbij kan ik je niet helpen. Iemand anders?)
 8. Mogelijk (herhaal: mogelijk) is het euvel voorbij volgens Windows (<klik!) En 't schijnt dus wel ok te zijn: link (al is even voorzichtig zijn en toch maar wat uitkijken/afwachten misschien wel geboden - iig: mijn 1809 doet het voorlopig nog altijd prima)
 9. Passer

  lossless knippen, plakken en opslaan

  Als je zegt, Theplayer, waar je strop loopt (plaatje?) kan ik je misschien wel helpen? enne: Softonic zoveel mogelijk vermijden ! ! Download apps en progs zoveel mogelijk van de ORIGINELE maker (site) en iet van tussensites ! ! Lees even wat Porrelaar hier zegt: https://www.pc-helpforum.be/topic/69689-apple-software/?do=findComment&amp;comment=547896 Ter info (wat bijeengesprokkeld:) Kwallijke dowwnoadsites: BrotherSoft bron: security.nl CNET bron: security.nl Download.com bron: security.nl FileHippo bron: security.nl Softonic bron: security.nl SourceForge bron: security.nl Tucows bron: security.nl Foute progjes/tools: Super Optimizer PC Speed Up Regclean pro Spy Hunter PC pitstop
 10. Al moet je ermee opletten met die slagzin "Windwows kan deze bestanden herstellen" want er ontbreekt: meestal / dikwijls / soms / matig Want (lees al maar de eerste reactie op Security.nl : ) " Dat soort tools werkt echter alleen als de plek waar de verwijderde bestanden stonden op het medium al niet overschreven is " Leef dus maar niet direct op een roze wolk...
 11. Passer

  Win 7 => naar Win 10 en omgekeerd.

  dacht ik in mijn XP-tijd ook : "ik kan alles toch al met mijn XP, wat kan er nu nog beter, makkelijker zijn" ? ? ? Al dacht ik nadien - eerst in mijn 8-tijd en nu met de 10 : 'k wil niet meer terug naar de XP, want dan moet ik een boel handigheidjes missen (en niet alleen dàt, maar ook beveiliging, minder blauwe schermen,...) In principe hoeft dit zelfs niet want bij het aanmaken van de 10 (als je tenminste een upgrade met-behoud-van-mijn-bestanden doet) wordt een (grote) map Windows.old aangemaakt waarin om het in gewoon Nederlands te zeggen: je oude windows 7 zit. Als de 10 je dus niet bevalt, kan je altijd naar de oude 7 terug gaan en -wat men noemt: - een rollback doen. Die zet dan gewoon je 7 mooi terug. Al is een backup natuurlijk altijd wel aangeraden en een veiligheid achter de hand... Windows 'weet' dat dan wel, maar maakt het je niet lastig, integendeel zelfs: Windows heeft dus het 'teruggaan' zelfs voor jou voorzien Niet dat ik weet. Wat ik wel weet is dat je nog altijd - de 10 free op je systeem kan krijgen - legaal - maar waar ergens was die link nu ook weer..... ? ? ? ('k heb er 'in de week' nog naar aan het zoeken geweest maar niet gevonden)
 12. Je moet hierbij natuurlijk wel beseffen dat uiteindelijk èlk bestand te manipuleren valt: als jij er read-only op zet, kan een ander het er natuurlijk af halen, maar dat geldt ook voor bestanden (vb powerpoints, pdf-bestanden,...) waar een wachtwoord op gezet wordt: uiteindelijk is ook dàt te omzeilen als je maar genoeg zoekt, foefelt,.. (om een voorbeeld te geven: voor een archief moet ik soms foto's opslaan, maar die pagina heeft dit beveiligd door dit niet toe te laten: tja, dan neem je gewoon een screenshot (al dan niet in stukken die je later aan mekaar plakt) - mja: ook eurobiljetten, visa, sites,... zijn na te maken of te manipuleren natuurlijk.) Als je document echter op je eigen server staat en je beveiligt het met read-only, dan blijft dit natuurlijk veilig voor jezelf.
 13. Passer

  lossless knippen, plakken en opslaan

  succes, 'k ben benieuwd
 14. Wel, in een read-only file kan je gewoon gaan wijzigen, maar je kan die idd niet gaan opslaan onder zijn eigen naam. Dus: ik maak 'mijn films' read-only en stuur die door naar jou (of laat ze jou vanop een systeem bewerken) Wil iemand die opslaan als 'mijn films', dan krijgt die de melding dat dit niet kan, maar dat het wel kan onder een andere naam vb 'deze films' of 'mijn fillms-Rudy' of ... Probeer gewoon even? (of begrijp ik je niet goed?)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.