Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  5.898
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.543 profielweergaven
 1. Licentie W10

  Controleer even of die wel of niet geactiveerd is (en of dus dat bericht om te gaan activeren wel of niet zinnig is): in verkenner rèchts klikken op Deze PC - kiezen voor eigenschappen en daar vind je dan of hij wel of niet geactiveerd is: (het 'niet geactiveerd zijn' kan mogelijk ook een foute melding zijn) Klopt, maar daar zit je dan wel in een heel grijs gebied waarmee je tegen de illegaliteit zou kunnen aan zitten (en meestal blijven die keys wel werken, maar het gebeurt ook dat Windows er achter komt en zo'n key eruit gaat gooien - meestal echter niet - zoals ik schreef) de 'installatiebestanden' zijn ook op het net te vinden - je hebt alleen een key nodig om die te activeren. Kan je niet bij de verkoper terecht om te achterhalen of 1. die windows legaal was en 2. of hij/zij er nog een key van heeft (gesteld dat die er in de tijd niet gratis op gezet is toen windows 10 pas uitkwam en de installatie ook gratis was) Zie de eerste link van Pearl - je 'koopt' daar eigenlijk alleen maar die key, gaat dan de installatie (van het net) binnenhalen en gebruikt die key. Eigenlijk koop je nooit Windows-zelf, je koopt alleen een key- waarmee je windows 'mag gebruiken' Maar 'k zou eerst eens gaan nakijken of die windows eigenlijk niet gewoon legaal is zodat je die key niet moet gaan kopen...
 2. Vervormde afbeelding in Powerpoint 2016

  Een antwoord op mijn vragen zou mij of iemand anders mogelijk wel verder brengen?
 3. Vervormde afbeelding in Powerpoint 2016

  'k ben dit op de achtergrond mee aan het volgen en 'k haalde even je ppsx binnen. Als ik het goed voorheb , zijn dit de plaatjes 1 en 3 uit die ppsx? Eigenaardig: mij mij krijg ik de plaatjes goed in beeld, zowel in de ontwerpfase als bij de voorstelling-zelf. Wel kan ik niet volgen hoe jij binnen één dia de verschillende overgangen laat gebeuren gezien ik in het animatievenster maar één animatie zie (maar 'k vrees dat jij er véél meer van kent dan ik - al is het maken van ppsx-en me ook niet vreemd) , plus dat je met de nieuwste versie zit? (zelf zit ik met de 201) Maar goed, 'k ga even proberen mee te denken: heb jij het alleen bij déze presentatie of bij èlke presentatie? In het eerste geval zou ik eens een/enkele dia's in een nieuwe presentatie plakken en kijken of die het ook nog heeft. In het tweede geval zou ik gaan denken aan een herinstall van je powerpoint. (en anders even wachten tot Kweezie morgenvoormiddag terugkomt, want mijn ideeën zijn op...)
 4. Moppen tappen

  'k ben al verder: 'k had ze net proberen te openen in FF en Edge en beiden gaven niks. Na jouw opmerking opende ik ze terug in FF, er gebeurde weer niets (Openen in een nieuw tabblad: het tabblad verscheen even en verdween dan direct... ???) maar plots merkte ik onderaan een balkje waarin iets stond van bezig met downloaden. Toen ik dit liet uitbollen, kreeg ik het filmpje te zien. In FF zal het dan wel met een van mijn addons te maken hebben denk ik. enne: na het zien van het tweede filmpje gebruik ik nooit meer de GSM, smarthphone,... van iemand anders ! !
 5. Moppen tappen

  Calvus, je linken openen niet... (en video's kan je best hier posten)
 6. (misschien ook je mailadres ook hier eens invullen: https://haveibeenpwned.com/ )
 7. Virus ?

