Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  5.542
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.064 profielweergaven
 1. Windows 10 fout Code 38

  Graag gedaan Janwillem !
 2. Windows 10 fout Code 38

  O nee - meestal lukt dit wel goed, maar je kan er ook je stick mee naar de filistijnen helpen: als je hem namelijk uittrekt op het ogenblik dat hij nog actief is: dan staat hij onder spanning en kan je een stroompiek krijgen die hem ruïneert. (mogelijk geldt dit alleen voor een PC ??) Hoe haal je een stick uit je systeem? ga onderaan naar je systembalk en daar vind je dit (of soortgelijk) icoontje: klik erop en je krijgt deze optie: (de naam Jumpdrive is bij jou mogelijk anders, maar je stick zal er iig bij staan) Klik ook daar op en je krijgt een popupje dat jij je stick veilig zal kunnen verwijderen. Plug daarna eens je andere stick in - lukt het dan wel goed? (wat ik vermoed, want je systeem zit in jouw geval nog met de gegevens van je eerste stick - die hij natuurlijk niet herkent als je ondertussen de tweede ingeplugd hebt)
 3. Windows 10 fout Code 38

  (je verwijdert uiteraard je stick wel op de goede manier? (Hardware veilig verwijderen) ? ? )
 4. ok, 'k begin ermee ! Dikke dankjewel Nokiaprox !
 5. Origineel vult VSDC beide vakjes identiek ik, maar ik wijzigde dus zelf de naam naar Archief profiel (en plaatste hem bovenaan) zodat hij makkelijk te herkennen en te benaderen was. Maar omdat die 320x240 toch ergens van een instelling vandaan komt, vroeg ik je ernaar - om zeker te zijn dat de instelling (waar dit dus naar verwijst) correct was. In het venster zie ik niks van 320 x 240 staan, dus weet ik niet waar dat 'op slaat' en kan ik het ook niet controleren. ( een omschrijving is idd maar een omschrijving - en die kan je zonder problemen wijzigen) maar in dit geval verwijst ze natuurlijk wel ergens naar) Als die 320x240 correct is (verwijst ze misschien naar de originele verhoudingen?) staat alles goed (ja?) en kan ik aan de slag.
 6. programma downloaden

  Sorry dan, 'k had me laten leiden door'uninstallMonitor.exe - fout dus... - Dank voor de verbetering Porrelaar.
 7. programma downloaden

  Plaats er toch maar eens een screenshotje van Christine Hoe maak je een screenshot? >> https://www.pc-helpforum.be/topic/59368-het-knipprogramma-gebruiken-om-een-printscreen-te-maken-in-windows-10/ hoe plaats je het in dit bericht? >>> https://www.pc-helpforum.be/topic/63811-hoe-voeg-ik-een-bijlage-toe-aan-mijn-bericht/ (volgens wat je vertelt, heeft het met je monitor te maken, maar een screenshotje zal het duidelijker maken)
 8. ok, dank voor de correcties ! Nu staat het zo Dat in dat blauwe rechthoekje: dat is toch juist ingesteld? ( en 'k begin stilaan te geraken waar ik moet zijn denk ik?)
 9. 'k ben er al mee: staat alles hier goed? (wat bedoelen ze met frequency? - enne: staat dat ook goed of kies ik voor 'als in het origineel' ?)
 10. Dat heb ik de archiefverantwoordelijke al aangeraden: dàt zijn de beste copies die hij op dit ogenblik heeft. Dat ik het niet weet - ik vond dit gewoon in een overzichts(tekst)bestand van de video's: bij sommigen staat DVD, bij anderen VHS hé, dat scheelt een heel pak. ('k heb al goed moeten zoeken om hetzelfde venster als jij te krijgen - 'k had View al geopend, maar 'k had niet door dat ik het dààr moest gaan zoeken. Dat had ik ook al gedacht: een 'standaard' profiel aanmaken en de video's er gewoon in importeren. (maar daarover heb ik nog wel enkele vraagjes, een van de volgende dagen) héla: opjager ! !
 11. System Back up maken

  Via Advanced zou ik die tweede dan gewoon wissen - en idd: kijk donderdag eens uit wat er gebeurt?
 12. System Back up maken

  Je hebt wel niet de nààm van de backup gewijzigd, wel de Omschrijving (description) - wijzig eens (in verkenner) de eerste (goede) backup en maak dan een nieuwe aan, maar vul in het vakje Plan Name eens iets anders in - voeg er bv gewoon de datum aan toe, zodat er staat System Backup 22 april ?
 13. Nog enkele algemene vragen: er zitten ook een boel flv, wma, webm's in - het heeft niet veel zin die naar MP4 om te zetten vermoed ik? (kwaliteitsverbetering ga je er toch niet mee krijgen?) er zitten ook VHS-opnamen bij (dat weet ik uit een samenvattende lijst) : heeft een VHS misschien de mappen Video_RM en Video_TS ? (want iets met die mappen ontdekte ik in verkenner ook al. Vraag: omzetten zoals DVD? dus gewoon de vob's omzetten? (in de Video_RM zitten dub, dat en ifo bestanden In een ander map zit dan weer een submap VIDEO_TS (met vob-, ifo- en bup-bestanden) en een tweede submap ULEADDMF (met een dwz-bestand in plus ook hier een (lege) submap ULEAD_ARCHIVE) - ook hier wellicht werken met de vob's? dit is een detailke, maar: ik merk dat het lettertype van MediaInfo bij jou anders is dan bij mij (het mijne vind ik moeilijker leesbaar en bij mij: - 'k heb in MediaInfo al gezocht om het te wijzigen, maar 'k vind het niet. Vraag: is het te wijzigen? (zo niet, moet ik eerder bij de Windows instellingen gaan zoeken) 'k deed al een testje (deze keer vanuit Tools - videoconvertor en 'k merk dat het systeem dan al vanzelf een aantal gegevens van het bronbestand overneemt: (links VSDC, rechts MediaInfo. Nu moet er dan bij bv bitrate nog wel een en ander aangepast worden, maar dat gaat ook makkelijk door op Edit Profile te klikken want dan krijg je dit venster (alles bijeen ):
 14. ah, goed om weten ! Je zou het daar wel eens bij het rechte eind kunnen hebben: die bestanden zijn idd uiteindelijk niet gemaakt voor computers, maar om op dvd-spelers afgedraaid te worden.
 15. 'k heb op die manier al eens een test gedaan en het filmpje leek me OK - maar 't was er eentje van een half uur en 'k had geen zin (geduld) om dat ding een half uur lang te zitten bekijken... Alleen zat ik te denken: als die IFO's niet nodig zijn, betekent het dat alle gegevens dus in het vob-bestand zitten - waarom zijn die IFO's dan eigenlijk nog nodig ? ? (dat deed me dus twijfelen aan: je moet alleen de vob hebben om te kunnen converteren) Nee, had ik nog niet gezien, 'k werkte altijd met de opties van het beginscherm En die optie Add Folder had Prism ook (heb ik er eens gebruikt) Maar ik denk dat ik hetzelfde bereik op een andere manier: (beginscherm) Blanc Project > (tabblad links boven) Add object > video en dan kom je in verkenner en kan je meerdere bestanden aanklikken. En ook daar worden de bestanden dan als één film weggeschreven.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×