Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  6.597
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

6.171 profielweergaven
 1. Calvus, ik heb daar graag een antwoord op omdat de (on)mogelijkheden die dan nog getoond worden mogelijk opties geven om die stick terug helemààl op orde te krijgen.
 2. OK, da's nu duidelijk (maar nog niet opgelost natuurlijk) Kan je eens 2 dingen doen: > een screenshotje maken van Schijfbeheer - van je C > me vertellen hoe jij die upgrade wilde doen / probeerde te doen
 3. Kan je iets nauwkeuriger zijn? Wàt heb je van die pagina gevolgd en wat was de precieze (fout)melding? (graag een screenshotje als het kan: screenshot maken - screenshot plaatsen)
 4. Ha néé: had ik nog niet in de gaten 'diene stick" : het is een goedkope stick. Al te koop voor minder dan 20 euro, en die stick krijgt vrij veel slechte recensies: snel stuk. (las ik ergens)
 5. Passer

  Acronis backup

  Wellicht wordt acronis mee opgestart bij het opstarten van je systeem en zijn die bestanden dus 'in gebruik' en wil je systeem die niet wissen. a. heb je Doorgaan al geprobeerd? b. als het dan niet lukt, kan je ofwel: in taakbeheer Acronis stil gaan leggen en het opnieuw proberen, ofwel opstarten in Veilige modus en het van daaruit proberen ofwel via Opdrachtprompt (administrator) het commando msconfig ingeven en daar dan op het tabblad Opstarten klikken en daar dan Acronis gaan verwijderen. (enfin, Acronis-zelf niet, wel het opstart- commando ervan) - na een nieuwe boot (opstart van je systeem - een volledige opstart, dus niet in slaapstand gaan, maar volledig uit je windows uit) zal je het dan wel gaan kunnen (vermoed ik )
 6. daar zou ik zo niet vanuit gaan want en tevens zegt MPW niet voor niks dat het een 'bad disk' is. Als je er nog aan kan, zou ik al maar direct al de bestanden ervan elders veilig gaan stellen - als het lukt tenminste.
 7. Zo zie je maar, Hulp Gevraagd, dat p38cyq dit alles niet zo maar gezegd heeft. Als mods moeten we een zaak langs alle kanten gaan bekijken en ons goed gaan informeren alvorens een besluit te gaan nemen... Abbs vertelde ook al iets in die aard. @ Hulp Gevraagd: we zijn hierover ondertussen 'achter de schermen' even aan het overleggen. Je hoort er nog wel van.
 8. gebeurt nog meer hoor - is op zich geen probleem. Die Bad Disk staat me ook niet aan, dit lijkt me wel in tegenstelling met "Geplaatst: dinsdag om 18:55 De usb stick is goed. Is getest in computerzaak" (natuurlijk: nàdien kan er nog een en ander met de stick gebeurd zijn - of ook niet...) Maar goed: probeer even of rèchts klikken op die gele balk nog opties oplevert? (screenshotje)
 9. ok, probeer dit: 1. open Minitool Partition Wizard 2. op het beginscherm zie je bij 1 de partities/schijven die je hebt - scroll eventueel naar beneden om je stick aan te klikken/selecteren (de partities/schijven en namen ervan zijn bij jou natuurlijk anders dan in dit voorbeeld: 3. klik nu rèchts op je stick - je krijgt een boel mogelijkheden - klik daar dan op Change Letter 4. Je krijgt dit venster: 5. Klik daar dat venstertje open (achter New drive letter) en kies daar dan voor de K (of een andere als je wil) 6. Klik op OK 7 (niet vergeten!) : klik nu op het hoofdscherm links bovenaan (zie eerste plaatjes) op Apply. (mogelijk wordt er nog om bevestiging gevraagd) en dat zou het moeten doen - tenzij er iets fout zou zijn aan ' 't een of ander' - is dit het geval: schrijf dan de foutmelding hier neer (beter nog: maak een screenshotje ervan) en dan kunnen we bekijken of en hoe we het kunnen oplossen. succes !
 10. en als het niet lukt, wil ik je wel eens wegwijzertjes zetten om het met minitool partition wizard te proberen.
 11. ok, mooi zo - en ook van mij: graag met je meegedacht !
 12. mogelijk las ik erover, maareuh: had je nu mbam opnieuw geïnstalleerd of niet?
 13. yep - en ja: de 'namen' ervan verschillen wel eens... Maar als een herstelpunt helpt, zoals Droske aan raadt, dan is de oplossing sneller bereikt.
 14. een herinstallatie met behoud van eigen instellingen en eigen programma's zou volgens mij ook volstaan ?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.