Passer

Moderator
 • Aantal items

  4.326
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-45

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.422 profielweergaven
 1. ja, het zit hem soms in een klein hoekje - even vergeten op OK te drukken en het feest gaat niet door... Graag met je meegedacht en mooi dat jij uit de problemen bent - geniet er nog van
 2. Heb je de KB4016240 update al binnengehaald?
 3. ('k heb zelf nooit de 7 gebruikt en heb nu de 1) ofwel in Windows (via configuratiescherm vermoed ik) ofwel met Revo Uninstaller (free, goed programma) ('k vermoed zoals jij dat verwijderen en herinstalleren sneller gedaan zal zijn dan op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen)
 4. Probeer dit dan eens uit?
 5. Outlook gewoon herinstalleren. (enne: welke windows? is het zo maar ineens gebeurd of begon OUtlook al te 'haperen' de laatste tijd?)
 6. 'k ben eens benieuwd, want dat soort (fout)melding had ik nog niet gezien. Hou ons op de hoogte?
 7. http://news.thewindowsclub.com/microsoft-releases-kb4016240-89541/
 8. Raak je hiermee verder ?
 9. Klik hier onderaan eens open:
 10. Windowsknop > instellingen > apps > standaardapps > (onderaan) standaardapps per app instellen Klik daar op Exel en dan rechts onderaan klikken op " Dit programma als standaard instellen" Lost dit het op?
 11. https://www.security.nl/posting/512420/Microsoft+waarschuwt+voor+handmatige+installatie+Creators+Updateµ (al heb ik hem zelf wel op die manier al wel binnengehaald...)
 12. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 13. volhouden Kenwoodje, volhouden ! !
 14. ik denk dat je dit topic en https://www.pc-helpforum.be/topic/66611-zolid-p50474-diascanner-input/?do=findComment&comment=523725 door elkaar haalt ?
 15. Tja, een 'standaardinstelling' is ook bedoeld als een standaard hé? Je zal dus moeten kiezen denk ik...