Ga naar inhoud

Passer

Moderator
 • Aantal items

  8.494
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Passer

 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

14.985 profielweergaven
 1. Gilbert van RUmst, welkom op PCH. In je vraag heb ik net de screenshots gewist omdat er nogal veel privégegevens in staan: je ziet er bv je mailadres in, het begin van gesprekken, je geadresseerden enz. Het is niet zo aangewezen van zo'n dingen openbaar op het net te zetten, vandaar. Ook is je vraagstelling naar mijn idee ook duidelijk zonder die plaatjes. Moest je echter wensen dat één of meer er van terug in je post komen, vertel het dan, dan maak ik de 'gevaarlijke' dingen even onzichtbaar en is de rest nog voldoende duidelijk te zien. Passer
 2. Heb je die kolom al eens verder naar rechts opengetrokken zodat we weten of het Word of Worker is? Vertel het even? (moest er nog méér dan alleen maar Word of Worker achter staan vertel dit dan ook)
 3. De oorzaak blijkt dus de 'Windows modules Installer Wor... (Word?) te zijn - die gebruikt trouwens ook de helft van je geheugen merk ik. (enfin: van je computer bedoel ik natuurlijk ) Maar misschien is het wel Windows modules Installer Worker (en niet Word)? Heb jij toevallig AVG als antivirus op je systeem? Want dit vind ik ervan terug: https://www.avg.com/en/signal/fix-windows-module-installer-high-cpu Dan zou diè wel eens de oorzaak kunnen zijn (en in dat geval is het geen malware) Maar: doe nog NIETS wat op die blz beschreven staat, want als het dàt is zou ik de voorgestelde oplossing eerst wel eens rustig willen bekijken want je weet maar nooit...
 4. Klik eens bovenaan op dat rode schijf-vakje zodat dingen met het meeste verbruik bovenaan komen staan - want je schijf is 100% in gebruik en we moeten ontdekken wat de boosdoener is ('k begin zelfs te denken aan malware of een cryptominer (eigenlijk ook malware) of zo iets. Plaats daarvan dus ook eens een screenshotje? Misschien dat ik er iets aan kan ontdekken en anders is het nog een paar dagen geduld hebben tot Kweezie terugkomt. (die weet trouwens van malware ook véél meer dan ik)
 5. Ja, vind ik ook - 'k pikte het nog maar een week geleden ergens op en 't komt al van pas
 6. Eén van de mogelijke verklaringen zou zijn een 'haperend' internet, dat even niet gaat, dan weer wel enz. (en dàt kan dan weer veroorzaakt worden door de server van bepaalde sites) Maar het kan ook weer te maken hebben dat sommige sites buffers op je systeem aanmaken en andere niet - en zo nog van die dingen. De wonderen van de informatica... maar goed, je probleem is van de baan en dàt telt.
 7. Borgoli, Kweezie komt veertien dagen niet op het forum, 't is maar dat je 't weet. Hij vroeg je vorige keer: is er al beterschap - en... ? en je taakbeheer hierboven ziet er behoorlijk uit. Gezien het een tijdje geleden is dat je hier nog aan kwam, vermoed ik dat er idd al beterschap is?
 8. Mooi Wiske dat je toch een goed resultaat bereikte !
 9. Dat vroeg ik me ook al af, maar blijkbaar is het goed voor jou. (we weten natuurlijk de kwaliteit van het origineel ook niet) Ik zou in ieder geval zeker de originele banden bijhouden moest je op zeker ogenblik een andere/betere oplossing vinden (en ze op een niet-warme en donkere plaats behouden - zo gaan ze langer mee want zo'n banden zijn ook geen eeuwig leven beschoren)
 10. ik heb cd's en dvd's die tien jaar later (sommigen zelfs nog langer) nog goed leesbaar zijn. Het hangt er veel vanaf hoe en waar je ze bewaart. Bij mij zitten ze alle in doosjes èn IN een gesloten kast. (niet met slot gesloten, wel met de deurtjes dicht) Bewaar je ze in je wagen zonder doosje en op de hoedenplank.. tja: dan kan het snel gaan.
 11. ok, zo weten we (wat) meer. er zijn dus blijkbaar dingen beschadigd op die stick. Eerst dit nog even: en hoe zit het hiermee: en volgens je antwoord daarop, gaan we verder kijken...
 12. Ik bedoel die 'verkenner' die je krijgt als je in Word een document wil gaan openen (dan krijg je ook mappen en bestanden te zien), als je in je mailprogramma klikt op Een attachement toevoegen, enfin: elk programma heeft zijn 'verkenner' waar je (voor dat programma) kan gaan zoeken welke bestanden je wil gaan openen of wil gaan opslaan. Open dus vb Word, klik op Openen en klik daar in Word op je usb-stick. Kijk wat er dan gebeurt of vertelt wordt. (eventueel (een) screenshot(s) oftewel plaatje(s) ervan in je volgend bericht plaatsen. (weet je niet hoe? vertel het dan gewoon even)
 13. Hoi Zeekind, Je zette er gisteren een map op - tijdens die bewerking kan er natuurlijk iets fout gegaan zijn (vb de Fat-tabel kan beschadigd zijn en dan staan je bestanden er nog wel op, maar hij kan ze niet meer vinden en geeft dan een foutmelding - ook die 'beschadigde map' kan de oorzaak zijn - dan is er mogelijk iets niet helemaal gekopiëerd...) Probeer eens in een verkenner van je Word, van een ander prog die map te openen. Soms lukt het dan wel of krijg je een andere foutmelding waarmee mensen mogelijk ideeën krijgen. da's inderdaad goed uitgelegd van die mensen. da's dus een teken dat hij nog herkend wordt, maar als hij niet meer gelezen kan worden, kan je systeem er ook niets meer mee doen natuurlijk ja, logisch (en gaat niet altijd ook, maar in jouw geval mogelijk wel) Nog een bijkomend vraagje: je hebt ze naar je stick gekopiëerd: en waar stonden ze dan vòòr het kopiëren op? (en staan ze dan daar niet meer op? - want dan wordt het makkelijker)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...