Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Passer

Moderator
 • Aantal items

  6.014
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Passer

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 05-11-1945

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 NL

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

5.099 profielweergaven
 1. Passer

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Ah, opgelost dus?
 2. Passer

  Spam verwijderen

  Normaal gezien gaan er van die afzender geen meer doorkomen. Graag met je meegedacht Bernard !
 3. Passer

  Spam verwijderen

  Bernard, ik ken Ziggo mail niet, maar ik denk dat je hiermee (<klik!) al wel een eind verder kan. Als je eenmaal een regel aanmaakte van 'die afzender wil ik niet, blokkeer hem maar', dan gaat Ziggo de mails ervan ook niet meer naar jou doorsturen en zie je ze dus nooit meer in je mailbox succes !
 4. Passer

  Spam verwijderen

  Misschien nog makkelijker als je bij je provider (in je webmail dus) een regel maakt over die afzender. (die daar blokkeren zoals Kunoke ook zegt)
 5. Passer

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Je kan eens proberen van je drivers te vernieuwen: In apparatenbeheer zie je (onderaan) je verschillende usb-driver Voor elke usb-driver: kies telkens ‘installatie ongedaan maken’ Daarna terug je computer opstarten en Windows gaat de driver opnieuw installeren. Ook kan je natuurlijk (als je er een hebt) eens een andere kabel te gebruiken. En een kabel van 5m is wel lang hé, is zo'n lengte echt nodig? (want hoe langer hoe meer weerstand en moeilijker de data-overdracht)
 6. Passer

  Hoe los ik dit op???

  Mooi dat het je/jullie gelukt is - je hebt weer een goed draaiend systeem nu, geniet ervan ! euh (niet dat het nog een rol speelt) : heb jij wel een cd-romspeler in je kast? Of verwar je met een usv-stick? Graag met je meegedacht Indy, enne: een reviewoptie hebben we niet, maar dit wel...
 7. Passer

  Pijltjes in snelkoppelingen

  graag gedaan, keestramper.
 8. Passer

  Pijltjes in snelkoppelingen

  nee hoor - je kan wel een donatie (schenking) doen - maar dit is niet verplicht. 7-zip is een goed freewareprogje om zips open te krijgen - 'k gebruik het zelf ook. Enne: had je nu nog een vraag ermee of is het gelukt?
 9. Passer

  Pijltjes in snelkoppelingen

  Even gluren bij de buren, Keestramper
 10. Passer

  Hoe los ik dit op???

  Indy houdt ons wel in spanning hé Nokiaprox ?
 11. oeps, over gelezen... sorry, mijn vraag was dus niet nodig..
 12. Ik herhaal de vraag van Droske even: Als je wil dat mensen je (kunnen) helpen, doe ons dan een lol en antwoord op de gestelde vragen...
 13. Passer

  Uitvallende en vastlopende ASUS-laptop

  Even terzijde: je hebt je Windows wellicht op je C staan - weet je wel dat je ook een D-partitie hebt van een 260 Gig die je de naam Windows gaf (????) en die nog altijd léég is? )
 14. Passer

  Hoe los ik dit op???

  Normaal gesproken heb je als thuisgebruiker gewoon de home-versie. Weer een aanwijzing dat je maar één schijf hebt yep, daar zal het op aankomen. Wat betreft de bootvolgorde ('k merkte dat je een Asus-bios hebt, dat maakt het makkelijker): kijk even op dit flimpje van het net - die heeft (onderaan) twee keuzes om van te booten: en inderdaad: met verslepen kan je bepalen waar hij het eerst van moet booten. (bij jou moeten er - als jij je systeem afsluit, daarna de MCT-stick in plugt en terug opstart - dus ook twéé mogelijkheden komen (nu staat er maar één: je 1 TB-schijf) BEMERK WEL : als je de bios verlaat (via Escape) moet je dus de wijzigingen laten opslaan (lees de opties goed! ) - en nadien (als alles gelukt is) moet je terug rebooten en in de bios je 1TB terug als eerste gaan plaatsen. BELANGRIJK ! ! Op zeker ogenblik krijg je dit te zien: installatie wordt voorbereid Daarop volgt: controleren vrije ruimte En na deze controle krijg je de keuze voor installatie: ofwel een clean install ofwel mèt behoud van je bestanden. Kies hier dus NIET voor die 'met behoud van mijn bestanden' maar voor een volledig nieuwe installatie. Ook nog belangrijk: nà het installeren gaat je systeem nog van alles binnenhalen en 'op poten zetten' - dit kan een half uur / een uur duren. Laat je computer gewoon doen, hou het activiteitenledje op je kast in de gaten. Pas als dit tot rust komt, kan je gaan afsluiten als je wil en NU PAS kan jij je stick verwijderen. Ook nog: tijdens het installeren wordt je systeem verschillende keren gereboot. SCHAKEL DE STROOM NIET UIT tot je computer ècht tot rust gekomen is (of je kan van nul terug beginnen) succes - en 'k ben benieuwd
 15. Passer

  Hoe los ik dit op???

  Dus vanavond is het het grote moment? Succes! Een handleiding van de Bios: dat hangt allemaal af van het merk / de soort van bios - elke bios is anders (er zijn er dus soorten, zoals er ook soorten besturingssystemen zijn: Windows, Linux, ...) Wat die D-schijf betreft: zowel Nokiaprox als ik denken dat je geen tweede schijf hebt - a. als we je het commando lieten uitvoeren om te zien welke schijven er in je systeem zitten, kwam er maar één schijf uit de bus en b. we zien allebei geen tweede schijf in je kast zitten. Mogelijk verwar je met een tweede partitie ??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.