  (en ja: 't is een goed konijntje dat we hier aan boord hebben ! - 't is van een mus gezegd !)
 8. datum tijd probleem

  Dit schijnt nogal eens voor te komen, steek hier (<klik!) even je licht op, mogelijk vind je er een oplossing?
 9. Tekst invoegen in een map foto,as

  op die manier doe ik het ook - en 'k vind het zo ook het makkelijkst:
 10. ja, bij de meeste steekt de meeste tijd (voor mij) van de verschillende stukken film (*) aan mekaar te verbinden en dan wat steekproeven te nemen om te zien of ik iets moet wijzigen. Het converteren doe ik meestal als ik toch van mijn PC weg ga: 'k zet het converteren in gang en tegen dat ik terugkom is het gebeurd. (al merk ik bij mijn pc niet veel verschil als ik zo'n conversie toch eens laat doen, zonder dat ik het werken op de pc stop: 'k heb geen vertragingen en de conversie loopt ook goed. Alleen doe ik het liefst als ik de pc een tijd niet nodig heb, zodat ook de conversie niet teveel rekening moet houden met andere dingen die de pc aan het doen is) (veel films bestaan uit twee, drie, ... vob's)
 11. Virus ?

  'k denk dat Kweezie hier weldra gaat verschijnen. Maar je kan alvast dit even doen, 'k vermoed dat hij er toch naar gaat vragen: https://www.pc-helpforum.be/topic/66846-een-logje-met-farbar-maken/ Enne: ook altijd nuttig tegen spy- en malware: Spywareblaster (<klik als je het wenst) Ik heb het zelf al jaar en dag op mijn systeem. Het progje gaat gewoon beletten dat een groot aantal spyware op je systeem geplaatst wordt. Meer doet het niet, je gaat het dus ook niet zien werken of zo. Je merkt dus eigenlijk niet dat je het hebt, maar het doet wel goed zijn werk. Als je voor de free-versie gaat (zoals ik), moet je er wel geregeld aan denken van a. recente updates binnen te halen (Download latest protection updates) en deze na het updaten actief te maken: (Enable all protection) - beide moet je dus manueel gaan doen. Maar goed: plaats je even je logjes?
 12. Tekst invoegen in een map foto,as

  Nee, maar daarom vroeg ik het niet - 't was eerder een baten/kosten-saldo-afweging: als je er niet veel moet doen kan je (zou ik denken) het gewoon zo blijven verder doen, maar als je er veel zou moeten maken, dan zou een makkelijker werkwijze natuurlijk handig zijn. Het was dat idee wat achter mijn vraag stak. Maar goed: Dit weet ik nog niet...
 13. Virus ?

  Nee, zover hoef je niet te gaan. 'k Zou zeggen: even geduld tot (ten laatste) morgen ergens in de voormiddag - dan zal normaal minstens Kweezie wel uit zijn hoed komen
 14. Tekst invoegen in een map foto,as

  OK, even wachten of iemand iedeeën heeft, want zelf zie ik niet zo direct een snellere mogelijkheid. Is het de bedoeling van bv zo een 20/30 (of meer) 'foto's' te maken? Heb je een fotobewerkingsprogramma (iets beter dan Paint - Photoshop bv) ? (en kan je ermee weg?)
 15. Virus ?

  Yoke, 'k denk ook dat je het zitten hebt. BELANGRIJK: NIET op die vraag in gaan. (of je hebt het nog méér zitten) Je vraag staat op de juiste plaats, dus da's al goed - alleen is het vakantietijd, komkommertijd - en ik weet niet of een malware/virusspecialist je vraag vanavond nog gaat zien. Zeker gaat morgenvoormiddag Kweezie Wabbit op het forum komen en je verder helpen. Mogelijk krijg je dat vervelend scherm nu al wel weg, probeer even dit: (welke windows heb je trouwens?) - klikken op het kruisje in het tabblad bovenaan 'systeem onder aanval!' zal wel niet helpen vermoed ik (maar ik vermeld het toch maar even) - ga naar taakbeheer en kijk of je er het proces van Firefox kan stoppen: (op dat getal 5 erachter moet je niet letten) Klik het proces aan en dan rechts onder kllikken op Beëindigen. Mogelijk lukt het daarmee. (indien Firefox er verschillende keren voorkomt, beëindig ze dan allemaal. Je FF wordt er dan wel mee gesloten, maar die kan je dan (hopelijk zonder dat venster) terug activeren. - Lukt dit, dan kan het nog zijn dat bij het rebooten alles toch terugkomt - zo ja: vermeld het hier dan even, dan probeer ik nog een truukje uit. (dit alles maar voorlopig, tot iemand je komt zeggen hoe je de zaak grondig moet aanpakken - dit hierboven zijn maar lapmiddeltjes voor het oog)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×