Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  7.755
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

9.899 profielweergaven
 1. Eigenlijk kan dat zonder risico's - met wel dit: er kan natuurlijk altijd wel iets mislopen, 100% waarborg heb je nooit. Wil je helemaal veilig zijn: zorg dan voor een systeembackup vooraleer je eraan begint.
 2. 'k weet niet of je het durft/kan proberen, maar met Darts kan je een ww resetten (dat zou ik dan proberen met het ww van myria) : https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-desktop-optimization-pack/dart-v10/ maar dit deed ik ook nog nooit, 'k heb de truuk ooit eens opgepikt. Anders zoek ik wel verder met je (je kan bv ook hier je licht eens gaan opsteken: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17197/windows-10-set-up-accounts )
 3. Probeer dit even: 1) Reboot de computer. 2) Log in met een andere username, die adminrechten heeft. 3) Rechtsklik op This PC (Deze Computer?) en kies Properties (Eigenschappen?) 4) Klik op Advanced System Settings (Geavanceerde systeeminstellingen?) 5) In het tab Advanced (Geavanceerd?) klik je op de knop Settings (Instellingen?) bij User Profiles (Gebruikersprofielen?) 6) Selecteer het profiel van de gebruiker die niet meer correct kan inloggen, en klik op Delete (Verwijder?) 7) Herstart de computer opnieuw en laat de gebruiker inloggen; zijn profiel wordt nu hersteld en hij zal geen tijdelijk profiel meer hebben. (met dank aan Albantar die het op een rijtje zette)
 4. https://www.gratissoftwaresite.nl/nieuws-windows-10-2004-is-nu-te-downloaden
 5. Ik had me hierop gebaseerd: en lees ook even Droskes laatste post eens na?
 6. Probeer eens wat hier staat: https://www.howtogeek.com/howto/7728/troubleshot-startup-problems-with-startup-repair-tool-in-windows-7-vista/ (in de link is alleen sprake van de 7 en Vista, maar op de pagina vind je de info voor de 10)
 7. Allee: eind goed àl goed ! (al heeft het wel een eind geduurd toch....)
 8. CCleaner verwijdert instellingen van add-ons Firefox 79 Bron: https://borncity.com/win/2020/08/03/bug-ccleaner-5-69-deletes-files-from-firefox-extensions/ en https://techdows.com/2020/08/fix-ccleaner-wiping-firefox-extensions-settings.html 't is maar dat je 't weet
 9. Passer

  Inkomende mails

  ah, het probleem is dus opgelost? Mooi zo, graag gedaan !
 10. Bij mij (dus zoveel jaar geleden) was het zonder aanpassing van een centrale - maar toen ik mijn telefoonnummer moest opgeven, moest ik opletten - en nu wordt het moeilijk (al zo lang geleden hé) - maar ik denk dat ik toen ook mijn 'subnummer' moest ingeven. Stel dat ik er lijn 25 had, dan moest ik ook op een of andere manier die 25 ingeven, 'k heb toen gegokt en 'k had goed gegokt. Dus denk ik dat er aan de centrale wel niets moet aangepast gaan worden, we staan tenslotte ook al 15 jaar verder) maar op dit ogenblik werkt men wel makkelijk met 'aparte buitenlijnen' - en dan heb je een telefoonnummer waar je rechtstreeks mee bij die persoon terechtkomt (zonder eerst nog eens een tussennummer te moeten gaan drukken) Dus ik denk dat het voor jou wel makkelijk zal gaan: gewoon het rechtse nummer ingeven en het moet lukken. Moest het niet lukken, kan je nog altijd een fotootje nemen en vragen wat je in dat bepaald venster moet gaan doen. Wellicht weet iemand dan wel een antwoord hier op het forum.
 11. Antwoord deel 1 Wel DavidB, ik zal mijn vorig antwoord even verduidelijken voor jou: - in WZC zijn bewoners afhankelijk van de regels van het centrum. WZC's zijn - in vergelijking met ziekenhuizen - meestal krapper voorzien in hun mogelijkheden en kunnen meestal niet bijbenen wat betreft informatica-uitbouw. Verschillende ervan hebben dus nog geen wifi-systeem. Komt er nog bij dat ze dit (tot op enkele jaren geleden) meestal nog niet nodig gehad hebben, gezien de bewoners (ouderen) tot die tijd nog zonder computer of smaprtphone of tablet daar toekwamen. Antwoord deel 2 Door dit alles zijn we hier wel dik off-topic aan het gaan. Ik wacht nog even op een mogelijk antwoord van je, laat dat even staan, maar ga daarna dit topic toch even 'uitzuiveren' van enkele posts en het terug on-topic laten komen. (Je kan me daarna eventueel nog bereiken via pb moest je er de neiging voor hebben)
 12. Passer

  Inkomende mails

  ok, geen beestjes blijkbaar, dan moeten we even ter zake komen: deed je dit al - en wat leverde het op?
 13. 'k Heb hierbij toch ook enkele bedenkingen @ davidB : Het is iets te kort door de bocht en te simpel om tegen een bewoner van een WZC te zeggen: ach, haal je modem maar naar daar en plug daar je kabel in: in een WZC ben je niet baas zoals in je eigen huis: zonder toelating van de beheerders mag je er zelfs geen nagel in de muur kloppen, laat staan een modem in de muur gaan boren en een kabel ernaartoe gaan leggen. (ergens logisch ook want het zou een wildgroei worden waar niemand nog iets overzicht van zou hebben) En (uit mijn catacombentijd, 20 jaar geleden - dus mogelijk is het nu toch wel anders): ik heb ook via een telefoonaansluiting contact gehad met internet en op die manier enkele jaren kunnen surfen - het is dus ruimer dan 'alleen maar kunnen telefoneren via internet' Wèl komt er iets meer bij dan in een thuissituatie: thuis plug je de computer in de telefoonaansluiting, maar in een WZC zal alles via een centrale gebeuren en is het niet direct eenvoudig van zomaar even je nummer op te geven en je kan internetten (vermoed ik - het was bij mij iig toch zo toen)
 14. @Kape: wat voorafging maar blijkbaar zat ik ernaast met aan malware te denken. dan terug over naar dat andere topic.
 15. Passer

  Moppen tappen

  Een oud manneke in Roosendaal ging naar de kapper om zijn haar te laten knippen en zich te laten scheren. Hij zei tegen de kapper: ”Ik kan m'n bakkebaarden er niet goed afhalen want ik heb teveel rimpels". Geen probleem", zei de kapper en hij haalde een klein houten balletje van de plank. "Doe dat maar in je mond" zei de kapper. Het manneke deed dat en de huid van zijn wangen kwam mooi glad te staan. Toen de kapper klaar was zei het ouwe manneke: dat was de gladste scheerbeurt die ik in jaren heb gehad maar wel een beetje gevaarlijk vind ik het wel, ik had dat balletje wel in kunnen slikken.’ Dat is ook geen probleem", zei de kapper. "Dan had je het na een paar dagen gewoon terug kunnen brengen, dat doen ze allemaal".
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...